Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Pa kad ne mogu da se dogovore brate, neka Meša ostane selektor. Dino Begiću šta misliš?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Igrom "slucaja" uvijek kod nas svi bosnjaci glasaju isto, svi hrvati glasaju isto, svi srbi glasaju isto. Mi smo plemenski narodi.
Mozda smo zbog toga tako uzasno slabi u individualnim sportovima?
Mozda smo zbog toga tako uzasno slabi u individualnim sportovima?
Sad sve zavisi radi li se o glumi ili ti unaprijed isplaniranom scenariju , komisija je tijelo koje priprema neciji izbor , raspituje se, informise , gleda reference , sagleda dakle mnogo stvari i na osnovu toga predlaze kandidata. Ako izvrsni odbor ne prihvati prijedlog tijela kojeg je samo izabralo da se bavi tim onda je ono tu komisiju fiormiralo pro forme odnosno nema povjerenja u nju sto je apsurdno samo po sebi.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- JavierBosnia
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Očekivano za 10 dana imenovanje selektora. Kao da je izbor Mourinho, Guardiola,... Samo polako, nigdje nam se ne žuri, sve nam je ekstra.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne postoji solucija da 12 glasova bude. Postoji samo solucija da bude 6 glasova ili 15 glasova.
Nogometni/Fudbalski Savez Bosne i Hercegovine

Pa da li ti imas povjerenje da su svi clanovi ove komisije neutralni? Ajde reci posteno.mostar_mo je napisao/la:Sad sve zavisi radi li se o glumi ili ti unaprijed isplaniranom scenariju , komisija je tijelo koje priprema neciji izbor , raspituje se, informise , gleda reference , sagleda dakle mnogo stvari i na osnovu toga predlaze kandidata. Ako izvrsni odbor ne prihvati prijedlog tijela kojeg je samo izabralo da se bavi tim onda je ono tu komisiju fiormiralo pro forme odnosno nema povjerenja u nju sto je apsurdno samo po sebi.
Po meni bi u slucaju neizbora predlozenog kandidata komisija trebala biti raspustena a kandidati diskvalificirani.
Javni natjecaj i ponovni izbor sa jasno definiranim uslovima. Bez ikakvih komisija.
Da se ne brukamo vise.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa bas zato sto ne znas ko je gori, Amar ili Meho, zato i ovoliko dugo traje.Unofficialpage je napisao/la:Očekivano za 10 dana imenovanje selektora. Kao da je izbor Mourinho, Guardiola,... Samo polako, nigdje nam se ne žuri, sve nam je ekstra.
A gdje nam se tacno zuri? Sta je problem sacekati desetak dana?
Koje su ostale tacke dnevnog reda bile ?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Meho Kodro bi bio zadnji ekser na tabutu fudbalske reprezentacije BiH.. Moramo sve ucinit da to njegovog "Izbora" ne dodje ponovo !
Ma zataškaše finansijski izvještaj, bitniji je bio od izbora selektora. Kao da slijedći vikend imamo tekmu, pa nam se žuri.
Kapitenu, preuzmi stvar u svoje ruke!!!! Dao si ovoj selekciji i državi više nego svi ovi danas zajendo. Ne daj da se šprdaju sa svetinjom!!!
Scenarij koji si naveo je jedini moralni, a ako hoces i pravni scenarij. Ne znam detalje statuta NS BIH jer je moguce da su ga prekrojili kako im pase ali selektori definitivno ne bi trebali biti niti jedan niti drugi jer nisu dobili dovoljno glasova na IO. Komisija ko komisija nije nista kriva , da li je subjektivna..moguce jer su dva Velezovca u njoj ali na kraju krajeva Savez je izabrao tu komisiju.dubrovnik je napisao/la:Pa da li ti imas povjerenje da su svi clanovi ove komisije neutralni? Ajde reci posteno.mostar_mo je napisao/la:Sad sve zavisi radi li se o glumi ili ti unaprijed isplaniranom scenariju , komisija je tijelo koje priprema neciji izbor , raspituje se, informise , gleda reference , sagleda dakle mnogo stvari i na osnovu toga predlaze kandidata. Ako izvrsni odbor ne prihvati prijedlog tijela kojeg je samo izabralo da se bavi tim onda je ono tu komisiju fiormiralo pro forme odnosno nema povjerenja u nju sto je apsurdno samo po sebi.
Po meni bi u slucaju neizbora predlozenog kandidata komisija trebala biti raspustena a kandidati diskvalificirani.
Javni natjecaj i ponovni izbor sa jasno definiranim uslovima. Bez ikakvih komisija.
Da se ne brukamo vise.
Ovo je sada je potpuno jasno cista FARSA.j
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Ako je ovo istina, ovo je skandalozno
"Podsjetimo, Bajević, Kajtaz i Misimović preglasali su Ivicu Osima dan uoči sjednice te istaknuli trenera Servettea kao idealno rješenje, no danas nije došlo do konsenzusa".
Matori kruminalac i muljator, jedini forsira svoga uhljupa sina, koji nigdje drugo ne moze naci posao. Fujjjj
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
"Podsjetimo, Bajević, Kajtaz i Misimović preglasali su Ivicu Osima dan uoči sjednice te istaknuli trenera Servettea kao idealno rješenje, no danas nije došlo do konsenzusa".
Matori kruminalac i muljator, jedini forsira svoga uhljupa sina, koji nigdje drugo ne moze naci posao. Fujjjj
Radije bi da ugase reprzentaciju nego da frankestajn Junior homoseksualac, morz i sovinista preuzmu repkuJakMani je napisao/la:Meho Kodro bi bio zadnji ekser na tabutu fudbalske reprezentacije BiH.. Moramo sve ucinit da to njegovog "Izbora" ne dodje ponovo !
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Evander je napisao/la:Ako je ovo istina, ovo je skandalozno
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I dođe tako, ili najbolji ili najslabiji teško se odlučiti.Goalgetter je napisao/la:Pa bas zato sto ne znas ko je gori, Amar ili Meho, zato i ovoliko dugo traje.Unofficialpage je napisao/la:Očekivano za 10 dana imenovanje selektora. Kao da je izbor Mourinho, Guardiola,... Samo polako, nigdje nam se ne žuri, sve nam je ekstra.
Ne žuri nam se jer nam je sve posloženo kako treba, sistem, igra, igrači. Sve na svom mjestu ali samo hoćemo promjeniti selektora. Naravno da nam se žuri, mi nemamo nikakav sistem, igrači ne dolaze. Nemamo vremena da čekamo nijedan dan a kamo li 10. Sve je u rasulu. Normalni savezi izaberu selektora za 10-ak dana a mi vć+eć 2 mjeseca viječamo a evo i treći ćemo.Rooney88 je napisao/la:A gdje nam se tacno zuri? Sta je problem sacekati desetak dana?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Problem je sto se za 10 dana nece nista promjeniti osim sto ce se neciji glas prodati ili kupiti.Rooney88 je napisao/la:A gdje nam se tacno zuri? Sta je problem sacekati desetak dana?
Samo po sebi to baca sumnju na ovaj izbor-neizbor.
Po meni je glas komisije veceras morao biti ovjeren bio kandidat Amar ili Meho. Ako se glasovi i pored toga moraju kupovati misljenje komisije nije validno niti ona ima ikakav smisao svog postojanja.
Mene bi bilo sram da sam u ovom ziriju.
Ako mislis na Spahica, usta mu se poserem.Monci je napisao/la:Kapitenu, preuzmi stvar u svoje ruke!!!! Dao si ovoj selekciji i državi više nego svi ovi danas zajendo. Ne daj da se šprdaju sa svetinjom!!!
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: General505, Proximic, RaZuti, Venom i 64 gosta.