Kad na kraju dođe neki levat Bergessio iz Catanie.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ma sve mi je ovo nekako nerealno, jučer Robben, danas Van Persie...

Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- 10DelPiero
- Kontakt:
Tako je bilo prosli mercato, nadam se da ovaj nece otici u tom pravcu iako se vec pvezujemo sa tim nekim polovnjacima tipa Peluso 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Svaka cast Gaetano za ovaj tekst.
Citajuci sve te podatke i statistiku, stvara mi se neki osjecaj sigurnosti i spokoja kada je u pitanju ovih preostalih 5 kola. Sto je sasvim i opravdano uzimajuci u obzir da nas Conte i ova ekipa nisu nijednom iznevjerili u ovoj sezoni. Mislim da ni najveci skeptici nisu mogli ocekivati da ce Juve ovako igrati. Istina, do kraja imamo utakmice u kojima smo i prosuli najveci broj bodova, ali sada je situacija unutar ekipe dosta drugacija. Igraci znaju sta je u pitanju, kao i protivnici. Mnogo je bolje uci u utakmicu sa "fenjerasima" kao 1. na tabeli, nego na drugoj poziciji. Zato mislim da je sada, nakon sto smo uspjesno, ma sta uspjesno, dominantno odradili ove "teske" utakmice (ostaje jos Roma) mnogo veci pritisak na Milanu u utrci za prvaka.
Btw, jeste li primjetili da se malo poboljsala igra u posljednjoj trecini terena? Puno se vise sutira na gol iz raznih pozicija nego prije. Ovaj gore klip sa preko 25 dodavanja je klasican primjer tog oklijevanja pred golom iz (nadam se) proslosti. Ako nista, zadovoljan sam samo da Quaglia bombardira i to je dovoljno.
Citajuci sve te podatke i statistiku, stvara mi se neki osjecaj sigurnosti i spokoja kada je u pitanju ovih preostalih 5 kola. Sto je sasvim i opravdano uzimajuci u obzir da nas Conte i ova ekipa nisu nijednom iznevjerili u ovoj sezoni. Mislim da ni najveci skeptici nisu mogli ocekivati da ce Juve ovako igrati. Istina, do kraja imamo utakmice u kojima smo i prosuli najveci broj bodova, ali sada je situacija unutar ekipe dosta drugacija. Igraci znaju sta je u pitanju, kao i protivnici. Mnogo je bolje uci u utakmicu sa "fenjerasima" kao 1. na tabeli, nego na drugoj poziciji. Zato mislim da je sada, nakon sto smo uspjesno, ma sta uspjesno, dominantno odradili ove "teske" utakmice (ostaje jos Roma) mnogo veci pritisak na Milanu u utrci za prvaka.
Btw, jeste li primjetili da se malo poboljsala igra u posljednjoj trecini terena? Puno se vise sutira na gol iz raznih pozicija nego prije. Ovaj gore klip sa preko 25 dodavanja je klasican primjer tog oklijevanja pred golom iz (nadam se) proslosti. Ako nista, zadovoljan sam samo da Quaglia bombardira i to je dovoljno.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Pozz braco, bio sam bolestan pa nisam bio u mogucnosti da pisem.
Ovo bi za mene bilo ostvarenje sna
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Treba i ovo imati u vidu...Juventus-Roma, la partita più delicata della stagione, affidata al peggior arbitro del mondo: BerGonzi...
Juve ... 14 gare dirette: 1 rigore concesso alla Juventus, 6 agli avversari; 3 espulsioni bianconere - 4 includendo anche mister Conte, con BerGonzi travestito da quarto uomo -, 2 avversarie...
Juve ... Il suo ultimo rigore contro la Juve è datato 12 marzo 2011, il peggior arbitro della storia del calcio è ormai in crisi d’astinenza. Complimenti al designatore!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
3-5-2 odn kontranapad formacija..zato sto smo uostalom najvise problema s kontra napadima protivnika imaliGaetanoScirea je napisao/la:Dobro je pa mi Željo ne igra istovremeno, ima hajra od ovog Komiteta.![]()
![]()
Svi se oni nalože protiv nas pa će tako sigurno i igrači Rome, ali nisu ni svjesni da se zahvaljujući Conteu naši igrači nalože još više. Sigurno je da naši igrači neće razočarati, još uz pune tribine, igrači Rome nisu svjesni šta ih čeka u grotlu Juventus Arene.![]()
Mi smo ih u kupu rasuli bez Vidala, Vučinića i Marchisia, a znamo koliko su nam ti igrači bitni, sad pročitah da se danas uvježbavala 3-5-2 formacija.
Unica grande amore
- IlPrincipino
- Kontakt:

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Ovog Bergonzija se najbolje sjećamo kad su Lavezzi i Zalayeta letili, a on svirao penale...
Ne bi me čudilo da se u nedjelju desi nešto slično, ove sezone sudije uglavnom nisu sudile očigledne penale za nas, sad kad su vidjeli da nas tako ne mogu zaustaviti, logično bi bilo da počnu svirati nepostojeće penale protiv nas, ali za nešto takvo primarni cilj našem protivniku treba biti da uđe u naš kazneni, što je malo teško izvodivo s obzirom na to kako igramo.
Paratici imao sastanak sa menadžerima Van Persiea. Razgovaralo se valjda o zahtjevima tog igrača, vidjet ćemo hoće li biti šta od toga.
[youtube][/youtube]
Ne bi me čudilo da se u nedjelju desi nešto slično, ove sezone sudije uglavnom nisu sudile očigledne penale za nas, sad kad su vidjeli da nas tako ne mogu zaustaviti, logično bi bilo da počnu svirati nepostojeće penale protiv nas, ali za nešto takvo primarni cilj našem protivniku treba biti da uđe u naš kazneni, što je malo teško izvodivo s obzirom na to kako igramo.
Paratici imao sastanak sa menadžerima Van Persiea. Razgovaralo se valjda o zahtjevima tog igrača, vidjet ćemo hoće li biti šta od toga.
[youtube][/youtube]
Volim te, Željo!
- harebianconero
- Kontakt:
Liverpool, Sevilla, Spartak Moskva, Sevilla i možda Villareal zainteresovani za Krasića.
Evo šta je Robben izjavio:
"Zahvaljujem Juventusu na interesovanju za mene. Velika je čast biti povezivan sa velikim klubom. No trenutno ne želim otići iz Bayerna" - Robben je izjavio o špekulacijama o prelasku u Juve.
Htjeli smo mu dati ugovor na 3 godine po 5 mil. po sezoni.
Sky kaže da nećemo otkupiti Borriella, a to smo znali odavno već.
Evo šta je Robben izjavio:
"Zahvaljujem Juventusu na interesovanju za mene. Velika je čast biti povezivan sa velikim klubom. No trenutno ne želim otići iz Bayerna" - Robben je izjavio o špekulacijama o prelasku u Juve.
Htjeli smo mu dati ugovor na 3 godine po 5 mil. po sezoni.
Sky kaže da nećemo otkupiti Borriella, a to smo znali odavno već.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- SoloJuve26
- Kontakt:
Pa bilo bi sramota da otkupe Boriella a nece da produze ikonu ugovor na jednu god barem,,
i da
Forza Juve

i da
Forza Juve
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Drago mi je što je Robben odbio tu ponudu, ako je ista fakat i poslata. Krhak je on igrač za Serie A.
Mi smo izgleda najviše zapeli za Cavanija, o tome se piše čak i u Engleskoj, Marotta je će izgleda morati tražiti novi klub i za Mela, planirali smo tu 13 miliona, ali je Melo zbog svog nestašluka sve to zakomlikovalo, Riera ga je odlučio tužiti za nasilno ponašanje.
Ukoliko u nedjelju bude rasističkih povika sa tribina vjerovatno će nam suspendovati stadion zato su iz udruge navijača zamolili da se svi suzdrže, valjda će ovaj put poslušati, pojedinci nas brukaju bezveze.
Mi smo izgleda najviše zapeli za Cavanija, o tome se piše čak i u Engleskoj, Marotta je će izgleda morati tražiti novi klub i za Mela, planirali smo tu 13 miliona, ali je Melo zbog svog nestašluka sve to zakomlikovalo, Riera ga je odlučio tužiti za nasilno ponašanje.
Ukoliko u nedjelju bude rasističkih povika sa tribina vjerovatno će nam suspendovati stadion zato su iz udruge navijača zamolili da se svi suzdrže, valjda će ovaj put poslušati, pojedinci nas brukaju bezveze.
Volim te, Željo!
- harebianconero
- Kontakt:
Igračina
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
@AllAbout
3-5-2 je možda kontraška formacija za neke ekipe, mi smo sa tom formacijom još samo digli posjed lopte te smo po tome među top 3 ekipe u Evropi.
Mi smo je i počeli koristiti protiv kontri jer je to bolna tačka Juventusa godinama, ove godine to je svedeno na minimum.
-----------------
Bit će zanimljiv meč, roma je ekipa koja je takođe u vrhu po posjedu lopte, u kupu u prvom poluvremenu su mnogo više loptu imali iako smo mi poveli, ne bih volio da im prepustimo sredinu terena, odigrati kao i do sada te maksimalno koristiti njihove bolne tačke, a to je odbrana, bekovi pogotovo.
Očekujem Lichta, pomalo se izgubio u zadnje vrijeme te očekujem ozbiljnu minutažu Matria, red je da zaigra.
@hare
'ta će Vučinić!?
3-5-2 je možda kontraška formacija za neke ekipe, mi smo sa tom formacijom još samo digli posjed lopte te smo po tome među top 3 ekipe u Evropi.
Mi smo je i počeli koristiti protiv kontri jer je to bolna tačka Juventusa godinama, ove godine to je svedeno na minimum.
-----------------
Bit će zanimljiv meč, roma je ekipa koja je takođe u vrhu po posjedu lopte, u kupu u prvom poluvremenu su mnogo više loptu imali iako smo mi poveli, ne bih volio da im prepustimo sredinu terena, odigrati kao i do sada te maksimalno koristiti njihove bolne tačke, a to je odbrana, bekovi pogotovo.
Očekujem Lichta, pomalo se izgubio u zadnje vrijeme te očekujem ozbiljnu minutažu Matria, red je da zaigra.
@hare
'ta će Vučinić!?
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- harebianconero
- Kontakt:
Hejteru !
Marchisio: '' Mijenjao bih nepobjedivost za scudetto'' - logično
Gdje nam je @montero ?
Marchisio: '' Mijenjao bih nepobjedivost za scudetto'' - logično
Gdje nam je @montero ?
- sanelmasetic
- Kontakt:
[quote="beki"]Pozz braco, bio sam bolestan pa nisam bio u mogucnosti da pisem.
[youtube][/youtube][/quot
Cuj bolestan, sta je bilo rodjak ???
[youtube][/youtube][/quot
Cuj bolestan, sta je bilo rodjak ???
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
- harebianconero
- Kontakt:
De ba imate PP.
Imate li neku ideju za anketu ? Mogla bi nova biti ''Pravi napadač za Juventus''
Imate li neku ideju za anketu ? Mogla bi nova biti ''Pravi napadač za Juventus''
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Pusti ih nek' trollaju, nismo odavno.
Vidalu smanjena suspenzija neigranja za reprezntaciju Čilea sa 10 na 5 utakmica.
Vidalu smanjena suspenzija neigranja za reprezntaciju Čilea sa 10 na 5 utakmica.
Volim te, Željo!
- HeavensWonder
- Kontakt:
Je li moguce da su samo Marotta i Agnelli gluhi i slijepi ??? Pa cijeli svijet vidi jedno, a oni ko mazge...
http://sportski.net.hr/nogomet/reprezen ... -i-tottija" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo da bude istina i bice aBd ko 2006te
http://sportski.net.hr/nogomet/reprezen ... -i-tottija" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo da bude istina i bice aBd ko 2006te
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- harebianconero
- Kontakt:
Super bi to bilo, al šanse su veoma male, ali ko zna, nema Rossija, mogao bi bar jedan od njih upasti..
Evo citam, mogao bi se Trezeguet vratiti i odigrati oprostajnu utakmicu, navodno je pricao sa Agnellijem. Mislim da zasluzuje od nas da mu to priredimo.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.