FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Evo Memija se dobro pokazao. Igrao stopera i lijevog beka. Mozda smo ga mi na pogresnoj poziciji koristili.[emoji23]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
I Stevanovic i Zahirovic su nam se činili skupi,ali dobar nam je sastav i ovako,mda bi igrac poput Matea jos vise digao publiku,mozda i pristojna zamjena za Stevanovica u kvalifikacijama,moze igrati i krilo i beka.Naredna utakmica je u Mostaru ili ima neka prije?Neymar11 je napisao/la:Mateo je preskup za nas, al dobar igrac, ja kolko znam da nije zavrsen prelazni rok ceka se jos dzelmic iduce sedmice bi trebo bacit potpisScout1921 je napisao/la:http://www.transfermarkt.ba/mateo-susic ... eler/83287
Slobodan igrac,bivsi/reprezentativac,mda mislim da smo zavrsili s pojacanjima
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Da nam ovaj Miske hoce biti tu jos 20 godina. Rijetki su ovakvi u drzavi. Da se hoce malo i ovo vrijeme popraviti da se ubrzaju radovi. **** te koja gromada kad dodjes tamo isored istoka...tek sam danas vidio da su skroz izbubali sve do reflektora

Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Naredna utakmica je 18.2. u Mostaru.
Nama nedostaje jedan napadac i desno krilo,ali kasno je to sad dovoditi. Pojacati te dvije pozicije na ljeto sa bas dobrim igracima. Miroslav ce ovdje jos 3 mjeseca igrati i onda ode,a mi ostajemo na Zericu kome to nije prirodna pozicija. Vjerovatno ce i Lendra na ljeto otici pa ce nam nedostajati 1 ili 2 napadaca.
Nama nedostaje jedan napadac i desno krilo,ali kasno je to sad dovoditi. Pojacati te dvije pozicije na ljeto sa bas dobrim igracima. Miroslav ce ovdje jos 3 mjeseca igrati i onda ode,a mi ostajemo na Zericu kome to nije prirodna pozicija. Vjerovatno ce i Lendra na ljeto otici pa ce nam nedostajati 1 ili 2 napadaca.
Pa zar moze neko protiv ove uprave pricati, ovaj Miske je veliki gospodin i biznismen koji je bio potreban Zelji, dosta je vise bilo uhljebovica i zohara da se tove na ustrb kluba kontali ne moze im niko nista....samo nek diktaturu uvede nema vise guzovace ima da se mrkotrpno radi kao sto dolikuje najvecem klubu u drzavi i odmah se vide rezultati.
Zeljini navijaci nisu svjesnu kakvu ggromadu od covjeka(tj. misimovica) imaju u upravi, nebi me cudilo da sa njim zeljo dodje do grupne faze lige sampiona u roku 5 ili 6 godina. kakav um i vizualnost, jednostavno covjek zna izbit paru iz betona , tako mi djeluje
da ne navijam za zelju, cini mi se da bi poceo navijati za zelju samo zbog njega
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Mozda i veca ode na ljetoLjoZee je napisao/la:Naredna utakmica je 18.2. u Mostaru.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Na ljeto je realno da odu Veca i Lendra, od ovih koji su pod ugovorom,pa i da zaradimo nešto. Siniši ističe na zimu, i mislim da bi već sada trebalo produžavati ako se računa na njega. Musa ističe posudba, nisam optimističan da će produžiti. Kerla takođe.Miro ode. Sa Bokaccinijem se ništa ne zna.To je onako na prvu što mi pada na pamet.
Imaćemo mi golemih izazova oko ekipe ljetos. Biće tu ponovo mnogo novih igrača.
Imaćemo mi golemih izazova oko ekipe ljetos. Biće tu ponovo mnogo novih igrača.
Ja bih najvise volio da sad se produzi sa Sinisom i Boccacinijem. Dati im uslove koje traze jer su odlicni igraci za nasu ligu. Jucer su odigrali fenomenalno i jedan i drugi. Kerla ce vjerovatno produziti ako se pokaze odnosno ako bude igrao. Sa Miroslavom je nazalost gotova prica. A ne znam da li se sa Musom moze produziti posudba.
Sa igračima se moraju produživati ugovori minimalno godinu prije isteka, ili igrača treba prodavati.. Miro nam je najbolji primjer šta se desi kada to padne na pole godine, onda je klub pushiona, a igrač laganinini. Slažem se i ja bi produžio sa Sinišom, a Boccacinija bi potpisao na 2,5 godine jer je trenutno na posudbi.
Ponuditi im ugovor sad i da znas na cemu si. Vjerujem da se mozemo dogovoriti sa njima. Vazan su dio tima i treba ih sacuvati.
Dobro smo popunjeni na svakoj poziciji hvala Bogu. Crnov se uskoro vraca treninzima tako da bi mozda do LZP moga biti spreman,ali ne brinem se jer je tu Zakaric koji odlicno pokriva lijevu stranu sa Stojanovicem. Miroslav je ove utakmice slabije odigralo ili se samo cini da jeste jer smo sad jaki i lijevo pa nam desna vise nije toliko izrazena. Sve u svemu nadam se da nece kociti zato sto ide jer to ne bi nikako valjalo.
Dobro smo popunjeni na svakoj poziciji hvala Bogu. Crnov se uskoro vraca treninzima tako da bi mozda do LZP moga biti spreman,ali ne brinem se jer je tu Zakaric koji odlicno pokriva lijevu stranu sa Stojanovicem. Miroslav je ove utakmice slabije odigralo ili se samo cini da jeste jer smo sad jaki i lijevo pa nam desna vise nije toliko izrazena. Sve u svemu nadam se da nece kociti zato sto ide jer to ne bi nikako valjalo.
Do kad Boccaccini ima ugovor sa Bresciom?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Do juna ove godine.Virtu4l je napisao/la:Do kad Boccaccini ima ugovor sa Bresciom?
Re: RE: Re: FK Željezničar
Jesi li siguran? Posudba mu ističe u junu, to je jasno.arelinho je napisao/la:Do juna ove godine.Virtu4l je napisao/la:Do kad Boccaccini ima ugovor sa Bresciom?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U junu mu isticu posudba i ugovor.
U Junu mu i ugovor sa Bresciom ističe. SLobodan je igrač.
Moglo bi to onda biti zanimljivo, vidim da sad vrijedi više nego ikad, valjda nema nikakvih ponuda, samo nas to može zeznuti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sve o transferima naseg kluba odnosno transfer politici.
Ne kontam čemu spominjanje bilo kakvih klubova na Željinoj skupštini. Posebno ovih malih bosanskih. I neka smješna poređenja sa njima.
Halo sta kukate dajte da ovo odradimo sta ce bit na ljeto cemo ljetos o tome imamo trenera imamo ovog Misketa stadion navijace bice sve u redu hajmo sad puna podrska ove 4 tekme pa onda onih 10 za ligu prvaka idemo na titulu vec nakon Krupe bice - 4 .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.