Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

smijesni_ste
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la smijesni_ste » 10 dec 2009, 19:43

ma nasu kompletnu odbranu trema mjenjat sve ih treba otjerat kakav spahic kakvi bakraci pa da je valjo zaigro bi u nekom vecem klubu .............hasagic,dzeko,muslimovic,salihovic,misimovic samo oni su nesto napravili a ostali sve rupa do rupe

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 10 dec 2009, 19:47

don Ciro je napisao/la:
AYAN je napisao/la:
smijesni_ste je napisao/la:ma ciro je budala sto se prihvatio posla sa kretenima pa ovo sto se desava sa reprezentacijom to samo kod nas ima i nigdje vise.......prvo misimovic ne zeli da igra jer mu je oduzeta kapitenska traka.....drugo bajramovic hoce da napusti jer mu se daje malo vremena da igra........trece pjanic se zali jel je dobio samo 5 minuta sa portugalom..............i sad opet misimovic smeta mu sto ga je trener kritikovo............pa koji ce se trener prihvatit da radi sa vakvim kretenima i da ih moli da ne napuste reprezentaciju nece nijedan zato i necemo nikad vidjeti ni jedno takmicenje i ovo sto je ciro napravio mogu zapisat jer se to nece vise nikad ponovit
Slišković nas je doveo u situaciju da nam jedan gol na Koševu odlučuje o direktnom plasmanu na EP, a ćiro je pokušao preko baraža, gdje smo trebali zabiti 3 gola u Zenici da bi prošli dalje iz baraža.
zato je sliskovic imao odbranu Hibic,Konjic...bekovi Music,Salihamdzic :mrgreen: eh da Ciro ima te momke u zadnjoj liniji :lol: a ne Safeta koji je rangu nekog stopera iz Moladavije o Litvanije..Spahic je ok ali je i on igrac koji je rangu 2,3 rezrv.stopera npr rep.Srbije o Hrvt..Bekova nemamo nekad smo ih imali :lol: zato baraz je uspijeh..jer repku necini samo napad..i da sa tim mores da doguras..znas li ti koliko se zuti dobiju u toj zadnjoj liniji a klfk.su duge...CIRO JE MAJSTOR
Dobra ova za bekove, daj nam jos don objasni sta je to u savremenom fudbalu, ili to jos uvijek samo kod tebe iz 80 i neke postoji. A sta je sa Ibrom i Sejom

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 dec 2009, 19:48

smijesni_ste je napisao/la:ma nasu kompletnu odbranu trema mjenjat sve ih treba otjerat kakav spahic kakvi bakraci pa da je valjo zaigro bi u nekom vecem klubu .............hasagic,dzeko,muslimovic,salihovic,misimovic samo oni su nesto napravili a ostali sve rupa do rupe
Ne kontam te,nabroja Hasagica koji igra u huha ligi i timu,nabroja Muslimovica koji igra u Grckoj ligi,naravno nikad ni blizu Francuske plus Spahicev klub je ni manje ni vise vec drugi u toj ligi.
Mislim nikakave logike u navodjenju. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 10 dec 2009, 19:49

smijesni_ste je napisao/la:ma nasu kompletnu odbranu trema mjenjat sve ih treba otjerat kakav spahic kakvi bakraci pa da je valjo zaigro bi u nekom vecem klubu .............hasagic,dzeko,muslimovic,salihovic,misimovic samo oni su nesto napravili a ostali sve rupa do rupe
cijenim Spahica ali treba mu neko njegovih sposobnosti nemora covijek igrati u velikom klubu da je veliki igrac STOPER npr...Safet,Jahic su vrlo losi ispadaju u odbrani cesto znam da su se Spanjolci smijali kako imamo losu odbranu dosli 6,7 puta do gola i dali nam 5 komada :mrgreen: pogotov im je bilo smijesno kad je Nadarevic ispao kod 2 gola u Zenici pravio offfsd..a nije gledao na lijevu stranu..

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 10 dec 2009, 19:51

Ibro i Sejo igraju na bekovima zbog potrebe..sta se tu ima objsnjavati to znaju vrabci na grani :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 dec 2009, 19:53

don Ciro je napisao/la:
cijenim Spahica ali treba mu neko njegovih sposobnosti nemora covijek igrati u velikom klubu da je veliki igrac STOPER npr...Safet,Jahic su vrlo losi ispadaju u odbrani cesto znam da su se Spanjolci smijali kako imamo losu odbranu dosli 6,7 puta do gola i dali nam 5 komada :mrgreen: pogotov im je bilo smijesno kad je Nadarevic ispao kod 2 gola u Zenici pravio offfsd..a nije gledao na lijevu stranu..
Razlog sto Spahic ne igra u velikom klubu je to sto nije ni 5% profesionalac. Covjeka vise zanimaju izlasci, frizura, itd od nogometa. Pogotovo od kluba. Pa eno i prije Portugala je bio na Hayatu i snima neke seljacke emisije. Jest da je bio suspendovan svakako, ali to ne rade ozbiljni kapiteni. Ok, nemoj bit ozbiljan, ali onda neces nikad zaigrat za neki veci klub i nesto napravit. Monpellier je njemu plafon. Za repku valja, ali cini mi se da ga klub uopste ne zanima.

Kad se sjetim kako je onda igrao protiv Spanije u Zenici prvi put, stavio njihove napadace u dzep. Mislio sam da moze bit vrhunski europski igrac, ali ne ide to sa njegovim ponasanjem. Mozda da nije otiso u Moskvu...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 10 dec 2009, 19:56

don Ciro je napisao/la:
ma znam ja to sve jarane i zato mi je smjesno da ih dizemo u nebesa kad ama bas nista napravili nisu nekad smo mi pobjedzivali jace ekipe sad pobjedili estoniju,armeniju i belgiju i odma ma tooooooooooooooo dijamanti idemo na svjetsko pjesme se pjevaju ehehheheheheheh.............i kazu ciro nevalja neda pjanicu i bajramovicu da igraju pa eto dao im je u zenici i sta su napravili nista a ismijavali muratovica a covjek se duplo vise trudio od svih igraca iako je stariji od sve i jednog ma bjezi samo se covjek bez veze sikira zaboli me oni pare ubiru ja da se jedem

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 10 dec 2009, 20:00

ma ja Murata su ismijavali a covijek je igrao odredjivao pomagao onoj slaboj odbrani,krao lopte na sredini..ebiga sta ces neznaju ljudi samo cijene golove..cijenim ih ija,ko ne...al kad kazu Murat nevalja ili Rahim...aje **** :mrgreen:

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 10 dec 2009, 20:01

don Ciro je napisao/la:Ibro i Sejo igraju na bekovima zbog potrebe..sta se tu ima objsnjavati to znaju vrabci na grani :mrgreen:
Ibro zbog potrebe da se proda, jbg Suker je Cirin sin, ja tebe pitam da nam objasnis sta znaci bek u savremenom fudbalu, ili ti je opet senilnost udarila u glavu, kao na pressu pred Portugal kad si jedno pet puta pomenuo da igramo sa Spanijom

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 10 dec 2009, 20:05

pinoche je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:Ibro i Sejo igraju na bekovima zbog potrebe..sta se tu ima objsnjavati to znaju vrabci na grani :mrgreen:
Ibro zbog potrebe da se proda, jbg Suker je Cirin sin, ja tebe pitam da nam objasnis sta znaci bek u savremenom fudbalu, ili ti je opet senilnost udarila u glavu, kao na pressu pred Portugal kad si jedno pet puta pomenuo da igramo sa Spanijom
:lol: :lol: vidis kako si glup..ma sta ja imam sa tobom rasp..kad si kao kita

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 10 dec 2009, 20:32

don Ciro je napisao/la:
pinoche je napisao/la:
:lol: :lol: vidis kako si glup..ma sta ja imam sa tobom rasp..kad si kao kita
Gdje gori senilni Starce, daj nam objasni pojam beka u savremenom fudbalu, ajde za raju stareti

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 10 dec 2009, 20:38

Nisam htio nista pisati vezano za Ciru ,jer je on pokazao kakav je covjek na malom milionu primjera ,no moram napisati da sam se smijao sinoc kada je Babic na BHT doveo strucnjaka,analiticara ,nogometnog maga Miroslava Ciru Blazevica u emisiju koja je posvecena Ligi Prvaka ,i postavljao mu par pitanja..znao sam da je Ciro i dalje u 60-tim sto se tice nogometa ,ali da je onoliko zaostao u informativnom smislu ,da toliko ne poznaje igrace ,trenere ,jednostavno danasnji nogomet,nisam mogao vjerovati..ocekivao sam od jednog trenera neke reprezentacije da da strucnu analizu odigranog poluvremena ,ili da se dotakne nekih podataka koji ce ici u prilog njegovom pracenju nogometa,pa covjek ne zna ni citav sastav nase reprezentacije...to je nevjerovatno ,tragikomicno je da imamo onakvog trenera.
Kada gledas HRT ,ili NOVU ,svejedno ,i dodju Stimac,Zajec,pa Bilic,ti vidis da ti ljudi znaju o nogometu ,da mogu analizirati ,da poznaju odredjene i transfere..ovaj nas je smijesan pravo..i da od njega ocekujemo da potrazi kojeg potencijalnog reprezentativca i da ga prikljuci..hahaha...Drago moji forumasi,oni koji ga podrzavaju morate biti svjesni da je CIro napravio uspjeh iskljucivo zbog kvaliteta ekipe koju imamo ,jer su nasi konkurenti za 2. poziciju kiksali i to dobro...i pomalo jer je CIro imao uticaj kod nasih reprezentativaca,koji je izgleda danas izgubio ,tako da je suludo prizeljkivati da taj covjek ostane..jer bi bili dno dna,voljni momenat igraca da igraju pod njegovom palicom je na niskom nivou,a i vidili su mnoge stvrai sa savezom,..dakle ,Ciro i Munib moraju otici ,jedan u Kinu ,a drugi u zatvor ,..i to je to.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 dec 2009, 20:41

pinoche je napisao/la:
:lol: :mrgreen: Ibro i rukama i nogama kopa da ostane u Splitu a ovaj o prodaji :D :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 10 dec 2009, 20:46

velez_mostar je napisao/la:Nisam htio nista pisati vezano za Ciru ,jer je on pokazao kakav je covjek na malom milionu primjera ,no moram napisati da sam se smijao sinoc kada je Babic na BHT doveo strucnjaka,analiticara ,nogometnog maga Miroslava Ciru Blazevica u emisiju koja je posvecena Ligi Prvaka ,i postavljao mu par pitanja..znao sam da je Ciro i dalje u 60-tim sto se tice nogometa ,ali da je onoliko zaostao u informativnom smislu ,da toliko ne poznaje igrace ,trenere ,jednostavno danasnji nogomet,nisam mogao vjerovati..ocekivao sam od jednog trenera neke reprezentacije da da strucnu analizu odigranog poluvremena ,ili da se dotakne nekih podataka koji ce ici u prilog njegovom pracenju nogometa,pa covjek ne zna ni citav sastav nase reprezentacije...to je nevjerovatno ,tragikomicno je da imamo onakvog trenera.
Kada gledas HRT ,ili NOVU ,svejedno ,i dodju Stimac,Zajec,pa Bilic,ti vidis da ti ljudi znaju o nogometu ,da mogu analizirati ,da poznaju odredjene i transfere..ovaj nas je smijesan pravo..i da od njega ocekujemo da potrazi kojeg potencijalnog reprezentativca i da ga prikljuci..hahaha...Drago moji forumasi,oni koji ga podrzavaju morate biti svjesni da je CIro napravio uspjeh iskljucivo zbog kvaliteta ekipe koju imamo ,jer su nasi konkurenti za 2. poziciju kiksali i to dobro...i pomalo jer je CIro imao uticaj kod nasih reprezentativaca,koji je izgleda danas izgubio ,tako da je suludo prizeljkivati da taj covjek ostane..jer bi bili dno dna,voljni momenat igraca da igraju pod njegovom palicom je na niskom nivou,a i vidili su mnoge stvrai sa savezom,..dakle ,Ciro i Munib moraju otici ,jedan u Kinu ,a drugi u zatvor ,..i to je to.
navedeni su i ucili od CIRE :mrgreen: a to sto su oni vise na netu i inf.pokupe nidje veze :lol:

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 10 dec 2009, 20:49

harishp je napisao/la:
pinoche je napisao/la:
:lol: :mrgreen: Ibro i rukama i nogama kopa da ostane u Splitu a ovaj o prodaji :D :lol:
Jeste da, samo sto ser ne pita Ibro moj dobri djecace, nego Miro i Suker, pa ti sad kontaj

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 dec 2009, 20:50

I kakve sad to ima sa nuklearnim glavama u Kambodji :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 10 dec 2009, 20:51

ko vrijeđa, pauzira.

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 10 dec 2009, 21:01

harishp je napisao/la:I kakve sad to ima sa nuklearnim glavama u Kambodji :roll:
Nikakve za klince koji ma je Manipulator napunio glavu, ali cuj to smo mi, ona na koju se vrijedjamo, glupi Bosanci, sada je pokazala svoje pravo znacenje

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 dec 2009, 21:11

pinoche je napisao/la:
harishp je napisao/la:I kakve sad to ima sa nuklearnim glavama u Kambodji :roll:
Nikakve za klince koji ma je Manipulator napunio glavu, ali cuj to smo mi, ona na koju se vrijedjamo, glupi Bosanci, sada je pokazala svoje pravo znacenje
U ovakvom stanju mozemo birati.
-Starog izlapljelog manipulatora.
-Realtivno mladu(za trenera),neiskusnu bivsu zvijezdu koji se i dan danas pita u cemu je razlika izmedzu trenera i ves masine
-Kloca koji naizgled nema nista od ovog navedenog ali je kako rekoh..........klo.....
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 10 dec 2009, 21:11

Karim_Madrid je napisao/la:
pinoche je napisao/la:
cuj Manipulator :lol: Ciro je bio isti kao i Junu predprosle godine tako i ove :mrgreen: zar ne..sta ste se digli :lol: hocete promijene..mislite li da je trener kriv
Kakve promjene, on je selektor do juna i onda trazimo novog, nadamo se uspijesnijeg, jer ovi igraci zasluzuju trenera, a ne cirkusanta. I da, kao sto je bio zasluzan za pobjede i samo sebi te zasluge pridavao, tako je i kriv za blamazu uoci, za vrijeme i nakon poraza od Portugala

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.