Eto šta mi piše kad odem na njihovu stranicu, što ga ne apdejtuje?
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- harebianconero
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Your Google Chrome browser already includes Adobe® Flash® Player built-in. Google Chrome will automatically update when new versions of Flash Player are available.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa skini zadnju verziju chromea, mozda ti ujedno i s njom skine zadnjui verziju flasha

zna li neko sta ovo znaci i kako rijesiti ??
Ili jos bolje srebrenomSenaid L.F.C je napisao/la:npr. bakrenom zicomanonimni je napisao/la:nečim što ne sprovodi strujubavarian_bk je napisao/la:Odvoj ga od struje![]()
![]()
![]()
![]()
- harebianconero
- Kontakt:
Imam zadnju verziju.QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa skini zadnju verziju chromea, mozda ti ujedno i s njom skine zadnjui verziju flasha
Vidim, vidim hemija se uci nema sta. Metali, nemetali fazoni, provodioci struje i tako to.

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
moja greska, procitao onako povrsinski, kaze kad bude dostupna nova verzija onda ce sam chrome updateovati, tako da ne brines, ili najbolje ti je skini ccleaner, obrisi preko njega chrome, ocisti cache history, sve, i registry, te onda instaliraj najnoviju verziju chromea, u vecini slucajeva ovo pomazeharebianconero je napisao/la:Imam zadnju verziju.QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa skini zadnju verziju chromea, mozda ti ujedno i s njom skine zadnjui verziju flasha
- harebianconero
- Kontakt:
Evo nema potrebe da to radim, proradilo je nekako ..QUARESMA 18<<< je napisao/la:moja greska, procitao onako povrsinski, kaze kad bude dostupna nova verzija onda ce sam chrome updateovati, tako da ne brines, ili najbolje ti je skini ccleaner, obrisi preko njega chrome, ocisti cache history, sve, i registry, te onda instaliraj najnoviju verziju chromea, u vecini slucajeva ovo pomazeharebianconero je napisao/la:Imam zadnju verziju.QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa skini zadnju verziju chromea, mozda ti ujedno i s njom skine zadnjui verziju flasha
Hvala vam koji ste pokušali pomoći.
E neće iebo ga ledbaresi#6 je napisao/la:princip je i za laptope isti. znači skine se baterija 10-15s i kada se vrati bios će biti resetiran.
Jesi li ovu bateriju izvadio ili ?Lesnar je napisao/la:E neće iebo ga ledbaresi#6 je napisao/la:princip je i za laptope isti. znači skine se baterija 10-15s i kada se vrati bios će biti resetiran.![]()

Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Nemoj mi samo reci da si izvadio onu veliku baterijuLesnar je napisao/la:E neće iebo ga ledbaresi#6 je napisao/la:princip je i za laptope isti. znači skine se baterija 10-15s i kada se vrati bios će biti resetiran.![]()
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Evo baš ovo sam izvadio
http://imageshack.us/photo/my-images/6/46153361.png/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/photo/my-images/6/46153361.png/" onclick="window.open(this.href);return false;
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kad je izvadis, zadrzi je izvan oko 30 sekundi, onda je vrati i pricekaj malo i zatim upali laptop
Da li je neko od vas kupovao tehnicke aparate u radnji "4connect ili connect" (ne znam tacan naziv) nalazi se u Sarajevu kod "Koreje" ulica Put zivota ?
Zanima me jesu li pouzdani, kvalitetni.
Zanima me jesu li pouzdani, kvalitetni.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
4connect, čini mi se da je to nekadašnji Technomarket...
to je sve što znam
, nisam tamo kupov'o pa ti ne bih znao reći, al' onda se mogu uključiti i ovi što su kupovali u Technomarketu
to je sve što znam
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Local disc C mi je prepun,ne može više ni jedna slikica da stane
A local disc D je praktički prazan,kako da napravim da ono što skidam s neta ide automatski u D,a ne u C???
A local disc D je praktički prazan,kako da napravim da ono što skidam s neta ide automatski u D,a ne u C???
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- harebianconero
- Kontakt:
Kada kreneš nešto da skineš, ono te automaski pita gdje ćeš da spasiš. Ti izabereš Local Disc D.LBJ MVP je napisao/la:Local disc C mi je prepun,ne može više ni jedna slikica da stane![]()
Ne pita me,download počinje odmah čim kliknem na "download",bez ikakvih pitanja.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
To možeš podesiti na browserima koje koristiš (i da te pita svaki put, i da automatski prebacuje na D disk.).LBJ MVP je napisao/la:Ne pita me,download počinje odmah čim kliknem na "download",bez ikakvih pitanja.
Kod Mozille idi na Tools/Alati, pa opcije. Prvi prozorčić će ti dalje reći.
Kod Crome-a: na settings, pa advanced settings pa će ti se ponuditi gdje da staviš download.
Također, programi za skidanje (Free Download Manager, torrent programi..) imaju istu mogućnost nakon minutnog čačkanja po opcijama.
Isto, možeš napraviti više particija, kad već imaš memorije.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Hvala.
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 4 gosta.