Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Dževad Galijašević je jedno veliko ****, mutavo. Kakav smrad.
Hem dobra, hem ce se naziviti, s obzirom na lozu.ASD je napisao/la:Kćerka od Catherina Zeta Jones će za par godina biti dobra treba pravo.
Pocinje Alien 3 na Fox Movies
Samo jedno se mora.BosniaBoston je napisao/la:Sreca nasa pa cemo u NATO.Zivkovic i Dodik ne mogu sprijeciti taj neminovni korak
A ulazak će biti moguć kada pristanu sva tri naroda.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Koliko je znam vec je Radmanovic potpisaoKristijan je napisao/la:Samo jedno se mora.BosniaBoston je napisao/la:Sreca nasa pa cemo u NATO.Zivkovic i Dodik ne mogu sprijeciti taj neminovni korak
A ulazak će biti moguć kada pristanu sva tri naroda.

Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 27 avg 2019, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Mi smo toliko daleko od NATO-a taman da smo i složni u tome. Ovo služi samo za besmislena prepucavanja.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sa ovakvim državnim sistemom i uređenjem mi smo daleko od svega, samo nas ljudi varaju da smo negdje blizu.
Potpisao pristup? Nije. Ljudi se u BiH generalno bave površno tematikama.BosniaBoston je napisao/la: Koliko je znam vec je Radmanovic potpisao
Vojna neutralnost je jedino razumno riješenje... Nije valjda da se neko boji i plaši komšija...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Poslije proslog puta,radije da ostane sigurno i da ne padaju mrtve glaveKristijan je napisao/la:Potpisao pristup? Nije. Ljudi se u BiH generalno bave površno tematikama.BosniaBoston je napisao/la: Koliko je znam vec je Radmanovic potpisao
Vojna neutralnost je jedino razumno riješenje... Nije valjda da se neko boji i plaši komšija...
#Punoljetstvo
Kakav NATO bola ljudi, za nas je uspjeh sniženje eurokrema.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Adrovic,Sokolovic,Hadziavdagic?Osim13 je napisao/la:Oj Hana
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Joj Peljte drvosječe

Ta će ti ona kobiljača pored njeL-Train je napisao/la:SokolovicOsim13 je napisao/la:Oj Hana

Zvizdić se guši u orgazmu, kako je krenulo biće doživotni predsjedavajući
Hoće bit šta pojs popit na ovoj paradi???Osim13 je napisao/la:Zvizdić se guši u orgazmu, kako je krenulo biće doživotni predsjedavajući
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Fantasista
- Kontakt:
Peškiri sa zastavom Srbije dominiraju na panonskom. Ostao sam u okruženju.
Biće batina za popit. Bar tako kaže omladinski pogon SDAHeller je napisao/la:Hoće bit šta pojs popit na ovoj paradi???Osim13 je napisao/la:Zvizdić se guši u orgazmu, kako je krenulo biće doživotni predsjedavajući