Najjače mi je kad mi zalijepi neko prosjek godina, šatro mi gotovo najmlađa ekipa... Ono računaju se godine juniora koji su kolektivno odigrali 25 treptaja oka. Al' prejako mi je ovo sa ova dva igrača odmah nakon Zijine izjave kako se "okrećemo svom podmlatku" jer nećemo da trošimo pare, a onda dva stranca dolaze. Isti dan.High je napisao/la:Na dugom je to štapu.Manuel je napisao/la:Zaboravit ce se to sto cemo onda sve ispocetka ako se ove godine uzme titula.High je napisao/la:Pametno se radi. Za godinu-dvije imat ćemo ekipu starohana, pa onda sve ponovo...
Kad već eglenišemo o godinama:
Velkoski (29);
Debela poguzija (29);
Pavlović (30);
Ivetić (30);
Ahmetović (32);
Adilović (34).
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
Samo mu auto par puta isparat, pobjece debeli glavom bez obzira.Bosniacum Lilium je napisao/la:Odlazi **** debelo, sve ti yebem klosarsko
Max Allegri
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi smo druga najmlađa ekipa u ligi. Poguzija vjerovatno nece biti vise clan naseg kluba, Adilović je drugi-treci golman.High je napisao/la:Na dugom je to štapu.Manuel je napisao/la:Zaboravit ce se to sto cemo onda sve ispocetka ako se ove godine uzme titula.High je napisao/la:Pametno se radi. Za godinu-dvije imat ćemo ekipu starohana, pa onda sve ponovo...
Kad već eglenišemo o godinama:
Velkoski (29);
Debela poguzija (29);
Pavlović (30);
Ivetić (30);
Ahmetović (32);
Adilović (34).
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ocito uprava i strucni stab imaju odlicnu komunikaciju.PitarBordo je napisao/la: Al' prejako mi je ovo sa ova dva igrača odmah nakon Zijine izjave kako se "okrećemo svom podmlatku" jer nećemo da trošimo pare, a onda dva stranca dolaze. Isti dan.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Perverzije crnog dresa, odo kera prodat odmah, al znaci odmah! 
Eno stavise nam ljiljan na dres, objavi sad zvanicna na FB. 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa vidiš da je vijest u fazonu sve je dogovoreno samo još treba administracija da se konsultuje s trenerom oko igrača. Sve ti jasno.The Game je napisao/la:Ocito uprava i strucni stab imaju odlicnu komunikaciju.PitarBordo je napisao/la: Al' prejako mi je ovo sa ova dva igrača odmah nakon Zijine izjave kako se "okrećemo svom podmlatku" jer nećemo da trošimo pare, a onda dva stranca dolaze. Isti dan.
Samo Saraj'vo.
Ne daj pasce, koliko ti treba? HahaSarajlijica1946 je napisao/la:Perverzije crnog dresa, odo kera prodat odmah, al znaci odmah!
Max Allegri
Necu reci da ti ovo sto si sve rekao nema smisla....ima i slazem se, al po meni kazem po meni imas Sarica kojeg bi ja stavio na zadnjeg veznog. Mi nemamo organizatora igre. Ne kazem da ne treba dovesti ovog malog neka ga dovedu, al treba nam neki playmaker, eto tipa Piksija, neko ko ce praviti razliku na terenu, neko ko zna da podvali loptu napacima, neko ko se ne boji da prodje 1-2 igraca, neko ko ima damu a takvim trenutno nemamo. Rahmanovic mi daje neke znakove da to moze al treba nam jos jedan.Pantelija je napisao/la:zadnji vezni je on, uz to, statistika jako malo govori, npr, ako si ga pratio nekad (sumnjam) momak uopste ne zavrsava napade ali jako cesto kreira akciju za gol... u biti to je taj prenos lopte sa stopera na vezne sto nama fali i nabija se lopta na ahmeta... u defanzivi jako dobar, nama treba zadnji vezni kao on, a ne neko ko dijeli asistencje i daje goloveado-hz je napisao/la:94 utakmice, 1 gol i 3 asistencije Stanojevica....premalo!!!
ima 23 godine, ima ime u toj ligi (mada se pogubio dva puta do sad kad ej trebao da ispliva), ko et neki nastpu za repku, pohvalno pricaju o njemu .... pa cemo vidjet
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
ajdohordas
- Kontakt:
Hoćul dočekat dan kad će Ahmet zabit gol nogom, van peterca, postavlja se pitanje sad ? 
Neka ga.Bosniacum Lilium je napisao/la:Odlazi **** debelo, sve ti yebem klosarsko
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Postoji li još neko na ovoj temi da brani tog debelog smrada "zadužio nas protiv levskog i zelješćara". Pa kakvi smo mi mazohisti Allahu dragi... Frajer nas u crno zavio zadnju godinu.Mig_Mig je napisao/la:Samo mu auto par puta isparat, pobjece debeli glavom bez obzira.Bosniacum Lilium je napisao/la:Odlazi **** debelo, sve ti yebem klosarsko
Ja sam bolan prvi plakao poslije one utakmice sa levskim, pa kad nas je napustio, ali taj frajer za mene vise ne postoji. Djela, ne riječi, pasa moj dobri. Sve je to lažna ljubav. Da imalo voli Sarajevo, sam bi otišao davnih dana!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Odlican dres, hocel biti i na bijelim i bordo ovako ili samo na crnim ? 
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Haha.Mig_Mig je napisao/la:Ne daj pasce, koliko ti treba? HahaSarajlijica1946 je napisao/la:Perverzije crnog dresa, odo kera prodat odmah, al znaci odmah!
Idemo u raj bejbe sa ovim dresom.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma boli me briga i da su penis stavili umjesto ljiljana. Dovedite pojačanja kako Allah dragi nalaze. Srozali su nas nivo Viteza 
@High
Priznaj da si taj sabur dokučio kroz razne tekije
@High
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Neka ga materiHigh je napisao/la:Neka ga.Bosniacum Lilium je napisao/la:Odlazi **** debelo, sve ti yebem klosarsko
Max Allegri
- PitarBordo
- Kontakt:
Dres promašaj iz jednog razloga - logo BORDO-ŽUTI. Izgleda k'o da je bio normala pa ga otkuhali pa ovo turkish airlines pustilo boju i grb pobojio. Čuj bordo-žuti pa ništa vam nije sveto.
Samo Saraj'vo.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Sezone u kojima je dres FK Sarajevo krasio ljiljan okončane su trofejima u proteklih nekoliko godina. U novu sezonu ulazimo sa nikada mlađom ekipom, ali i sa nikada većom željom da se domognemo trofeja i donesemo radost onima koji su uz klub i kada slavimo i kada tugujemo. Uz šampionske crte na dresu, veliku borbu igrača na svakoj utakmici i podršku onih koje vole klub, Bordo porodica spremno dočekuje početak nove sezone.
Cuj spremno docekujemo pocetak sezone, pa ovi nas zayebavaju i yebu u zdrav mozak, majku vam yebem bezobraznu!
Cuj spremno docekujemo pocetak sezone, pa ovi nas zayebavaju i yebu u zdrav mozak, majku vam yebem bezobraznu!
Navečer mu ne psujem. Samo sabahile.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma boli me briga i da su penis stavili umjesto ljiljana. Dovedite pojačanja kako Allah dragi nalaze. Srozali su nas nivo Viteza
@High
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.