Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Fikret1946
Kontakt:

Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)

Post Postao/la Fikret1946 » 27 jun 2018, 23:48

TonySosa je napisao/la:
Fikret1946 je napisao/la:e čuj Neymar 8,5 ocjena, sva sreća pa imam oči pa mogu vidjeti kakva qarina je večeras bio, i ovaj podatak sa 4 izgubljene lopte nema sanse da je tacan, izgubio je bar tri puta vise...
Moglo bi se reci da je Barca napravila najbolji transfer potez ikad prodajom ovog cirkusanta koji je na istom nivou zrelosti sada i prije 10 godina
Pa ti otkako si počeo pisati pokazuješ da nemaš, tako da ti je najbolje da se držiš kladionice.
kladionica je igra u kojoj Toni Kroos ne gubi pare :urnebes:

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 27 jun 2018, 23:50

Kako smo se nadali dobro smo se udali.
Objektivno i jesmo za treće mjesto u grupi.

Matić najavio povlačenje, navodno su ga jedva nagovorili da igra na SP.
Banetu oduzeta traka jer nije htio biti na bilbordu SNS-a. SVe to navodno.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 27 jun 2018, 23:51

Fikret1946 je napisao/la:
TonySosa je napisao/la:
Fikret1946 je napisao/la:e čuj Neymar 8,5 ocjena, sva sreća pa imam oči pa mogu vidjeti kakva qarina je večeras bio, i ovaj podatak sa 4 izgubljene lopte nema sanse da je tacan, izgubio je bar tri puta vise...
Moglo bi se reci da je Barca napravila najbolji transfer potez ikad prodajom ovog cirkusanta koji je na istom nivou zrelosti sada i prije 10 godina
Pa ti otkako si počeo pisati pokazuješ da nemaš, tako da ti je najbolje da se držiš kladionice.
kladionica je igra u kojoj Toni Kroos ne gubi pare :urnebes:
Razumijem ja da ti je Neymar odigrao lošiju utakmicu od Coutinha jer se tamo sve vrti oko prvobitno spomenutog, pa se njegove greške uvećavaju za 200%. Dok je Coutinho onaj sekundarni lik, kojem će se više vrijednovati ono što dobro uradi. Tako uopćeno i funkcionira ljudska psiha.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 jun 2018, 23:52

Riziko je napisao/la:Kako smo se nadali dobro smo se udali.
Objektivno i jesmo za treće mjesto u grupi.

Matić najavio povlačenje, navodno su ga jedva nagovorili da igra na SP.
Banetu oduzeta traka jer nije htio biti na bilbordu SNS-a. SVe to navodno.
Ma svasta se mahala nakon sto se dozivi neuspjeh. Sad ce biti hiljadu verzija. Jedno je sigurno, Krstajic nije smio biti selektor Srbije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 27 jun 2018, 23:53

samo budali je veceras bio bolji neymar, kao i u ostalim utakmicama Brazila i ovim zaludjenim navijacima reala sto padavicara prizeljkuju tamo...
Coutinho je bez dileme glavni igrač Brazila, i ako se Neymar podredi njemu i to shvati Brazil ima dobre sanse, ako nastavi peglati loptu non stop zaustavlja ih prva ozbiljna reprezentacija...
diskutabilno je i da li je drugi igrač reprezentacije, jer tu je i Marcelo koji sigurno ima vise uticaja u napadu od padavičara ;)

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 27 jun 2018, 23:53

Treći ide u Intertoto kup, inače poznat kup po Slobodanki. :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 27 jun 2018, 23:54

Sudije su sve produzili toliko tekmu da njemacka prodje a Korea zabija!Fala ti boze !Aus !Aus!

salex90
Kontakt:

Post Postao/la salex90 » 27 jun 2018, 23:54

Sabinho je napisao/la:
Ma svasta se mahala nakon sto se dozivi neuspjeh. Sad ce biti hiljadu verzija. Jedno je sigurno, Krstajic nije smio biti selektor Srbije.
nije ni Muslin procenat svaki, Paun nije hteo

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 27 jun 2018, 23:55

salex90 je napisao/la:
niko ne bi ni primetio taj detalj, a najmanje likovao

zabole mene neka stvar za švajcarskom, austrijom ili danskom, turskom i engleskom
Pa zato me i čudi ovih pet dana likovanja pobjedi neke tamo Švajcarske.
Al' dobro sad je sve gotovo, priča Srbije se ovdje završava pa to se više i nije bitno.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 27 jun 2018, 23:57

STEVIE je napisao/la:
Amarinho je napisao/la:@Srbi

Ne kvari te temu, sto se dzabe prima te na ove nase debile???

@Bosnjaci

Mene je licno sramota kad vidim da se svaka reprezentacija na ovom svjetskom mozda izuzev Paname bar zna BRANIT. Mi smo od mrtvog Kipra primili 3 komada i to za poluvrijeme!!! Belgij dali 3 u popravnom, primili 4!!!! Pa hajmo realno koga da ismijavamo mi?
mene je licno sramota kad vidim jednog "Bosnjaka" poput tebe kako se uvlaci u dupe srbima danima ovdje. Fuj fuj fuj.
Pa cekaj jer se uvlacim zato sto sam realan? Odkud nama
pravo da ismijavamo nekoga? Pa oni su jos gori sto se pale.

Evo nam smjesan Milinkovic-Savic i onaj neki tamo Rukavina i sta ja znam - a mi krpimo se i trazimo beka tamo u Moldavij. Mi smo smjesna repka i sad dosli ismijavat ispadanje Srbije...

Imamo jednog world class igraca, kojeg ni Srbija ni Hrvatska nece imat za 50 godina, kad se on oprosti, pisaj ovu ekipu. Gasi forum nek nam ostane podforum za Dzanana Musu i onog Dzumhura.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 jun 2018, 23:59

Zamjeni Velida sa Šukom na avataru :zviz:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 jun 2018, 23:59

Ovo što je SMS pružio na ovom SP je mogao komotno i Ljubomir Fejsa (ako ne i bolje).
Šta je u pitanju, jel to neka nervoza, prevelika ocekivanja od njega, neki strah, neuigranost ili šta vec - nije ni bitno više....bio je katastrofa u haman sve tri utakmice, to je bitno...a važi za neku veliku nadu zbog kojeg otjeraše i selektora.

Možda je sad jasnije da je ona Muslinova taktika "svi iza lopte" jedina prava za ovu Srbiju. Možda jest odvratno za gledati, ali je to falilo veceras protiv tehnicki superiornijeg Brazila. Polukontre, kontre, prekidi i slicno. Držati nulu i neizvjesnot koliko se može.
Krstajić frajer veliki, umislio da se može nadigravati, a nema ni izbliza ekipu za toga...posebno nema bekove, gdje mu igraju isluženi veterani Kolarov i onaj Rukavina.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 28 jun 2018, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.

salex90
Kontakt:

Post Postao/la salex90 » 28 jun 2018, 00:00

Fuerza je napisao/la:
salex90 je napisao/la:
niko ne bi ni primetio taj detalj, a najmanje likovao

zabole mene neka stvar za švajcarskom, austrijom ili danskom, turskom i engleskom
Pa zato me i čudi ovih pet dana likovanja pobjedi neke tamo Švajcarske.
Al' dobro sad je sve gotovo, priča Srbije se ovdje završava pa to se više i nije bitno.
kazem ti, ljudi su gotivili bosansku selekciju na proslom svetskom, navijali protiv nigerije i irana, argentina zauzima posebno mesto, pa se tu navija za gaucose protiv svih, ali sve u svemu, da je neko likovao sto je bosna ispala, smesno, ustvari bilo bi smesno da jeste

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 28 jun 2018, 00:00

Fikret1946 je napisao/la:samo budali je veceras bio bolji neymar, kao i u ostalim utakmicama Brazila i ovim zaludjenim navijacima reala sto padavicara prizeljkuju tamo...
Coutinho je bez dileme glavni igrač Brazila, i ako se Neymar podredi njemu i to shvati Brazil ima dobre sanse, ako nastavi peglati loptu non stop zaustavlja ih prva ozbiljna reprezentacija...
diskutabilno je i da li je drugi igrač reprezentacije, jer tu je i Marcelo koji sigurno ima vise uticaja u napadu od padavičara ;)
88 utakmica za Brazil
56 golova
34 asistencije.

Za utakmicu mogu samo reći da si gledao neku pogrešnu.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 28 jun 2018, 00:00

Fikret1946 je napisao/la:samo budali je veceras bio bolji neymar, kao i u ostalim utakmicama Brazila i ovim zaludjenim navijacima reala sto padavicara prizeljkuju tamo...
Kad hejtas, trebas biti umjeren. Mozda ti neko nekad i ozbiljno shvati post o nekom igracu.
Kad ovako odes u krajnost, yebi ga stari, nebitan si. :lol:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 28 jun 2018, 00:02

let3 je napisao/la:Ovo što je SMS prožio na ovom SP je mogao komotno i Ljubomir Fejsa (ako ne i bolje).
Šta je u pitanju, jel to neka nervoza, prevelika ocekivanja od njega, neki strah, neuigranost ili šta vec - nije ni bitno više....bio je katastrofa u haman sve tri utakmice, to je bitno...a važi za neku veliku nadu zbog kojeg otjeraše i selektora.

Možda je sad jasnije da je ona Muslinova taktika "svi iza lopte" jedina prava za ovu Srbiju. Možda jest odvratno za gledati, ali je to falilo veceras protiv tehnicki superiornijeg Brazila. Polukontre, kontre, prekidi i slicno. Držati nulu i neizvjesnot koliko se može.
Krstajić frajer veliki, umislio da se može nadigravati, a nema ni izbliza ekipu za toga...posebno nema bekove, gdje mu igraju isluženi veterani Kolarov i onaj Rukavina.
Mlad je decko.Takve lako pojede pritisak.
Ne da trazim opravdanje ali tako je :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 28 jun 2018, 00:02

Osim13 je napisao/la:Zamjeni Velida sa Šukom na avataru :zviz:
najbolje bi mu bilo abdića na avataru.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 28 jun 2018, 00:03

Ako ispadnu i hrvati necu vise imati protiv koga navijati..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 28 jun 2018, 00:04

TonySosa je napisao/la:
88 utakmica za Brazil
56 golova
34 asistencije.

Za utakmicu mogu samo reći da si gledao neku pogrešnu.
vrlo relevantna statistika, većinu golova dao u prijateljskim utakmicama,kupu konfederacija i olimpijskim igrama :lol:
opet kazem zaboli me za statistiku, imam oči pa vidim da je najveci peglator lopte ikad i Brazil nema sanse sa njim kao glavnim igračem za neki uspjeh jer je previse nezreo a nije toliko ni kvalitetan ;) moze on dati jos 100 golova za Brazil, realnost je da nikad nece biti ni u top 10 igrača koji su igrali za Brazil

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 28 jun 2018, 00:05

let3 je napisao/la:Ovo što je SMS pružio na ovom SP je mogao komotno i Ljubomir Fejsa (ako ne i bolje).

Pisalo se o Fejsi.
Nije htio sjedit na klupi i biti backup. ;)

Odgovori

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.