FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sve interesdžije, okretanje kako vjetar puše.. Nažalost najmanje im je stalo do Slobode svima.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Ma yebem li mu i majku i oca. Smrad usr.ani. Da mi je gofno vidit u gradu, da ga pljunem posred lica. Ne docekao sutrasnji danSunderland je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:00Ovo sve treba zahvaliti Seci koji zarad mjesta u NSBIH iduće godine ovo sve je uradio samo da zamjeni Azmira tamo.crvenocrnitz je napisao/la: ↑05 jul 2023, 09:31
Ko je i malo imao dodira sa mirnesom (namjerno malim slovom), bilo kao čovjekom, bilo kao advokatom znao bi da on treba biti ZADNJA opcija u svemu tome, covjek koji nema advokatskog ni znanja ni iskustva, kao čovjek odron, kao političar populista čisti... Ima mladih, sposobnih advokata i takve ganjati. Ono što se sinoć desilo je dno dna i ne treba samo preći preko ovoga kao što prelazimo i puštamo mnoge stvari da nam se dešavaju u gradu. Klub nam je postao mjesto okršaja SDA struja u kantonu, žalosno ali samo će Sloboda da ispašta...![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kovčić ima ponudu Čelika i Posušja, zvali su ga i iz Hrvatske nešto. Momak čeka nas, ali ako ga u ovih 2 3 dana najdalje ne pozovu, ide vani.
Vranješ ima ogromnu želju da ostane, kaže zavolio i grad i nas same, baš mu se sviđa i nije ništa do njega, samo ga trebaju pozvati na potpis neće ni gledati šta potpisuje.
Sve je do njih sad.
Darko Vojvodić mora biti trener da se za početak malo operu.
Vranješ ima ogromnu želju da ostane, kaže zavolio i grad i nas same, baš mu se sviđa i nije ništa do njega, samo ga trebaju pozvati na potpis neće ni gledati šta potpisuje.
Sve je do njih sad.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Kada bolesna ambicija nadvlada mentalni kapacitet tada su posljedice katastrofalne što se i vidi.DamirT je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:03Ma yebem li mu i majku i oca. Smrad usr.ani. Da mi je gofno vidit u gradu, da ga pljunem posred lica. Ne docekao sutrasnji danSunderland je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:00Ovo sve treba zahvaliti Seci koji zarad mjesta u NSBIH iduće godine ovo sve je uradio samo da zamjeni Azmira tamo.crvenocrnitz je napisao/la: ↑05 jul 2023, 09:31
Ko je i malo imao dodira sa mirnesom (namjerno malim slovom), bilo kao čovjekom, bilo kao advokatom znao bi da on treba biti ZADNJA opcija u svemu tome, covjek koji nema advokatskog ni znanja ni iskustva, kao čovjek odron, kao političar populista čisti... Ima mladih, sposobnih advokata i takve ganjati. Ono što se sinoć desilo je dno dna i ne treba samo preći preko ovoga kao što prelazimo i puštamo mnoge stvari da nam se dešavaju u gradu. Klub nam je postao mjesto okršaja SDA struja u kantonu, žalosno ali samo će Sloboda da ispašta...![]()
Sloboda je moja nacija
Greska u koracima, glavni grobari nisu oni vec struje koje su ih podrzavale! Qurac bi oni sve ovo uspjeli da nisu imali podrsku UG neprijatelja.Sunderland je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:00Ovo sve treba zahvaliti Seci koji zarad mjesta u NSBIH iduće godine ovo sve je uradio samo da zamjeni Azmira tamo.
Meni je jasno ds ima grobara koji gledaju licni interes ali me boli cinjenica da imamo "navijaca" sa dvostrukim arsinima koji ih podrzavaju. I sta god da su uradili, taman izgradili Tusanj a ne pokrili zapad, taman nahranili cijeli svijet a ne igrace Slobode - grobari su Slobode!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
I ovo si lijepo rekao ali treba da se zna zašto je SDA ušla u klub i zarad čega.Madal je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:14Greska u koracima, glavni grobari nisu oni vec struje koje su ih podrzavale! Qurac bi oni sve ovo uspjeli da nisu imali podrsku UG neprijatelja.Sunderland je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:00Ovo sve treba zahvaliti Seci koji zarad mjesta u NSBIH iduće godine ovo sve je uradio samo da zamjeni Azmira tamo.
Meni je jasno ds ima grobara koji gledaju licni interes ali me boli cinjenica da imamo "navijaca" sa dvostrukim arsinima koji ih podrzavaju. I sta god da su uradili, taman izgradili Tusanj a ne pokrili zapad, taman nahranili cijeli svijet a ne igrace Slobode - grobari su Slobode!
Sloboda je moja nacija
Naravno, treba sve izloziti, ne hateriSunderland je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:15I ovo si lijepo rekao ali treba da se zna zašto je SDA ušla u klub i zarad čega.

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Sto je najgore, ako klub stane na svoje noge (sto se iskreno nadam da hoce), prvi ce smradovi Aco i Eldar doci da gledaju utakmice. Staviti im slike ispred stadiona, da znaju da im je ulaz zabranjen. Uz sve ove standardne, Secu, Bundu itd. Da ne nabrajam sveMadal je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:14Greska u koracima, glavni grobari nisu oni vec struje koje su ih podrzavale! Qurac bi oni sve ovo uspjeli da nisu imali podrsku UG neprijatelja.Sunderland je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:00Ovo sve treba zahvaliti Seci koji zarad mjesta u NSBIH iduće godine ovo sve je uradio samo da zamjeni Azmira tamo.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma ne haterim ništa svoji smo brate svi smo tu zbog Slobode bez interesa ovdje svi mi, dok su oni vidjeli smo šta.Madal je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:20Naravno, treba sve izloziti, ne hateriSunderland je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:15I ovo si lijepo rekao ali treba da se zna zašto je SDA ušla u klub i zarad čega.![]()
Sloboda je moja nacija
Čaršija nas je j3bala za sva vremena
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Mario se vec oglasio, kaze nemaju ovi njegovu podrskuDamirT je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:22Sto je najgore, ako klub stane na svoje noge (sto se iskreno nadam da hoce), prvi ce smradovi Aco i Eldar doci da gledaju utakmice. Staviti im slike ispred stadiona, da znaju da im je ulaz zabranjen. Uz sve ove standardne, Secu, Bundu itd. Da ne nabrajam sve

Jebote zivot.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Napisao u komentaru na stranici kluba da su ovi manje zlo od AzmiraMadal je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:23Mario se vec oglasio, kaze nemaju ovi njegovu podrskuDamirT je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:22Sto je najgore, ako klub stane na svoje noge (sto se iskreno nadam da hoce), prvi ce smradovi Aco i Eldar doci da gledaju utakmice. Staviti im slike ispred stadiona, da znaju da im je ulaz zabranjen. Uz sve ove standardne, Secu, Bundu itd. Da ne nabrajam sve![]()
![]()
Jebote zivot.

Jel se ovo on zayebava ili stvarno misli ove gluposti?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nek se on drži glavuše, to je njego domen interesovanja, da zna šta o lopti ne bi bio onakav, u životu je nije šutnuo
-
- Kontakt:
Pogodi koga će za trenera, ko ima klauzulu iz prošlog mandata kao da je Ferguson . Hint trenerska karijera Sloboda Tuzla City i sada opet Slobodasimonknows je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:30Nek se on drži glavuše, to je njego domen interesovanja, da zna šta o lopti ne bi bio onakav, u životu je nije šutnuo
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Ispada da je samo jedan ili dva "čovjeka" odlučivali o svemu??? Na osnovu kojeg prava?
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
I Nikola ima zelju ostatisimonknows je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:04Kovčić ima ponudu Čelika i Posušja, zvali su ga i iz Hrvatske nešto. Momak čeka nas, ali ako ga u ovih 2 3 dana najdalje ne pozovu, ide vani.
Sve je do njih sad.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Njega ne spominjem jer... Ne znam, nije mi neki igrač iskreno, isto tako i Bukva hoće ali ga ne spominjem jer je kanta, kao momak ok skroz ali kao golman rupamirsonetz je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:43I Nikola ima zelju ostatisimonknows je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:04Kovčić ima ponudu Čelika i Posušja, zvali su ga i iz Hrvatske nešto. Momak čeka nas, ali ako ga u ovih 2 3 dana najdalje ne pozovu, ide vani.
Sve je do njih sad.
-
- Kontakt:
I da vrhunac pita momak jučer konobara ko je platio što su popili pojeli u Royalu, kaže konobar na Slobodu bilo 
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Pogušili seSunderland je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:52I da vrhunac pita momak jučer konobara ko je platio što su popili pojeli u Royalu, kaže konobar na Slobodu bilo![]()

Zar se ocekivalo da ce kokuzi platitiSunderland je napisao/la: ↑05 jul 2023, 10:52I da vrhunac pita momak jučer konobara ko je platio što su popili pojeli u Royalu, kaže konobar na Slobodu bilo![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.