BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Zasto jednostavno kad moze komplikovano ?
-
oldtown1990
- Kontakt:
Ja prosto ne mogu da vjerujem. Svake sedmice ista prica, umjesto da lagano privede mec kraju sad mu se valja patit jos jedan set gdje opet Ilhan ima vece sanse da dodje do pobjede. Demantuj me Mirza!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E yebo gsa tito Mirza. Daj prekini više sa poklonima i gubljenjem dobivenih mečeva
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sad će to Mirza 6-2 
Ne znam ljudi al al ja sve kontam da on namjerno gubi neke gemove svoje kad ima prednost u setu. Da li daje informacije familiji i mafiji da se kladi protiv njega pojma nemam ali nije nemoguce. Stvarno neobjasnjivo 
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Dešava se, jučer Gabashvili ima 40:00 na svoj servis, tri vezane meč lopte i zijani meč...djeluje kao izlizana fraza, ali u tenisu meč nije gotov dok ne osvojiš zadnji poen...na meč loptu nije uradio ništa loše
Da jeste to, desava se to nekad, ali problem je sto se to kod Mirze desava uvijek, pa nemoze biti slucajnost da ti u mjesec i nesto dana 3x imas servis gemove i sve gubis a do tad nisi gubio ni jedan. Eto ko biva toliki pad koncentracije a kod protivnika neka extra luda forma i momentum bas odjednom da se potrefe. Ne znam al meni je ovo jako sumnjivo. Mislim da ovaj kebabdzija mora da uzme ovaj turnir u Izmiru i da se to zna i da je ovo sve show i festa za neke koji stimaju i znaju unaprijed pa daju i ovim teniserima sto ce ispast neke informacije i naredbe i onda i vuk sit i ovce na broju.
Nemaš od te priče ništa, da se štima da Ilhan osvoji turnir, ne bi Mirza imao meč loptu
A ni Mirza nije Karlović, a ni Isner da može držati servis kad poželi, pad koncentracije mora doći, svima dodje
A ni Mirza nije Karlović, a ni Isner da može držati servis kad poželi, pad koncentracije mora doći, svima dodje
Eto brejka, hajde sad zavrsi ga majke ti eto
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
takooo jeeeeeeeeeeee
@shminka: Nadam se da je tako i da lupam jer ako nije onda je ovaj sport zestoko srknavljen.
Ništa više nego ostali sportovi
Evo upravo se dogadja to kako ja zovem namjerno vracanje brejka kebabdziji. Znaci ne smije Mirza ovo uzet, samo je pitanje kad ce im kladionica reci da bacaju servise sve se to tamo na ekran prati koliko ko ulijece. Ostalo je samo show. Teniseri progovorite ! ! 
-
ljubiteljsporta
- Kontakt:
Kada će te shvatiti da su ovo sve prosječni teniseri...Naši najbolji jesu, ali realno prosječni...A to u praksi znači uspone i padove. ****, volio bih i ja da je kvalitet kao Nole, ali bojim se da nije.... IDEMo NAPRIJED MIRZA
Provaljivate se 
Mislim nemozes 16 puta ne potvrdjivat svoju servu nakon frisko uzetog brejka, pa nije Turko Nole ni Fedex da mu je uzet brejk maciji kasalj. Vidite da se Mirza vise i ne zivcira nakon izgubljene serve niko se ne uzbudjuje i pored turbulentnog meca, ko da je sve izvjesno, znaci ljudi znaju sta je posrijedi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.