FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 11 feb 2017, 19:46

Sta ima veze sto nema Amara i velikih zeljovaca u skupstini, sad su novinari postali velike legende kluba. Sramota.

Utakmica danas odlicna. Stvarno su odigrali dobru utakmicu, kompaktno, igraci spremni, igra se fudbal sto je najbitnije. Nije mrtvo, bez sansi i to je bitno.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 11 feb 2017, 20:03

Bez veze dizete frku sto nije bilo Amara, mozda covjek ima svojih obaveza, mozda mu se nije dolazilo.

Ne treba od toga praviti zlog i neke lose namjere kako neki zele da prezentuju, klub trenutno funkcionise fantasticno, sada je red na timu da pokazu svoje na terenu i obezbjede europu kao minimalni cilj.

Istok se pravi punom parom, skica stadiona sa potencijalnim novim JUGOM je za divljenje.
- Zeljeznicar -

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 feb 2017, 20:08

Europa se podrazumijeva!

Ja hoću trofeje! Vjerujem i većina vas.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 feb 2017, 20:13

Neandertalac je napisao/la:
braco je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:.
Hvala care.

Znači standardno Miro među najboljim iako je kako pročitah fulio dobru šansu, Sinišina konstantnost i borba zbog koje mi je izuzetno drag, a očekujem da bude još bolji jer smo doveli jaku konkurenciju na njegovu poziciju. I Uglješina qrcobolja koja me užasno iritira jer znam da može puno više kad hoće. Onda je vjerovatno jedan od razloga što je počelo nazad puhat izlazak Markovića.
Marković i Blagojević kada su izašli mi smo se raspali. Onaj šminker i qarina od igrača Uglješa trči i igra kad on hoće. Možda nezadovoljan, smatra da može bolje pa se duri. Šta god da je, hebem mu ja mater.
Dino H. Naše je dijete ali daj Bože da od njega bude neki igrač. Volio bih da griješim.
Stana takome ušao da se zajebaje. Ono, na terminu momak.
Mussa kao što sam i pričao neuigran a nekom prve greške uvukla se neka nervoza pa se i to jako osjetilo. Siniša u defanzivi za njega svemirac. Eh sada, ako neko pita Mussa je za klasu bolji igrač ali trenutno nije ni blizu prve postave, bar za mene.
Bekrić ko Muha bez glave.
Zeba takođe. Kad imamo loptu name sebi igrača i iza njega trčkara. Baš ništa nije uradio ako izuzmemo prekide.

Ovo ostalo solidno.

Ps. Stoperski par odličan. Zapravo i bolje od odličnog.
Jel ti Ugi izbio loptu kada je Zakaric izbacio Lendru. Nemojte na igrace. Posebno ti.
Ugi je rezerva.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 feb 2017, 20:14

Po izjavama Petrovic cilja na Kup. Doduse to nam je puno realnije od lige. Sad bi potpisao da osvojimo Kup i budemo 3 u prvenstvu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 feb 2017, 20:18

BhSport@

Nije jedna greška ili jedna dobra reakcija ono po čemu ja gledam igrača. Ima dosta faktora koji utiču na cjelokupni dojam koji on ostavi na mene i po kojem formiran svoje mišljenje. Takođe, nije ovo danas izolovana situacija već je to nešto čemu ja svjedočim cijlo vrijeme koliko je on (Uglješa) u Želji.
Njegov odnos je nešto što meni jako smeta.

I ako možeš da mi pojasni to; pogotovo ti? Hvala.

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 11 feb 2017, 20:23

Neandertalac je napisao/la:BhSport@

Nije jedna greška ili jedna dobra reakcija ono po čemu ja gledam igrača. Ima dosta faktora koji utiču na cjelokupni dojam koji on ostavi na mene i po kojem formiran svoje mišljenje. Takođe, nije ovo danas izolovana situacija već je to nešto čemu ja svjedočim cijlo vrijeme koliko je on (Uglješa) u Želji.

Još uvijek ja u našoj ligi igrače cijenim isključivo po želji, angažovanju, požrtvovanosti i ponašanju i na terenu i van njega. Nogometno znanje mi nije presudno. Ako ga vidim da cucla crijeva i dočekuje jutra u kafanama, a vuče se po terenu, yebo bi mu sve...ali kada je spreman, angažovan i ostavi srce na terenu, šta mu možeš reći? Ništa...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 feb 2017, 20:27

Ugljesa je predobro odigrao prethodne dvije utakmice protiv Rusa. Danas je imao 2 dobra poteza ostalo tanko. Bekric,Ugljesa,Stanic i Hasanovic su danas skroz tanko odigrali.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 11 feb 2017, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 feb 2017, 20:27

Monci je napisao/la:

Još uvijek ja u našoj ligi igrače cijenim isključivo po želji, angažovanju, požrtvovanosti i ponašanju i na terenu i van njega. Nogometno znanje mi nije presudno. Ako ga vidim da cucla crijeva i dočekuje jutra u kafanama, a vuče se po terenu, yebo bi mu sve...ali kada je spreman, angažovan i ostavi srce na terenu, šta mu možeš reći? Ništa...
Tako je.

Ja sam im znao hastal izvrnut kada su se "vukli" kako kažeš i to u doba kada su se trofeji uzimali.
Ništa me ne iritira kao to.

Danas Uglješa i Stanić kao da su na terminu sa rajom. Pa hebem vam kosti klub vam obezbjedio ptičijeg mlijeka, raja od usta odvaja za klub, sve mobilisano da se iskorak napravi i vi pametni, hoćete igrat ili nećete igrat.

Meni lično, optrčali bi jedno sto krugova oko stadiona. Na nauk njima i svima ostalima.

UPRAVA NAPOLJE!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 feb 2017, 20:34

Jel' ovim u skupštini imalo stalo da ugleda kluba il' se samo formalno tamo nalaze.Kakva blamaža postavi onog ublehaša sa OBN-a za predsjednika skupštine pa jesu li normalni.Još da anagžuju Vugdalića pa da nam se cijeli region smije. :facepalm:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 11 feb 2017, 21:09

Izvjestaj na zvanicnoj sa Skupstine sramotan. U izvjestaju sa prosle dvije smo imali prihode, rashode i dobit. Sa danasnje Skupstine nemamo nista. Znaci li to da ne zasluzujemo da znamo kakvo je stanje u klubu. Na Skupstini je bilo prisutno 39 delegata. Nije bilo Amara Osima i jos 14? Ko je nedostajao, gdje su nestali ti ljudi, da li su umrli, iskljuceni ili napustili Skupstinu. Isti znacaj mi imaju kao Amar. Neko objasnjenje bi valjalo jer ovako sve izgleda prekriveno tajnom. http://fkzeljeznicar.ba/foto-vedran-vuk ... car/18190/ http://fkzeljeznicar.ba/foto-odrzana-re ... r-2/24125/
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 11 feb 2017, 21:22, ukupno mijenjano 2 puta.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 feb 2017, 21:15

Trebali smo uzeti i ovu i prvu tekmu u Antaliji, jbga nije nam se dalo jer smo profulili dosta sansi. Lendra pogotovo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 11 feb 2017, 21:33

Upravi svaka cast na svemu sto rade, od igraca koji su dosli do gradnje stadiona, ali i ja se slazem sa predhodnim psotovima, dajte transparentnost koliko kosta tribina, koliko dajemo, koliko je kostao transfer, na sta trosimo, kome dugujemo i koliko.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 feb 2017, 21:50

Vidi druže, Ugi zna ali oscilira. Ne znam do čega je, ali Slavko to gura nabolje. Kada ima svoj dan dečko drži komplet sredinu. Zna i kreirati, ima fin pregled, dobru dugu loptu, a ne boji se duela, takodjer ima top u nozi.
Ne treba ih dirati. Bitno je da nema povreda.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 11 feb 2017, 21:50

@Neanderthal tvoje mišljenje o Hasanoviću?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 feb 2017, 22:07

Rokoko87 je napisao/la:@Neanderthal tvoje mišljenje o Hasanoviću?
Iskreno, malo sam ga gledao za neki konačni komentar a što se tiče ovoga do sada, ne vidim u njemu neki potencijal. Ništa vrijedno spomena pa čak i defanzivno što mu je kao jače oružije.

Slažem se u vezi transparentnosti. Treba zadržati kurs i prezentirati sve kao i prije. I to bi svi, ali baš svi navijači trebali zahtijevati. Ok je, pošteno ste, sve super. Vjerujemo da je sve kako treba ali dajte da vidimo. Ništa lično.

UPRAVA NAPOLJE!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 11 feb 2017, 22:08

Bezveze nesto trazim po netu, i naidjem na ovu sliku istocne tribine stadiona Bradforda. Kapacitet 4500, dakle otprilike kao nasa.

slika

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 feb 2017, 22:13

Ja nesto nisam siguran da ce stici uraditi tribinu do 5 marta. Imaju jos dosta posla da urade,ali nek rade kvalitetno pa makar radili nekoliko dana duze.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 feb 2017, 22:21

LjoZee je napisao/la:Ja nesto nisam siguran da ce stici uraditi tribinu do 5 marta. Imaju jos dosta posla da urade,ali nek rade kvalitetno pa makar radili nekoliko dana duze.
Ama završit će se, popustite malo sa tribinom. Malo malo neka glupa pitanja, hoće li biti ovo, a što nije ovo, kako će biti ovo. Imamo sve na slikama, gledamo kako raste i uživamo.

Nije ovo tebi lično nego generalno. Čim neka priča počne odmah se počnemo kubicima betona gađat.

Ima li negdje video današnje skupštine?

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 11 feb 2017, 22:36

Željezničar je prema riječima Vukotića u proteklom periodu poslovao s 320.000 KM dobiti, iako nije ostvaren željeni rezultat na sportskom planu.

Kada je konretno riječ o finansijama predsjednik Plavih iznio je poređenja koja se tiču finansija iz istog perioda prošle godine. Tako je recimo Željezničar skoro udvostručio svoje prihode od sponzora. U odnosu na isti period prošle godine (375.000 KM) Plavi su ove godine od sponzorskih ugovora zaradili 537.000 KM. Od transfera su zaradili 1.383.000 KM što je manje u odnosu na prošlu godinu (2.441.000 KM), no vrijedi spomenuti da procenti od Džekinog obeštećenja stižu u tranšama.

Interesantno da Željezničar, iako nije igrao Evropu, uprihodovao je više od prodaje ulaznica nego prošle sezone kada je nastupao u evropskim takmičenjima. Tako su Plavi u proteklom periodu zaradili 501.000 KM od prodaje ulaznica, dok je prošle godine to iznosilo 467.000 KM.

Željezničar je tako imao ukupne prihode od 3,8 miliona KM.

Kao plan za ovu kalendarsku godinu pored sportskih uspjesa koji su prioritet, naglašeno je da se nastavi sa ulaganjem u infrastrukturu, nastavak rasta prihoda u dijelu sponzorstava, ulaznica i "match-day" perioda, digitalizacija poslovanja i nove vrste prihoda kroz TV Prava te inicijativa i učešće u procesu promjene propisa u oporezivanju sportista.

Zanimljivo je da su od 20-ak tužbi koje su zatečene ne tako davno ostale neriješene još samo tri u ukupnom iznosu od 117.000 KM.

Meni ovaj izvještaj nikako nije jasan. To su prihodi. Saberite. Vukotić spominje neko poslovanje u okviru 4,1. I kako smo u plusu.
Ne kažem ništa samo sam glup, ne kontam i ovo mi nije jasno. Volio bi kada bi mi neko ovo pojasnio.

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: zeljooo13 i 8 gostiju.