ma kazem OK nista posebno nisu katastrofa izadju nekad u europu i to jbg...Virtu4l je napisao/la:Nemaju vise ni ta dva tima.
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
Medunjanin opet zabio
može i on na playmakera protiv grka (ima 7 asistencija iz 22 utakmice + 3 gola) u opasnoj je formi 

- Goalgetter
- Kontakt:
Drago mi je sto je u Gaziantepu standardan, te jos dosta dobro igra. U reprezentaciji vec mjesecima igra jako lose, u zadnjoj tekmi protiv Slovenije je bio isto dosta slab. Posto ce se izostankom Pjanica jako vjerovatno naci u sastavu reprezentacije, ocekujem dosta bolje izadnje od njega.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ja bi Hareta u prvih 11. za grkljane. Ima momak sutinu ko Rivaldo. Mozda neka njegova bomba sjedne.
Pa sigurno je da je u pravo vrijeme svoju formu u klubu dignuo na visok nivo. Sada, mnogi igrači nisu isti kada igraju za reprezentaciju, i za klub, al bi vrijedilo pokušati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Logican potez pošto Pjanica nema.floyd je napisao/la:Ja bi Hareta u prvih 11. za grkljane. Ima momak sutinu ko Rivaldo. Mozda neka njegova bomba sjedne.
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
vala, čitao sam ovdje na forumu tolike gluposti i nebuloze o ovom momku, znači strašno .. Medunjanin je dobar igrač, zna stati na loptu, zna dati pas, a vala zna i raspaliti po lopti .. neka se srame svi oni koji su "pljuvali" ovog momka
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Evo zabi ga Mudonja
Uh ja sam poslije slovenije stvarno bio skeptican oko njegove igre u prvih 11 , ne samo radi te tekme nego opcenito kroz kvale mi nije igrao kako zna. Inace fantastican igrac jako talentovan i da je samo bio normalniji imao bi daleko bogatiju klubsku karijeru ovako nazalost se mota po drugorazrednim turskim timovima a svi znamo i vidjeli smo da on zasluzuje bolje. Steta nije bas tako ni mlad da je sad neka nova nada al eto mozda ove partije u turskoj neko zamjeti pa makar fenerbasce , besiktas ne bi bilo lose nimalo.JTS je napisao/la:vala, čitao sam ovdje na forumu tolike gluposti i nebuloze o ovom momku, znači strašno .. Medunjanin je dobar igrač, zna stati na loptu, zna dati pas, a vala zna i raspaliti po lopti .. neka se srame svi oni koji su "pljuvali" ovog momka
Mudonja ima one gene ''malo rada,puno talenta za vekiju neznam. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
http://www.reprez.entaci.ja.ba/ostale-g ... pspor.html" onclick="window.open(this.href);return false; pravo lijep go harisa samo da mu nije ovaj njegov zasmeto bio bi jos ljepsi odlicno primio trzno i lagano zavrsio...
Odličan gol, u prošlom kolu strašan. Ima i 7 asistencija. Odlična sezona za Harisa.
samopouzdanje na nivou,cestitam 

4 gola i 7 asistencija dosad ako sam u pravu ? Najbitnije je da redovno igra i da drži formu..
lijep gol,svaka cast! nece me iznenaditi ako Haris na ljeto ode u neki od Istambulskih klubova,Fener,Galta,Besiktas... mozda i Bursa Trabzon,zaista ima odlicnu sezonu iza sebe,u reprezentaciji je protiv Grcke bio jedan od boljih Zmajeva!
- Goalgetter
- Kontakt:
Jao golcine. Bravo Hare 

tehnicki odlican igrac.....obzirom da je zabio slovacima u prijateljskoj ne vidim razloga da to ne ponovi za par mjeseci