Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
I to je moguce da je Rom bio jaci u tuci pa da mali nije mogao gledat i da ga je rokno. Ne mos ti gledat da ti brara neko tuce, je.beni su to osjecaji. Ali eto nek se istrazi detaljno
alemsa je napisao/la:I to je moguce da je Rom bio jaci u tuci pa da mali nije mogao gledat i da ga je rokno. Ne mos ti gledat da ti brara neko tuce, je.beni su to osjecaji. Ali eto nek se istrazi detaljno
Ovako je sam osumnjičeni opisao šta se dogodilo nakon što su došli na dogovoreno mjesto pa prozivali i drugu stranu da dođu, i došli su
Tada smo vidjeli Silvija kako trči i nosi sjekiru vičući p.... Iza njega je išao Ronald. Brat i ja vadimo nož i palicu te mi brat govori da se pazim. Silvio je tupim dijelom sjekire zamahnuo prema meni, ali je udario mog brata u glavu. Brat je primio taj udarac da bi mene zaštitio. Tada primjećujem Ronalda kako pesnicom namjerava da me udari i ja sam zamahnuo nožem i udario sam ga u vrat - ispričao je Ejjub.
Vidite da se svaki dan mijenja priča. Treba sačekat da se više činjenica iznese pa onda suditi o tome šta se ustvari desilo. Ako je stvarno bio slučaj dugog maltretiranja nakon silnih prijava policiji kao što roditelji tvrde, momci se ne trebaju strogo kazniti.
Najjače su mi izjave: "Po faci mu vidiš kakav je". I automatski je kriv ako je rom ili nema "urednu" facu.
- Marsal
- Kontakt:
Živjela Lombrozova teorija kriminalitetasljivo je napisao/la:Najjače su mi izjave: "Po faci mu vidiš kakav je". I automatski je kriv ako je rom ili nema "urednu" facu.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Fantasista
- Kontakt:
Pozdrav za ekipu u Banovićima.
Hvala komšija. Pozdrav i za Tuzlu.Fantasista je napisao/la:Pozdrav za ekipu u Banovićima.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
koristimo što je Rio na moruFowl95 je napisao/la:Bit će da admini nisu zalazili na ljubav&seks temu

who knew am0rica is a touchy subject, nobody knew

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Fantasista
- Kontakt:
Pazite mi na OsimaLjumanM95 je napisao/la:Hvala komšija. Pozdrav i za Tuzlu.Fantasista je napisao/la:Pozdrav za ekipu u Banovićima.

Ma sta će bit, ciganija djecu nasla **** i iznudjivat od njih pare, ovima **** i rokno ga, nek je vala trebo je i ovog drugog, nisu ni ova dvojica malaca čisti i vjerovatno imaju i oni musica al puna podrska za njih u ovom slučaju
Ciganija od 21 i 27 godina nasla se s pačurlijom od 15 i 17, jos sjekiru ponijeli pizda im materina
Ciganija od 21 i 27 godina nasla se s pačurlijom od 15 i 17, jos sjekiru ponijeli pizda im materina
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ako je bilo prijava kao sto kaze njihova mati ovdje i policija treba odgovarati.
Ali vidjet cemo sta je istina ne treba trcati pred rudu.
Ali vidjet cemo sta je istina ne treba trcati pred rudu.
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Zašto je Osim banovan?
Proći će mi derbijevska atmosfera bez njega, cigani jedni!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Obrati se onom ramizu dezerteru,prijavio mu post.Pitar smrdljiviRokoko87 je napisao/la:Zašto je Osim banovan?

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa to ni Mortem iz najboljih dana ne bi uradio, fujBosniaBoston je napisao/la:Obrati se onom ramizu dezerteru,prijavio mu post.Pitar smrdljiviRokoko87 je napisao/la:Zašto je Osim banovan?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Fantasista
- Kontakt:
Vratite ba Osima, nemojte zayebavat.
pozdravljamo moderatora koji je uklonio Osima u duhu fudbalskog saveza Juge 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
najpostenije je da se sad i ramiz banuje
nije smio prijavljivati post pred derbi nikako
nije smio prijavljivati post pred derbi nikako
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, kraljttbvb, Napapijri i 5 gostiju.