Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

M4kaveli
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la M4kaveli » 13 okt 2012, 13:57

Ima odlicne pokrete tijela.
I mislim da ce biti velika greska ako se proda nekome u EPL-u.
Jedino ako to bude Arsenal koji gaji isti stil igre kao i klubovi iz Primere ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 13 okt 2012, 14:00

Pa nije ovo audicija za zmbt ..
Cuj pokrete tijela :lol: :lol:
Bit ce nepravda ako ne bude u top3 za zlatnu loptu..

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 13 okt 2012, 14:03

Ok ako ti tako kazes.
Kakvi pokreti tijela, ovo je fudbal :lol:

Necu objasnjavati ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 okt 2012, 14:16

M4kaveli je napisao/la: I mislim da ce biti velika greska ako se proda nekome u EPL-u.
Jedino ako to bude Arsenal koji gaji isti stil igre kao i klubovi iz Primere ..
Za Atletico to nikako nemože biti greška, jer će uzeti i više noFca nego što bi to bilo slučaj da ode u Barcu ili Real, a i ne bi pojačali svoje direktne rivale u Primeri što je također bitno ;)

Međutim u ovom momentu on je Colchoneros 8-) i nadam se da će plasmanom Atletia u LP, koji ne bi trebao biti upitan, i El Tigre produžiti svoju vjernost :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 okt 2012, 14:26

juznjak> je napisao/la:Spominje se Matias Silvestre, stoper Intera . Navodno bi mogao doci u zimskom prijelaznom roku na posudbu . Trenirao ga Colo u Cataniji ,tako da on zna najbolje o kakvom se igracu radi .Kazu da vazi za jednog jedan od boljih stopera u ligi . Iako trenutno ne igra previse u Interu :?
Evo to mogu ja iz "prve ruke". :mrgreen:
On je trenutno u Interu na posudbi iz Palerma do kraja sezone tako da vjerojatno ništa od dolaska u Atletico.Sumnjam da će se raskidat posudba.Imao je svoju minutažu u početku,ali je bio dosta loš,nesiguran,očekivao sam više od njega.Trenutno je 4. ili 5. stoper.Inter igra sa 3 odozada:Juan,Ranocchia,Samuel,čak je i Cambiasso trenutno ispred njega (nova ideja trenera sa povlačanjem Cambiassa iz veze na centralnog braniča-za sada je vrlo dobro funkcioniralo).Vjerojatno će dobiti još prilike ove sezone,ali nekako sumnjam da će Inter iskorstiti opciju da ga otkupi.
Što se tiče dolaska u Atletico (tek na ljeto)...mislim da bi čak i bio pojačanje pošto se zna sa trenerom itd.Ovdje se,iako je dobio poverenje od početka i počeo sezonu kao jedan od 2 stopera u 4-3-2-1/4-2-3-1,jednostavno nije snašao i jbg ne može se čekat da proradi,dobili su drugi ljudi priliku.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 okt 2012, 14:59

68% pobjeda za Chola 8-)

slika

Minute provedene na terenu ove sezone, u Atletiu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 14 okt 2012, 11:20

južnjak, samo da te pitam, kad ističe ugovor Adrianu? Priča se da odbija potpisati novi ugovor, a ovamo Wenger nešto plete oko njega :mrgreen:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 okt 2012, 14:31

frankqqqqq je napisao/la:južnjak, samo da te pitam, kad ističe ugovor Adrianu? Priča se da odbija potpisati novi ugovor, a ovamo Wenger nešto plete oko njega :mrgreen:
Istina, necka se oko produzenja ugovora ,nedavno je izjavio da mu se ne zuri da potpise novi ugovor jer mu je ostalo jos tri godine ugovora s Atleticom .
Atletico mu je ponudio novi ugovor iz razloga sto mu otkupna klauzula iznosi samo 18M€,pa je zele povecati . Dakle, zato se Wenger i interesuje za njega :mrgreen: Licno,mislim da je to samo supljak dok traje ova reprezentativna pauza . Cisto da se ima o necemu pisati . 8-)

SiamoNoi ,hvala na infu iz prve ruke :mrgreen: onda vjerovatno na ljeto bude nesto od njega .

Na calciomercato.com: pise da je Huntelar odbio produziti ugovor sa Schalkeom ,te da bi u junu trebao doci gratis u Atletico . :? Meni se taj napadac ne svidja uopste,medjutim ,ako je dodje gratis onda i nije los posao .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 okt 2012, 15:11

rio_Ferdy88 je napisao/la:68% pobjeda za Chola 8-)

slika

Minute provedene na terenu ove sezone, u Atletiu ;)

slika
Za tako malo vremena vec je usao u legendu slika pod hitno mu ponuditi novi ugovor . Svaka cast Falcau,Adri,Cebolli,itd...Ali Colo je najvega snaga ovog Atletica. Iz svakog igraca izvlaci maksimum.Neki igraci prije njegovog dolaska bili su prakticno izgubljeni. Evo sada je Juanfran dogurao do repke,Mario Suarez kuca na vrata iste,Filipe igra najbolju sezonu u karijeri . O Ardi i Falcau ne treba trositi rijeci . Trener za primjer .Za razliku od nekih ,nikada se nije zalio na sudije ,ne vrijedja kolege ,uvijek s respektom komentarise protivnika ,pa makar se radilo o Pontevedri . Navijaci ga obozavaju,njemu je Atleti u srcu ,tako da ne postoji idealniji trener za Atletico .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 15 okt 2012, 01:50

[youtube][/youtube]

Kakav yebeni velemajstor :o :o :shock: nevjerovatan lik...totalno nepredvidiv. Fascinantna je brzina njegovih riješenja u igri sa loptom, tu nema sekunde oklijevanja vec se odmah reaguje, a još fascinatnija sama izvedba tih riješenja i preciznost na kraju, sa kojom lakocom i elegancijom on zabije te golove :o . Fakat se divim ovom covjeku i njegovim igrama (Messi, Iniesta i Falcao su tri igraca koje baš volim gledati i uživati, neovisno o rezultatima)... Jel ušao u 16 metara - belaj je zagarantovan...a ni sekunde ga ne smiješ ostaviti samog, jer ce uvijek pronaci neko riješenje. Znaci uz njega uvijek mora biti neko, ali ni to ne pomaže puno kad ih driblingom (ili nekad varkom, trzajem tijela) izbacuje iz igre.

Radamel Falcao - smrtonosna opasnost i neriješiva enigma....i hvala Bogu što ovakav igrac igra u Primeri.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 15 okt 2012, 10:47

A kad skontas da bi ubrzo mogao otici na otok, nekako ti zao ..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 okt 2012, 11:50

M4kaveli je napisao/la:A kad skontas da bi ubrzo mogao otici na otok, nekako ti zao ..
Ko kaze slika? Evo jucer je izjavio da se nalazi u zivotnoj formi ,zasto bi isao negdje drugo? Ko moze tvrditi da ce igrati ovako i u nekom drugom klubu ? U jednom Chelsea nisu se snasli Torres ili Sheva ,a to su bili ponajbolji napadaci .City ima 4 napadacine i opet nijedan od njih nije ispunio ocekivanja . Ja mislim da ce ostati ovu i sljedecu sezonu .
Ako se ode u LP ,klubu bi trebali biti u interesu da zadrzi najboljeg igraca jer znamo koliko se novca dobija za svaku pobjedu u LP. Doguras do polufinala i uzmes ladno 40 miliki . A onda ga u sezoni 2014/15 prodas za 50-60M€,a hvala Bogu ,uvijek ce postojati levati koji su spremni platiti tu cifru . Tada ce Falcao napuniti 28 godina ,dok ce Atleti dovesti nekog mladjeg i ko zna ,mozda i boljeg . Vidjecemo . Uostalom ,pun mi je kuki ovih prica . Ne znam zasto se u oktobru govori o transferima uopste?

Inace,Arda se povrijedio i propusta gostovanje Sociedadu :cry: . J'beni virus FIFA . Veceras ce El Niño nakon 5 godina ponovo zaigrati na Calderonu 8-) .

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 16 okt 2012, 17:31

jel to Spanjolska veceras igra na Calderonu, pise da je na Bernambeu??

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 okt 2012, 17:37

Na Calderonu, koliko ja znam.

Cerezo: Falcao neće otići u januaru ! :D

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 okt 2012, 13:40

Sreca je definitivno na nasoj strani ove sezone ,Imamo prakticno otvoren put do finala 8-) :D . Iako nisam previse zadovoljan prvim protivnikom jer Jaen igra dosta dobro u toj trecoj ligi . A znamo da vodece ekipe u toj ligi po pravilu zadaju dosta problema Primeraskima ekipama .
slika

Ove sezone Doblete Siiiiiiiiiiiiiiiii 8-)

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 18 okt 2012, 21:06

real - barcelona
atletico - sevilla

samo ako ekipe budu barem 75% uključene u cjelokupan turnir

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 okt 2012, 11:05

Wenger navodno spreman ponuditi 18M€ za Adriana u zimskom prijelaznom roku .
Ne znam koliko ima istine u tome ...Ali malo mi je cudno sto je Atletico otkupio Pizzia za sljedecu sezonu ,a isti taj Pizzi igra na Adrianovoj poziciji . Nebi me cudilo da ga prodaju ,iako vecina navijaca Atletica smatra da je to izmisljotina ,ipak ovo dovodjenje Pizzia ,zatim Adrian se necka oko produzenja ugovora. Ima tu nesto .

azTer , Cup u Spaniji je izuztno cijenjen ,tako da ne treba sumnjati da ce ga velike ekipa maksimalno ozbiljno odigrati ;)

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 19 okt 2012, 11:27

znam znam, ali moguće da će se sad villanova više okrenut ligi i ligi prvaka (da lakše sačuva prednost, te da čuva bolje igrače za drugi front - ligu prvaka), a mourinho sigurno oće (jer je to dobar način da proba sustić relativno velik zaostatak). neće bit neočekivano ako barsa i real važnije kup utakmice počnu sa zamjenskom postavom, ili sa dosta igrača iz druge postave. ovo nije ograđivanje, samo navodim vjerovatnu mogućnost.

ne bi me nimalo čudilo kad bi kup uzeo atletico, znamo da imaju kvalitet i iskustvo u ovakvim natjecanjima, i zasigurno su treći favorit.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 19 okt 2012, 11:32

Problem je sto Barcelona i Real imaju na klupi iste ili bolje igrace od onih u prvih 11 ..

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 19 okt 2012, 11:38

problem je što nijedna sezona ne može proć bez da se povrijedi 5-6 igrača, barem na kraći vremenski period. a, pošto kup dugo traje, ti povrijeđeni igrači su van pogona, oni najbolji se koriste za važnija dva natjecanja, a ostali su u opticaju za kup, uz nekoliko vrhunskih igrača. nismo jednom bili svjedoci postave tipa: sergi gomez - jonathan dos santos - thiago - carmona - deulofeu - soriano :) al o tome možemo na barsinoj temi, nemojmo gušit ovdje.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.