Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

ItsRamiz
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la ItsRamiz » 29 avg 2019, 11:40

Heller je napisao/la:Ide mi na **** patetika i naglašavanje kako su išli u džamiju kad su napadnuti, ko to je gore i uzorniji su jer su išli u džamiju, pa ide i Hatić u džamiju.
Pa bitno je valjda navesti gdje su nanijetili da idu radi istrage i svega.
Vidjet cemo je li sve to istina.

Helco ubi te islamofobija malo je reci
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 avg 2019, 12:09

ItsRamiz
Kontakt:

Post Postao/la ItsRamiz » 29 avg 2019, 13:14

Ma ne ubija mene to je njegov problem sto mu smeta
Ja ne vidim problem sto se to navelo da su isli u dzamiju bilo to istina ili ne oni su tako naveli a sad na nadleznim je da istinu otkriju.
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 29 avg 2019, 13:20

ItsRamiz je napisao/la:Ma ne ubija mene to je njegov problem sto mu smeta
Ja ne vidim problem sto se to navelo da su isli u dzamiju bilo to istina ili ne oni su tako naveli a sad na nadleznim je da istinu otkriju.
Ma nisam ni ja nista mislio lose..al to ti je ono kad mene neko napadne a ja kazem ma ja i ZENA I DJECAsetamo i pridje nam natrkoman(odmah kupim poene kao ja sam fin)...tako i to...a niko ne navodi da su, ako su, handrili narod tu vec duze vrijeme
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 29 avg 2019, 13:30

rekao bih ponešto

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 29 avg 2019, 14:14

Free Osim

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 29 avg 2019, 14:24

Civa je napisao/la:U svakom gradu ti Romi zive i djeluju. Tako u mom gradu npr. ih mozemo klasifikovatu tri grupe:

Prva grupa su nekako ovi ko nastradali u slucaju, glume klosare, zagaduju okolinu, prave probleme, kradu, imaju po sestero djece, ta djeca opet sa 10 12 godina krenu se mangupisat po gradu (prije 2 dana bas tako uzela 3 mala roma loptu, djeci koja se svaki dan igraju iza zgrade, i naisao brat stariji od jednog malca i da im vrati loptu, odmah ova trojica se udruzise da se udaraju, psuju, dobacuju katastrofa)

Druga grupa su prosjaci, al ne prosjace po gradu rijetko kad, nego su u Sarajevu i Zenici, pa se tako stvorila fina svota novca da sinovi vozaju automobile i 10+k.

Treca grupa su oni posteni koji salju djecu u skolu i rade i bave se raznim trgovackim djelatnostima. I sa njima niko do sada nikakvog problema nije ni imao u gradu.

U Sarajevu ima i cetvrta grupa :) tj. Odradjuju akcije po Italiji, Belgiji i slicno... i ovdje puni para :D

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 29 avg 2019, 14:55

Na današnji dan

slika
Fowl95 je napisao/la:Btw. kakvi su banovi bili? Kontam PL, tam ne zalazim.
Ja znam da je bio ban Kulin :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 29 avg 2019, 14:58

bodi123 je napisao/la:Ma sta će bit, ciganija djecu nasla **** i iznudjivat od njih pare, ovima **** i rokno ga, nek je vala trebo je i ovog drugog, nisu ni ova dvojica malaca čisti i vjerovatno imaju i oni musica al puna podrska za njih u ovom slučaju

Ciganija od 21 i 27 godina nasla se s pačurlijom od 15 i 17, jos sjekiru ponijeli pizda im materina
Kako neko kao ti može biti hebeni moderator?
Don't hate what you don't understand.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 29 avg 2019, 15:04

xaviesta je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Ma sta će bit, ciganija djecu nasla **** i iznudjivat od njih pare, ovima **** i rokno ga, nek je vala trebo je i ovog drugog, nisu ni ova dvojica malaca čisti i vjerovatno imaju i oni musica al puna podrska za njih u ovom slučaju

Ciganija od 21 i 27 godina nasla se s pačurlijom od 15 i 17, jos sjekiru ponijeli pizda im materina
Sta je pogresno napisao?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 29 avg 2019, 15:06

slika
® GONGASHI POWERHOUSE ®

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 29 avg 2019, 15:44

Justin je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:

Sta je pogresno napisao?
Da se nije pronasao čojk u postu, ko zna kakve mrake ima po forumu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 avg 2019, 15:54

Civa je napisao/la:U svakom gradu ti Romi zive i djeluju. Tako u mom gradu npr. ih mozemo klasifikovatu tri grupe:

Prva grupa su nekako ovi ko nastradali u slucaju, glume klosare, zagaduju okolinu, prave probleme, kradu, imaju po sestero djece, ta djeca opet sa 10 12 godina krenu se mangupisat po gradu (prije 2 dana bas tako uzela 3 mala roma loptu, djeci koja se svaki dan igraju iza zgrade, i naisao brat stariji od jednog malca i da im vrati loptu, odmah ova trojica se udruzise da se udaraju, psuju, dobacuju katastrofa)

Druga grupa su prosjaci, al ne prosjace po gradu rijetko kad, nego su u Sarajevu i Zenici, pa se tako stvorila fina svota novca da sinovi vozaju automobile i 10+k.

Treca grupa su oni posteni koji salju djecu u skolu i rade i bave se raznim trgovackim djelatnostima. I sa njima niko do sada nikakvog problema nije ni imao u gradu.
Za trecu grupu postoji naziv - bijeli cigani/romi/gurbeti

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 29 avg 2019, 16:02

alemsa je napisao/la:

Za trecu grupu postoji naziv - bijeli cigani/romi/gurbeti
koštaćete ali nikada ne žali

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 29 avg 2019, 16:04

bodi123 je napisao/la: Da se nije pronasao čojk u postu, ko zna kakve mrake ima po forumu
Ovakvi poput Ronaldinja su sprmeni da te zbodu zbog cenera. I sada meni treba biti zao sto je nastradao. :roll:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 29 avg 2019, 16:06

Justin je napisao/la:
bodi123 je napisao/la: Da se nije pronasao čojk u postu, ko zna kakve mrake ima po forumu
Ovakvi poput Ronaldinja su sprmeni da te zbodu zbog cenera. I sada meni treba biti zao sto je nastradao. :roll:
Ma svako ko je jednom proso kroz vojničko i vidio o kakvim se punoglavcima radi neće žalit ovog kao ni jednog drugog. Koliko je samo djece istraumirano od ovih kretenčina po Alipasinom i okolici...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 avg 2019, 16:08

Varg je napisao/la: koštaćete ali nikada ne žali
Dobro Stojo :)

Pa bijeli Romi su uvjek bili advekatan dio drustva, nije treca grupa nego je opste poznato da su uvjek bili "normalni" kao i ostali narodi. Ako su bili Islamske vjerispovjesti obiljezavali su i isli u dzamiju kao i regularni Bosnjo, isto kao i Pravoslavne ili Katolicke vjere. Sve regulare normalni ljudi, jedino im je nacija Romska. Opste poznato

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 29 avg 2019, 16:29

Pa dobro analogijom da je damin cucak, nepismen i šovinista može se zaključiti da ima razne mrake na forumu. Možda i cigana ne daj Bože.
Don't hate what you don't understand.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 29 avg 2019, 16:34

alemsa je napisao/la:
Varg je napisao/la: koštaćete ali nikada ne žali
Dobro Stojo :)

Pa bijeli Romi su uvjek bili advekatan dio drustva, nije treca grupa nego je opste poznato da su uvjek bili "normalni" kao i ostali narodi. Ako su bili Islamske vjerispovjesti obiljezavali su i isli u dzamiju kao i regularni Bosnjo, isto kao i Pravoslavne ili Katolicke vjere. Sve regulare normalni ljudi, jedino im je nacija Romska. Opste poznato
Kod mene imaš i tih bijelih i imaš ovih durchschnitlich.
Ti bijeli se izjašnjavaju kao Bošnjaci.
Međutim, rekao bih da su bolji ovi crnji. Manje probleme prave.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 29 avg 2019, 17:12

Sad smo sami
tu na plazi pokraj mora
ja i ti moja coca-cola, ljubav
"We need to suffer. And we need to fight."

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []