Upropastio je sebi karijeru tako što je u 19. godini odigrao svih 90 minuta kao profesor u prvoplasiranoj ekipi francuskog prvenstvaRiquelme1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:57Ne kontam šta hoćeš od mene, ko kaže da je Hamza bolji?jurisicduska je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:52Vas nosi posuđeni igrac Istre do 6. mjesta. Kako uopste možete dat sebi za pravo da iskomentarisete ? Iskren budi ?Riquelme1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:48Svaka čast momku koji ove sezone praktički nosi Lens na svojim leđima do titule!
Momak zadnju takmičarsku klupsku utakmicu odigrao u decembru 2024. prije 14 mjeseci a danas igrao protiv ekipe koja se bori za opstanak isključivo zbog povreda 4 defanzivca Aguilara, Antonia, Baidooa i Gradita.
Mislim kako evo u takvoj situaciji uopste komentarisat na ovu temu ?
Sve uredu , mržnja , zavist, ljubomora, godine frustracija, ali sve vise licite na one ljude sto zive sa starom do 40 godine i svako ko ima im lopov i ništa im ne valja. Fkt. Ko tetke kakve.
Evo da ti pojednostavim, Nidal Čelik je sebi upropastio karijeru odlaskom u Lens jer je znao da neće igrati, mogao je više da je išao postepeno.
Hamza Jaganjac nikada neće ni doći do Lensa i iskreno ga nimalo ne gotivim.
I što ja to ne bih mogao komentarisati? To što Željo nije 1. na tabeli ja ne smijem primjetiti da Čelik nije igrao 14 mjeseci klupski fudbal?
Premijer liga BiH - aktuelno
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Riquelme1921
- Kontakt:
Znaš li gledati van okvira? Odigrao je danas jer su 4 defanzivca povrijeđena i šta ćemo za 20 dana? Opet pauza od godinu dana?PeppermintSA je napisao/la: ↑15 feb 2026, 02:10Upropastio je sebi karijeru tako što je u 19. godini odigrao svih 90 minuta kao profesor u prvoplasiranoj ekipi francuskog prvenstvaRiquelme1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:57Ne kontam šta hoćeš od mene, ko kaže da je Hamza bolji?jurisicduska je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:52
Vas nosi posuđeni igrac Istre do 6. mjesta. Kako uopste možete dat sebi za pravo da iskomentarisete ? Iskren budi ?
Sve uredu , mržnja , zavist, ljubomora, godine frustracija, ali sve vise licite na one ljude sto zive sa starom do 40 godine i svako ko ima im lopov i ništa im ne valja. Fkt. Ko tetke kakve.
Evo da ti pojednostavim, Nidal Čelik je sebi upropastio karijeru odlaskom u Lens jer je znao da neće igrati, mogao je više da je išao postepeno.
I što ja to ne bih mogao komentarisati? To što Željo nije 1. na tabeli ja ne smijem primjetiti da Čelik nije igrao 14 mjeseci klupski fudbal?TLN
![]()
Grupa iznad svakog pojedinca.
prisonbreak je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:24Oni kazu da su to rutinski rijesiliGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 feb 2026, 21:01
Sine zaboravio si na fks , jes da zaostaju 20 bodEva , ali oni najbolji vezni i najbolji napad imaju, odbrana je tu negdje sa Napolijem
Celik-Fks 0:1 (penal) poklonili im, da nije bio penal, do sutra ga ne bi zabio Real![]()
![]()

Pa ti si taj sto komentarise sve zivo mjesecima unazad, identitet si promjenio. Siris bruku lazi i plasiras mnoge informacije koje nisu tacne, i spinujes. Da ti prolazi u dosta slucajeva prolazi, jer je nas narod takav da nesto napises dosta njih ce se zapitati pa to je mozda istina.jurisicduska je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:52Vas nosi posuđeni igrac Istre do 6. mjesta. Kako uopste možete dat sebi za pravo da iskomentarisete ? Iskren budi ?Riquelme1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:48Svaka čast momku koji ove sezone praktički nosi Lens na svojim leđima do titule!
Momak zadnju takmičarsku klupsku utakmicu odigrao u decembru 2024. prije 14 mjeseci a danas igrao protiv ekipe koja se bori za opstanak isključivo zbog povreda 4 defanzivca Aguilara, Antonia, Baidooa i Gradita.
Fk Željezničar.
Vas amar je nasem duski jeo iz ruke, crknite od muke 
A znaš li ti npr da je Bičakčić sa 22 godine imao samo 1 nastup za Stuttgart u Bundesligi pa jel propao?Riquelme1921 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 02:20Znaš li gledati van okvira? Odigrao je danas jer su 4 defanzivca povrijeđena i šta ćemo za 20 dana? Opet pauza od godinu dana?PeppermintSA je napisao/la: ↑15 feb 2026, 02:10Upropastio je sebi karijeru tako što je u 19. godini odigrao svih 90 minuta kao profesor u prvoplasiranoj ekipi francuskog prvenstvaRiquelme1921 je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:57
Ne kontam šta hoćeš od mene, ko kaže da je Hamza bolji?
I što ja to ne bih mogao komentarisati? To što Željo nije 1. na tabeli ja ne smijem primjetiti da Čelik nije igrao 14 mjeseci klupski fudbal?TLN
![]()
Dočekali ste ga sa 37 godina kao da je Nesta...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pa šta je ovo sunce ti poljubimLujkaa je napisao/la: ↑15 feb 2026, 02:21prisonbreak je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:24Oni kazu da su to rutinski rijesiliGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 feb 2026, 21:01
Sine zaboravio si na fks , jes da zaostaju 20 bodEva , ali oni najbolji vezni i najbolji napad imaju, odbrana je tu negdje sa Napolijem
Celik-Fks 0:1 (penal) poklonili im, da nije bio penal, do sutra ga ne bi zabio Real![]()
![]()
![]()

DoktorXabaras je napisao/la: ↑15 feb 2026, 07:14Pa šta je ovo sunce ti poljubim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Only in zeeennnn'cccaaa
Pa ti uopšte ne poznaješ VinkaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:48Dobar je malac, nema šta, mogao bi izrasti u kvalitetnog igrača.
Čudi me da ga je Vinko uveo u igru, iskreno
Ima i boljih trenera da vam razviju momka, ali eto, možete se samo nadati da će se dobro razvijati i sa njim.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nagledao sam ga se kroz FKS podosta, ne baš koliko vi, ali dovoljnoAvantiBL je napisao/la: ↑15 feb 2026, 09:27Pa ti uopšte ne poznaješ VinkaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 feb 2026, 23:48Dobar je malac, nema šta, mogao bi izrasti u kvalitetnog igrača.
Čudi me da ga je Vinko uveo u igru, iskreno
Ima i boljih trenera da vam razviju momka, ali eto, možete se samo nadati da će se dobro razvijati i sa njim.![]()
Znao je strašno tvrdoglav biti, pogotovo to mislim na proljeće 21e. Doduše, eto, kad već vraćam film unazad, afirmisao je Salčina u prvi tim, i kasnije Dala, a s obzirom da nije predugo bio, nije to ni toliko loše.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 15 feb 2026, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nadati se da ce Deket dobijati minute i da nece zuriti sa transferom vec da ce barem jos 2 godine ostati u ligi i skupljati iskustvo.
Kapiten je vec u repki, i sam je izjavio da ga sad pozovu za A repku da bi se odmah odazvao i da bi mu bila cast zaigrati.
Mali ima potencijal itekako sad samo kako ce se razvijati i koji put ce izabrati ostaje da vidimo.
Kapiten je vec u repki, i sam je izjavio da ga sad pozovu za A repku da bi se odmah odazvao i da bi mu bila cast zaigrati.
Mali ima potencijal itekako sad samo kako ce se razvijati i koji put ce izabrati ostaje da vidimo.
.png)