Losi su ovi sto igraju,ovi sto su povredjeni su dobri to je problem.darker10 je napisao/la: ↑09 jan 2023, 05:45De ba ljudi uozbiljite se. Vi cete se stvarno uvjerit da su ovi igraci tako losi da imaju jednu pobjedu u 10 utakmica odnosno da ne mogu dobit ekipe tipa sadasnjeg ForrestaZOGLI je napisao/la: ↑09 jan 2023, 00:14Ma nas je i pod tuhelo lids drao 3-0 dinamo 1-0,jednostavno promaseni transferi pa kulibali danas najgori pa ostali cak i klinci izgledaju bolje od njih,ne kazem verovatno bi bolje izgledali pod tuhelom,imali par bodova vise, ali isti qrac bi bio,mora se reze skarta ima koliko hoces,a trenera ja vise ne znam koga da dovedemo,jedino mi zidan pada na pamet,to je veliko pitanje da li bi hteo da dodje u neuredjen klub.![]()
Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Ali s obzirom na nekoliko zadnjih sezona, povrede će biti kontinuirani problem za ovu ekipu. Očigledno treba nešto mijenjati u samom trenažnom procesu i medicinskoj ekipi.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Meni je najveci problem pristup prosla tekma protiv Citija i ova i to je eto.
Nisam gledao tekmu ali po reakcijama i statstici vidim da su chilali ovu...
Jasno da je da sa ovim povredama i ovim sastavima sto Potter izvodi mi ne mozemo igrati sa Citijem ali mogu trcati mogu krv pisati.
Ja se iskreno nadam da Jorginho nece produziti ugovor.
Nisam gledao tekmu ali po reakcijama i statstici vidim da su chilali ovu...
Jasno da je da sa ovim povredama i ovim sastavima sto Potter izvodi mi ne mozemo igrati sa Citijem ali mogu trcati mogu krv pisati.
Ja se iskreno nadam da Jorginho nece produziti ugovor.
Pa samo pogledajte propustene utakmica Jamesa, Chillya i recimo Fofane od pocetka karijera. Nema sezone da oni ne ofulaju 2,3 mjeseca minimum.Kante zadnjih godina ista prica.
- wadethegreat
- Kontakt:
Krpimo se sa Felixom izgleda do kraja sezone.
Ne znam sta reci mislim tesko da moze biti gori od ovih trenutno ali treba nam bas neko na sredini i zamjena desno ali haj nek se ista dovodi.
Nema klazule za kupovinu tako da i to je glupo ako preporodi karijeru Atletico ce ga uvaliti za masne pare na ljeto nekome...
Ne moze biti gori od Aube to je sigurno..
Ne znam sta reci mislim tesko da moze biti gori od ovih trenutno ali treba nam bas neko na sredini i zamjena desno ali haj nek se ista dovodi.
Nema klazule za kupovinu tako da i to je glupo ako preporodi karijeru Atletico ce ga uvaliti za masne pare na ljeto nekome...
Ne moze biti gori od Aube to je sigurno..
Zadnja izmjena: wadethegreat, dana/u 09 jan 2023, 19:41, ukupno mijenjano 3 puta.
Najmanji problem platicemo ga mi,samo daj nekog da zna da igra i da hoce da igra.
Na ljeto se izgleda definitivno vraća LaKaka, opet se povrijedio. Inter vjerovatno neće produžiti posudbu.
Samo Lakaka fali jos ovoj impotentnoj ekipi bez ikakve kreacije i zavrsnice. Njegov prvi dodir dodas na sve ovo i imas potpuni fudbalski kancer za jednog navijaca.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Boehliju sve pohvale za pojacanja,radi dobar posao,a svi smo mislili da ce biti skrt,samo mu fali pravi trener umjesto ovog cirkusanta..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Čuj 11 miliona za 5 mjeseci posudbe
Rekord postavljen u najskupljoj posudbi

Rekord postavljen u najskupljoj posudbi

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
19 nastupa 4 gola i 3 asistencije i 5 zutih kartona plata 280k respect za mladog Felixa
Sta ce Mendes pomoći kad Benfica se pita, a ionako sve iznad 60 miliona za njega je glupost dati
Glavni legati bgm, mislim da se klubovi/agenti obraduju kad ih Chelsea kontaktira jer znaju da će ih izlevatiti
Glavni legati bgm, mislim da se klubovi/agenti obraduju kad ih Chelsea kontaktira jer znaju da će ih izlevatiti

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Los je posao iskreno sa tehnicke strane ne staviti klauzulu. Sa druge strane to je bio jedini nacin da ga uzmemo na posudbu nije htio Atletico pristati na bilo kakvi otkupnu. Ne znam iskreno cekam vise nekoga na sredini I neki zamjenu za Jamesa nego napadaca. Ako se snadje super ako ne ko ga ****.
Pa ti klubovi kao sto su Benfika su taoci menadzera kao sto je Mendes - i on se pita gdje ce njegov klijent zavrsiti i za koliko novca. Benfici kao taocu je super sto je i Mendesu kao Menadzeru bitno da se klijent proda za sto je moguce vise novca pa i oni profitiraju. Ali u tom lancu oni se puno ne pitaju i menadzeri su ti koji uopravljaju transferima i nabijaju cijene.
Nije istina, imaju uticaja ali finalna odluka je na klubu tu se ništa ne pita igrač i menadžer
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Thuram je meta u napadu isto ganjamo malog Moukouka kao free agenta.
Nista na sredini se ne desava nadam se da necemo ganjati Enza do kraja roka i onda nekog Drinkwatera dovesti.
S obzirom sa koliko meta u napadu se povezujemo i da je Nkunku gotov Pulisic i Hakim idu sigurno mada ja mislim da ni Havertz vise nije siguran...
Nista na sredini se ne desava nadam se da necemo ganjati Enza do kraja roka i onda nekog Drinkwatera dovesti.
S obzirom sa koliko meta u napadu se povezujemo i da je Nkunku gotov Pulisic i Hakim idu sigurno mada ja mislim da ni Havertz vise nije siguran...
Može li ovaj Felix igrati u Ligi prvaka, s obzirom da je igrao za Atletico u grupnoj fazi?
Oj mati draga, Joao Felix kao neko da ti spasi sezonu plus se spominje da je to samo dio sheme da se na ljeto dovede Enzo Fernandez. Shemira se ko da je u pitanju Zinedine Zidane glavom i bradom, a ne neko za koga je prije ovog SP slabo ko i cuo.
Iskr nikad nisam vidio da je neko bacio vise para a da u biti nije poboljsao ekipu. Istina, dovode se mladi igraci, ali ko ti garantuje da ce sutra bit nesto od njih.
Iskr nikad nisam vidio da je neko bacio vise para a da u biti nije poboljsao ekipu. Istina, dovode se mladi igraci, ali ko ti garantuje da ce sutra bit nesto od njih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.