Cekaj da ti se natovare ovi iz zastite zivotinja.Marsal je napisao/la:Odsad kako vidim koju lutalicu tako ću ga i nogom nabit, sinoć mi udavi mačku **** mu sve
Ja jedno vrijeme nisam mogao normalno kuci proci, agresivni bili.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Cekaj da ti se natovare ovi iz zastite zivotinja.Marsal je napisao/la:Odsad kako vidim koju lutalicu tako ću ga i nogom nabit, sinoć mi udavi mačku **** mu sve
Muslimana 50% a vazda najugroženiji.jasmin10 je napisao/la:Koliko ima ateista u BiH prema zadnjem popisu ? Na forumu su najglasniji.
Pa na takve stvari faktički ne možeš uticati.Marsal je napisao/la:Odsad kako vidim koju lutalicu tako ću ga i nogom nabit, sinoć mi udavi mačku **** mu sve
Bra'o.Smatramo da svi vozači moraju biti ravnopravni. Ukoliko je dužan vozač iz BiH platiti kaznu za prekršaj, moraju i ostali vozači. Prema bazi podataka utvrdili smo da uglavnom duplo više prekršaja brzine od naših vozača prave vozači sa stranim registarskim oznakama. Izvan BiH poštuju zakon, a u BiH divljaju jer znaju da ne postoji zakon koji će ih sankcionirati
Jos pojacati patrole, te po svakoj opstini angazovati i par presretaca... Vec su poceli prosirivati vozni park, samo je u KS prosle godine nabavljeno 80 sedmica, od cega vjerovatno i par GTI te onih 2.0 TDI.Predloženim rješenjem bit će određeno kako „prisiliti“ strane državljane da plate kazne i troškove postupka prije nego što napuste zemlju
pa normalno da cea najprije kritikovati nesto cime si okruzen i sto najbolje poznajes, sta me briga sto Indijci sahranjuju mrtve u rijeci gdje se ljudi kupajuFowl95 je napisao/la:100% istina. Najveće kritike Islama dolaze iz ex-muslim zajednice.Kulesza je napisao/la:Vjerovano je odgojen kao musliman pa i najviše zna o njemu. Čujem kako ex-katolici vazda spominju Katoličku Crkvu i pedofile, i čujem ex-židove kako kritikuju Izrael više nego ko drugi na Zapadu.BosniaBoston je napisao/la: Mene iskreno nije briga toliko za vjeru,musliman sam al ono pasivni slavim bajrame postim koji dan bajram namaz al veoma slabo inace.Samo me nervira ovaj stav u kojem se samo islam kritikuje
MasoniASD je napisao/la:A korupcija hara.Heller je napisao/la:Muslimana 50% a vazda najugroženiji.jasmin10 je napisao/la:Koliko ima ateista u BiH prema zadnjem popisu ? Na forumu su najglasniji.
ako na osnovu okruzenja mislis da poznajes islam onda ga ne poznajes ni 5%Varg je napisao/la: pa normalno da cea najprije kritikovati nesto cime si okruzen i sto najbolje poznajes, sta me briga sto Indijci sahranjuju mrtve u rijeci gdje se ljudi kupaju
Pa u Njemačku najviše i idu ti što su protiv "crvenih".VolimTz je napisao/la:Ma prošo njihov crveni vakat kad su zatvarali i ubijali muslimane , a džamije rušili ili pravili magacine. Nikad više. Njemačka vas čeka, ljubi vas brat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.