.Rinuka je napisao/la:a znaci ti si ta tuzlanka iz banovica o kojoj @volimtz prica..samirr je napisao/la:Rinuka nisam ja pravi tuzlak bas suprotno.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- PitarBordo
- Kontakt:
Dovoljno je pogledati skandiranje robijasa na toj utakmici.PitarBordo je napisao/la:Jahahah kakav je ovo gol Viteza
-
Zijo Tojaga
koji no im je igrač dobio napad bubrega
KRALJ

Očigledno dogovorena utakmica, gdje je sad savez da ovo malo istraži ili će se usutiti kao kod punca.
Nema od tog nista i dalje je mafija u savezu , kad smo se borili protiv saveza trazili smi da u njemu sjede nase legende bolic , barbarez itd. A kako vidimo ti ljudi nema. Kakva drzava takav savez.club21 je napisao/la:Očigledno dogovorena utakmica, gdje je sad savez da ovo malo istraži ili će se usutiti kao kod punca.
u pravu si 100%, sve ljudi sumnjivog morala nigdje ni jedne legende.samirr je napisao/la:Nema od tog nista i dalje je mafija u savezu , kad smo se borili protiv saveza trazili smi da u njemu sjede nase legende bolic , barbarez itd. A kako vidimo ti ljudi nema. Kakva drzava takav savez.club21 je napisao/la:Očigledno dogovorena utakmica, gdje je sad savez da ovo malo istraži ili će se usutiti kao kod punca.
Uglavnom i novinari nista ne smiju da pisu. Sjecam se kad smo trebali ici u Brazil. Ja na indexu procitao ko ce biti pozvan tj. Da ce u Brazil ici Susic , Hadzic, ibricic i rahimic kao trener dok nas nijedan portal to nije pisao.
naši novinari pisu za ono sto im se plati nikakve objektivnosti vise nema.
-
Pa jesu li svi klubovi potpisali nema mjesec sve regularno osim FKV I NKŠBclub21 je napisao/la:u pravu si 100%, sve ljudi sumnjivog morala nigdje ni jedne legende.samirr je napisao/la:Nema od tog nista i dalje je mafija u savezu , kad smo se borili protiv saveza trazili smi da u njemu sjede nase legende bolic , barbarez itd. A kako vidimo ti ljudi nema. Kakva drzava takav savez.club21 je napisao/la:Očigledno dogovorena utakmica, gdje je sad savez da ovo malo istraži ili će se usutiti kao kod punca.

A tebi ova utakmica u vitezu OK ?
-
- Kontakt:
Begic, pilav, prolic, bakovic sve su to legende... slabo vas sjecanje sluziclub21 je napisao/la:u pravu si 100%, sve ljudi sumnjivog morala nigdje ni jedne legende.samirr je napisao/la:Nema od tog nista i dalje je mafija u savezu , kad smo se borili protiv saveza trazili smi da u njemu sjede nase legende bolic , barbarez itd. A kako vidimo ti ljudi nema. Kakva drzava takav savez.club21 je napisao/la:Očigledno dogovorena utakmica, gdje je sad savez da ovo malo istraži ili će se usutiti kao kod punca.

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Cak je se i onaj iz Orasja vratio. Iljo.
velika sloboda izgubila 2 domace utakmice...liga 100% neregularna

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Pisemo o utakmici vitez - celik.Rinuka je napisao/la:velika sloboda izgubila 2 domace utakmice...liga 100% neregularna![]()
![]()
-
23:50 Zijo kralj jedini

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Brojcano nadmocniji Atomci iz Tesnja i to kad im se klub bori za opstanak.Lakoste je napisao/la:
Jadno..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Mora da je amer poceo naplacivati ulaz
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ako vas je danas bilo samo troje na rostilju, ne ocajavajte, jer ste i dalje daleko brojniji od Fukara.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !