Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ma sam je kriv nije vadio onu stvar iz usta
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Bukvalno meni je to bolesno sve
Ali zaboli me ako hoce da budu bolesni nek budu njihov problem
A niti bi uradio nesto da im pridajem paznju
Ali zaboli me ako hoce da budu bolesni nek budu njihov problem
A niti bi uradio nesto da im pridajem paznju
Pa od koga ce uzimati ako ne od slabijih. I meni se znalo desiti dok sam u osnovnu isao da me sacekaju. Traze pare da ti kao ne bi mobitel uzeli. Nije mi ovog zao sekunde.bodi123 je napisao/la:Ma sta će bit, ciganija djecu nasla **** i iznudjivat od njih pare, ovima **** i rokno ga, nek je vala trebo je i ovog drugog, nisu ni ova dvojica malaca čisti i vjerovatno imaju i oni musica al puna podrska za njih u ovom slučaju
Ciganija od 21 i 27 godina nasla se s pačurlijom od 15 i 17, jos sjekiru ponijeli pizda im materina
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Ma nije ni ova prculadija nevina. Je l' vi to stvarno vjerujete da dijete od 15 godina uvijek govori istinu? Imate izjave i od tog malog sto je ubio da su on i brat nabavili palicu i noz da se obracunaju s ovima. Ugovorili tucu i kasnije slali slike da su dosli na tu livadu. Izjave tipa samo se Allaha bojim, balavci jedni. Sve to treba pozatvarati i dati im da rade ko konji, pa im ne bi vise palo na pamet da se bockaju i ugovaraju tuce.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Govoriti da su isključivo Romi štetni za naše društvo je rigidna hipokrizija. Nevjerovatno je kako se kao po automatizmu (stereotipna fiksiranost) odmah osudi čitav narod, čim bude neki sličan slučaj.
Podjela krivice K. Jaspersa treba se zakonski uvesti u svaku kuću.
Podjela krivice K. Jaspersa treba se zakonski uvesti u svaku kuću.
Nek je osim dobio bananu 
Nije konstruktivan post nikad napisao,samo spam

Nije konstruktivan post nikad napisao,samo spam

Yebote vozaju Masseratije, drze vojnicko pod svojom kontrolom, sta bi od cigana sto se digose

Bravo mali steta sto i drugog nisi uspio

Bravo mali steta sto i drugog nisi uspio

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Šta je UG Svjetlost? Neki Boko Haram??
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
U svakom gradu ti Romi zive i djeluju. Tako u mom gradu npr. ih mozemo klasifikovatu tri grupe:
Prva grupa su nekako ovi ko nastradali u slucaju, glume klosare, zagaduju okolinu, prave probleme, kradu, imaju po sestero djece, ta djeca opet sa 10 12 godina krenu se mangupisat po gradu (prije 2 dana bas tako uzela 3 mala roma loptu, djeci koja se svaki dan igraju iza zgrade, i naisao brat stariji od jednog malca i da im vrati loptu, odmah ova trojica se udruzise da se udaraju, psuju, dobacuju katastrofa)
Druga grupa su prosjaci, al ne prosjace po gradu rijetko kad, nego su u Sarajevu i Zenici, pa se tako stvorila fina svota novca da sinovi vozaju automobile i 10+k.
Treca grupa su oni posteni koji salju djecu u skolu i rade i bave se raznim trgovackim djelatnostima. I sa njima niko do sada nikakvog problema nije ni imao u gradu.
Prva grupa su nekako ovi ko nastradali u slucaju, glume klosare, zagaduju okolinu, prave probleme, kradu, imaju po sestero djece, ta djeca opet sa 10 12 godina krenu se mangupisat po gradu (prije 2 dana bas tako uzela 3 mala roma loptu, djeci koja se svaki dan igraju iza zgrade, i naisao brat stariji od jednog malca i da im vrati loptu, odmah ova trojica se udruzise da se udaraju, psuju, dobacuju katastrofa)
Druga grupa su prosjaci, al ne prosjace po gradu rijetko kad, nego su u Sarajevu i Zenici, pa se tako stvorila fina svota novca da sinovi vozaju automobile i 10+k.
Treca grupa su oni posteni koji salju djecu u skolu i rade i bave se raznim trgovackim djelatnostima. I sa njima niko do sada nikakvog problema nije ni imao u gradu.
Tako blizu, a tako daleko.
Meni je najmrzi cigan Elon
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa bitno je valjda navesti gdje su nanijetili da idu radi istrage i svega.Heller je napisao/la:Ide mi na **** patetika i naglašavanje kako su išli u džamiju kad su napadnuti, ko to je gore i uzorniji su jer su išli u džamiju, pa ide i Hatić u džamiju.
Vidjet cemo je li sve to istina.
Helco ubi te islamofobija malo je reci
Ma ne ubija mene to je njegov problem sto mu smeta
Ja ne vidim problem sto se to navelo da su isli u dzamiju bilo to istina ili ne oni su tako naveli a sad na nadleznim je da istinu otkriju.
Ja ne vidim problem sto se to navelo da su isli u dzamiju bilo to istina ili ne oni su tako naveli a sad na nadleznim je da istinu otkriju.
Ma nisam ni ja nista mislio lose..al to ti je ono kad mene neko napadne a ja kazem ma ja i ZENA I DJECAsetamo i pridje nam natrkoman(odmah kupim poene kao ja sam fin)...tako i to...a niko ne navodi da su, ako su, handrili narod tu vec duze vrijemeItsRamiz je napisao/la:Ma ne ubija mene to je njegov problem sto mu smeta
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
rekao bih ponešto
Free Osim
Civa je napisao/la:U svakom gradu ti Romi zive i djeluju. Tako u mom gradu npr. ih mozemo klasifikovatu tri grupe:
U Sarajevu ima i cetvrta grupa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.