Odakle ti to, daj izvor odma. Čovječe koliko mi je drago skočio sam sa stolice ako je ovo istina XDvedofeelgood je napisao/la:HAHAHHAHAHA nabijeeem vasss sve redooooom![]()
![]()
![]()
Samo se čeka potvrda da je Vertonghen potpisao za Arsenal !!!!!!!
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- frankqqqqq
- Kontakt:
Re: Arsenal
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Izvorvedofeelgood je napisao/la:Samo se čeka potvrda da je Vertonghen potpisao za Arsenal !!!!!!!

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- vedofeelgood
- Kontakt:
Žene mi čovjek koji je u februaru rekao da ce Podolski preci u Arsenal prije EURO-a, je prvi danas objavio da ima informacije da su pregovori u poodmakloj fazi
Ma to je 99 % zavrsena stvar
Kod nas kad dovode igrača onda nista nije pod znakom pitanja
Problem je bio dok se Wenger nije zanimao za provjerene igrače nego za djecu 
Edit : Taj isti lik je najavio da ce RvP potpisat za MCFC ovo ljeto, haj valjda to nece biti istina
Evo sad govore i da su Arsenalovi skauti pratili Markela Susaetu
Ne mogu vjerovati, ako Wenger dovede Vertonghena i evo sad Susaetu ljubicu ga u guzove
Ovaj drugi mi je dramaža, to bi bilo ono - san postao stvarnost 

Edit : Taj isti lik je najavio da ce RvP potpisat za MCFC ovo ljeto, haj valjda to nece biti istina

Evo sad govore i da su Arsenalovi skauti pratili Markela Susaetu

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nidje veze, ove sezone Koscielny je klasa za Vermaelena, uz Kompanya najbolji stoper(ako gledamo igre, a ne ime) u EPL. A Vertonghen sve dok se ne dokaze nece biti bolji ni od jednog, jer igra u slabijoj ligi, slabijem klubu, i kad se dokaze u najjacoj ligi na svijetu onda mozemo pricati o njegovoj klasi. I poprilicno sma siguran da nece uci u postavi ispred Koscielnog.GunnerS je napisao/la:Koscinely je sigurno se poboljšao al nije on još u klasi TV-a a u klasi TV-a je Vertonghen, bar po onome šta sam ja gledao. Stvarno je momak extra i mislim da će bit odlično pojačanje ako dođe u Arsenal.
Celik!3,2,2.
mislim da će Jan prije zaigrati na beku nego na stoperu..
http://www.kli" onclick="window.open(this.href);return false; x.ba/sport/nogomet/wenger-nakon-podolskog-zeli-verthongena-i-m-vilu/120501062

biće dobro ako se obistiniWenger nakon Podolskog želi Verthongena i M'Vilu
Službenom potvrdom transfera Lukasa Podolskog Arsene Wenger je započeo slaganje ekipe za narednu sezonu, a njegove nove "mete" su odbrambeni igrač Ajaxa Jan Verthongen i vezni Rennesa Yann M'Vila.
Kao dio nastojanja da nagovori kapitena i najboljeg strijelca ekipe i Premiershipa Robina Van Persieja da potpiše novi ugovor s "topnicima", menadžer Arsene Wenger želi značajno ojačati ekipu koja bi se naredne sezone predvođena holandskim napadačem mogla konačno boriti za trofeje.
Dovođenje Podolskog trebalo bi rasteretiti Van Persija u napadačkom dijelu ekipe, a s po još jednim pojačanjem u svakoj liniji Wenger je na pravom putu da uvjeri kapitena da će u narednoj sezoni Arsenal biti znatno konkurentniji.
Dugo već Wenger prati kapitena Ajaxa, belgijskog odbrambenog igrača Jana Verthongena koji bi se sada rado pridružio reprezentativnom kolegi Thomasu Vermaelenu u obrani "topnika", premda su za njega interes pokazali i Manchester United i Newcastle. Verthongen ulazi u zadnju godinu ugovora s "kopljanicima" pa niti odšteta ne može biti previsoka.
Osim njega, Wenger je "bacio oko" i na defanzivnog veznog igrača Rennesa Yanna M'Villu koji je ove sezone zablistao u Le Championnatu te izborio svoje mjesto na popisu francuskog izbornika Laurenta Blanca.
Za 21-godišnjaka se zanimaju Manchester United i Liverpool, no strateg Arsenala se nada će upaliti njegove francuske veze te da će osigurati usluge M'Vile koji bi momčadi s Emiratesa donio prijeko potrebnu čvrstinu u veznom redu.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
dobro je krenulo, nadam se da nece stati na podolskom
Nadajmo se da ce se ovo ljeto Wenger malo vise ufatiti za dzep.

Vert i Mvila? Moguce, al samo ako ode Song.

Vert i Mvila? Moguce, al samo ako ode Song.
- frankqqqqq
- Kontakt:
M'Vila was arrested for slapping his sister's boyfriend.

sretn vam 1. maj arsenalovci
I istina je ovo za vertongena neđe sam čto da je blizu prelaska.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... nts-812783" onclick="window.open(this.href);return false; evo

I istina je ovo za vertongena neđe sam čto da je blizu prelaska.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... nts-812783" onclick="window.open(this.href);return false; evo
Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ma čitav dan evo o tome traju tračevi.Objavio čojik provjeren
da je posao sa Vertonghenom završen

Arsene Wenger
Arsene Wenger
Ti kao da si zaboravio njegove crvene i greške zbog kojih smo gubili golove. Sad mi se neda nabrajati al de mi nabroj TV-ove greške i crvene ?! Smiješno je njih dvojicu poredit. Ja ne govorim da je Koscienly loš, samo govorim da je TV bolji i Vertonghen bi mogao igrat sa TV-om. Al naravno, ništa još tu nije gotovo. Najvažnija je forma igrača.AllGunsBlazing je napisao/la:Nidje veze, ove sezone Koscielny je klasa za Vermaelena, uz Kompanya najbolji stoper(ako gledamo igre, a ne ime) u EPL. A Vertonghen sve dok se ne dokaze nece biti bolji ni od jednog, jer igra u slabijoj ligi, slabijem klubu, i kad se dokaze u najjacoj ligi na svijetu onda mozemo pricati o njegovoj klasi. I poprilicno sma siguran da nece uci u postavi ispred Koscielnog.GunnerS je napisao/la:Koscinely je sigurno se poboljšao al nije on još u klasi TV-a a u klasi TV-a je Vertonghen, bar po onome šta sam ja gledao. Stvarno je momak extra i mislim da će bit odlično pojačanje ako dođe u Arsenal.
Nadam se da će dovest ovu dvojicu M'Villu i Vertonghena i onog Eriksena ( ako se ne varam ) iz Ajaxa i možda bi to bilo to za transfere. Onda dovest još malo manje poznatije za klupe i et ga... Po meni. Naravno, volio bih vidjet Hazarda i Gotze-a al...izgleda ništa od toga.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Kos je imao 2 autogola ove sezone, tv 1
a jedino se sjecam protiv liverpoola prosle sezone, kosova prva tekma, tad je zaradio crveni
a jedino se sjecam protiv liverpoola prosle sezone, kosova prva tekma, tad je zaradio crveni
Mrsko mi sad tražit, al bilo je
Umorne su mi ruke od odbojke i ganje jučer
pa... 

- vedofeelgood
- Kontakt:
U svakom slucaju, Kos je ove sezone pokazao konstantnost
Za mene bi Vertonghen mogao igrati LB a da Santosa prebaci u vezni red pa mu pomalo daje šanse al eto vidjet cemo
Evo sad objavio agent Vertonghenov da je prihvacena ponuda od 7 miliona ali za vise klubova, u igri su i Arsenal i Tottenham
Eh sad ako nam kokoške uzmu ovog igrača, u sto cisto sumnjam, onda je Wenger papak. Fazon je sad ko ponudi bolje personal terms on dobija igrača 

Za mene bi Vertonghen mogao igrati LB a da Santosa prebaci u vezni red pa mu pomalo daje šanse al eto vidjet cemo

Arsene Wenger
Arsene Wenger
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja pod prvo ne kazem ad je Kos bolji od TVa, mada i o tome bi se dalo raspravljati, vec da je imao bolju sezonu nego Vermaelen(i to mislim na dio sezone kad je igrao kao stoper, kao bek se ne racuna). Bio je mnogo konstantniji, mnogo bolji, pa covjek je ukupno uz Kompanya statisticki najbolji stoper u Engleskoj. Sto se tice TV-ovih greska,a skoro svaka utakmica u kojoj je dao gol, dao ga je zato sto je uradio gresku u odbrani. Nakon povratka sa beka igrao je katastrofalno, direktno kriv za jedan gol u Milanu, kad se okliznuo, isto tako protiv ne znam koga smo igrali okliznuo se na nasem terenu(mislim Wigan, nisam siguran) to su dva koja mi odmah padaju napamet, kad bih trazio sigurno bih jos nasao. I da ovo nije samo moje misljenje, zaokruzujem ono sto sam vidio(nisam gledao mozda 3-4 utakmice najvise) ono sto drugi pisu(vidi na ars-bih) te ocjene sa stranica. I to ne mora znaciti da je Kos bolji, da je imao bolju sezonu, jeste. Jedino je mozda Kompany imao jacu sezonu. 93% osvojenih duela(sad se ne sjecam jel u zraku, ili na tlu) nije mala stvar, a posebno je zanimljivo da drugi stoper na listi ima samo 86%.GunnerS je napisao/la: Ti kao da si zaboravio njegove crvene i greške zbog kojih smo gubili golove. Sad mi se neda nabrajati al de mi nabroj TV-ove greške i crvene ?! Smiješno je njih dvojicu poredit. Ja ne govorim da je Koscienly loš, samo govorim da je TV bolji i Vertonghen bi mogao igrat sa TV-om. Al naravno, ništa još tu nije gotovo. Najvažnija je forma igrača.

[youtube][/youtube]
Celik!3,2,2.
http://premiership.hr/premiership/986-e ... -team.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo jedan fin tekst. dream tim arsenala pod vođstvom wengera.
nisam znao da je fabregas imo' 103 asistencije. koja bi to legenda postala u klubu da je osto' ovde.
evo jedan fin tekst. dream tim arsenala pod vođstvom wengera.
nisam znao da je fabregas imo' 103 asistencije. koja bi to legenda postala u klubu da je osto' ovde.

Vođa zna.
Ok. Ne treba nam onda stoper nikako. Imamo Kosa koji je najbolji na svijetu i ne treba ga dirat. Ovdje se prije malo vremena TV dizao u nebesa pa se sad on spušta na Kos diže. Nama su se apetiti smanjili totalno.
Sad da nam ponude Messia mi bi rekli šta će nam mi imaomo več jednog to je RVP
Nažalost tako je.
Kako več 6 godina gledamo Man UTD i Chelsea kako osvajaju a mi uvjek 3 budemo i izborimo LP i mi zadovoljni sa time. Ova ekipa ne može više, to je sigurno. Što, eh, o tome bi se dalo i na dugo i na široko raspravljat. Al et, očigledno nam ne treba više niko. Sad imamo najbolju odbranu na svijetu i sa Podolskim najbolji napad. Dosta je !!!
Sad da nam ponude Messia mi bi rekli šta će nam mi imaomo več jednog to je RVP

Kako več 6 godina gledamo Man UTD i Chelsea kako osvajaju a mi uvjek 3 budemo i izborimo LP i mi zadovoljni sa time. Ova ekipa ne može više, to je sigurno. Što, eh, o tome bi se dalo i na dugo i na široko raspravljat. Al et, očigledno nam ne treba više niko. Sad imamo najbolju odbranu na svijetu i sa Podolskim najbolji napad. Dosta je !!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko je rekao da ne treba stoper? Samo jel to odmah mora znaciti da ce ici umjesto Kosa?? Nek dodje Vert i ja sam za to jer pokriva ogroman broj pozicija, ALI on nije bolji niti od Kosa niti TV-a. Niko ne spusta TV-a, vec je Kos samo imao bolju sezonu. Zar je problem to reci?? Ili se ne smije?
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.