PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Kakva je ovo promjena zar se samir i muha donedavno nisu lizali međusobno? Šta je reć sada 

SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Sta tebe libo racku.
Postujem sve a posebno, Samketa, Beduina, High, Ajzu (s jednog acc) Joki, Rinuka, Rokoko87 I Virtu.
Sad ako on podrava konjodzu I pruza mu podrsku to isto ko da karadzicu pruza podrsku Ili onima sto su je unistili.
Kani se tog levatluka Samke.
Postujem sve a posebno, Samketa, Beduina, High, Ajzu (s jednog acc) Joki, Rinuka, Rokoko87 I Virtu.
Sad ako on podrava konjodzu I pruza mu podrsku to isto ko da karadzicu pruza podrsku Ili onima sto su je unistili.
Kani se tog levatluka Samke.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Voli grad, ne dozvoljava da se siri smrad!joker90 je napisao/la:sarajevo46 je napisao/la:Njegovo NE ga je ucinilo legednom!
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa nemoj dolaziti onda i neće se širiti.pinoglavi je napisao/la: Voli grad, ne dozvoljava da se siri smrad!
Nemaš talenta oca mi. Loš si ko Sloboda kroz historiju.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
2012: jasmin je gov.nopinoglavi je napisao/la:Koldzi kip napraviti
2013: treba tjerati jasmina, treba ga ubiti
2014: nije los jasmin
2015: ma je.bo mu ja familiju jasminsku
2016: bravo jasmine!!!
to je vas nacelnik!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Faraon.jovanmaksimovic je napisao/la:2012: jasmin je gov.nopinoglavi je napisao/la:Koldzi kip napraviti
2013: treba tjerati jasmina, treba ga ubiti
2014: nije los jasmin
2015: ma je.bo mu ja familiju jasminsku
2016: bravo jasmine!!!
to je vas nacelnik!!!
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Zasto titula vec nije urucena Zrinjskom? Cestitke sampionima, nece nam valjda ova gamad drzavu predstavljati. Pored svega, mislim da bi od krucijalnog znacaja bilo ostaviti ih bez licence, da nam ne bi suspendovali i reprezentaciju i klubove kada ljudi vide kakva stoka boravi u ovoj drzavi.
Najiskrenije se nadam da ce Azmir nastaviti sa stimanjem utakmica, okoristiti se a zatim i napustiti Slobodu, kojoj ce potom Davud Zahirovic zakucati poslijednji ekser u tabut. Hajde, neke koristi i od komsijske uprave..
Najiskrenije se nadam da ce Azmir nastaviti sa stimanjem utakmica, okoristiti se a zatim i napustiti Slobodu, kojoj ce potom Davud Zahirovic zakucati poslijednji ekser u tabut. Hajde, neke koristi i od komsijske uprave..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
PipiDugaCarapa je napisao/la:Zasto titula vec nije urucena Zrinjskom? Cestitke sampionima, nece nam valjda ova gamad drzavu predstavljati. Pored svega, mislim da bi od krucijalnog znacaja bilo ostaviti ih bez licence, da nam ne bi suspendovali i reprezentaciju i klubove kada ljudi vide kakva stoka boravi u ovoj drzavi.

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Davud sve eksere za nas iskoristio hahahahahahPipiDugaCarapa je napisao/la:Zasto titula vec nije urucena Zrinjskom? Cestitke sampionima, nece nam valjda ova gamad drzavu predstavljati. Pored svega, mislim da bi od krucijalnog znacaja bilo ostaviti ih bez licence, da nam ne bi suspendovali i reprezentaciju i klubove kada ljudi vide kakva stoka boravi u ovoj drzavi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- JohnCleese
- Kontakt:
Koliko jos SDA parola morate podignuti da bi mogli poceti graditi na necemu sto je inace 1/1 vasePipiDugaCarapa je napisao/la:Zasto titula vec nije urucena Zrinjskom? Cestitke sampionima, nece nam valjda ova gamad drzavu predstavljati. Pored svega, mislim da bi od krucijalnog znacaja bilo ostaviti ih bez licence, da nam ne bi suspendovali i reprezentaciju i klubove kada ljudi vide kakva stoka boravi u ovoj drzavi.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- PitarBordo
- Kontakt:
Kakvi su ovo odgovori? Stvarno?JohnCleese je napisao/la:Koliko jos SDA parola morate podignuti da bi mogli poceti graditi na necemu sto je inace 1/1 vasePipiDugaCarapa je napisao/la:Zasto titula vec nije urucena Zrinjskom? Cestitke sampionima, nece nam valjda ova gamad drzavu predstavljati. Pored svega, mislim da bi od krucijalnog znacaja bilo ostaviti ih bez licence, da nam ne bi suspendovali i reprezentaciju i klubove kada ljudi vide kakva stoka boravi u ovoj drzavi.

Pa ovo je nekad bila tema za prepucavanja... Kakvih intelektualnih abortusa ovdje obitava dobro se nije dropovao ovaj dio foruma u mysql-u tamo.

Samo Saraj'vo.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Jos dvije, znaci vise parola cemo dici nego sto je Fukara na sjeveru.JohnCleese je napisao/la:Koliko jos SDA parola morate podignuti da bi mogli poceti graditi na necemu sto je inace 1/1 vasePipiDugaCarapa je napisao/la:Zasto titula vec nije urucena Zrinjskom? Cestitke sampionima, nece nam valjda ova gamad drzavu predstavljati. Pored svega, mislim da bi od krucijalnog znacaja bilo ostaviti ih bez licence, da nam ne bi suspendovali i reprezentaciju i klubove kada ljudi vide kakva stoka boravi u ovoj drzavi.
PS
Neka ti neko od starijih clanova porodice objasni zasto u svakom slucaju moras dobiti dozvolu, bez obzira sto si vlasnik necega 1/1, neupuceni covjece.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Sjever i istok pripadaju SD a ne Fk.
- JohnCleese
- Kontakt:
Vama je dizat do oktobra. Morate se dokazivati a na izborima i pokazati da su zeljovci jaka baza i glasacko tijelo oslobodilacke vam stranke 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Nije tacno.Zip je napisao/la:Sjever i istok pripadaju SD a ne Fk.
Nego?cikazubo je napisao/la:Nije tacno.Zip je napisao/la:Sjever i istok pripadaju SD a ne Fk.
Dodaj i jug i zapad, tako da ni korner zastavice nisu nase, mi smo ustvari podstaraniZip je napisao/la:Sjever i istok pripadaju SD a ne Fk.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, ErosViverosViv, jurisicduska, NeSamSafetee i 29 gostiju.