Idi na Team pa Locker roomUnofficialpage je napisao/la:De link te temeBelminM23 je napisao/la:@ESSF pratite tamo Timski forum ekipe, i čitajte šta se piše, morat ćemo tamo malo diskutovati o igri.
Ja danas tražio i nisam uspio naći
Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
Pa kako da ovdje postavim lik sa FID-a pa da uletim u ove Donnieve ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unknown Genius
- Kontakt:
Evo ti link (valjda si ti ovaj), a tim biraj koji želiš.Otelo je napisao/la:Pa kako da ovdje postavim lik sa FID-a pa da uletim u ove Donnieve ?
http://footballidentity.com/Player/Play ... ?id=296452" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Evolution87
- Kontakt:
eto belmine sredio sam nam beka 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Et prihvatio sam ponudu ESSF-a
Valjda ste mi svi slali pp*ove da igram za ESSF
Kad igramo i nek me neko uputi u sve
Valjda ste mi svi slali pp*ove da igram za ESSF
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Već u Srijedu igramo protiv Genijalaca, tj ovih sa foruma, oni su nas nabili neki dan 7:1Otelo je napisao/la:Et prihvatio sam ponudu ESSF-a![]()
Valjda ste mi svi slali pp*ove da igram za ESSF![]()
HHAHAHA, sreća dođoh kući i vidi da ima bek, pa nabrzinu posla ugovor i pp
Sad si bek nisi više napadač i odma ti nema one crvene zvjezdice. Igraj test i skontat ćeš, a sutra ti mogu i ja malo pojasniti kako se igra kad budem imo vremena
Na tebi je samo da treniraš svaki dan (minut posla) i da dolaziš na utakmice tj da budeš aktivan po sat vremena sedmično 2 puta, ali to brzo prođe kad se svi skupimo
Koji ćeš broj da ti dam ?
Pa ja sam i napravio account da igram za vas a ne za Genijalce
I ako su i oni slali ugovor koji sam odbio
Otelo na*ebo si tamo u trecem kolu kad se susretnes s najboljim krilom lige

Nego,jel se meni cini ili i Jasmin s foruma igra ovo?
Nego,jel se meni cini ili i Jasmin s foruma igra ovo?
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ko ti je ba slao ugovor?Otelo je napisao/la:Pa ja sam i napravio account da igram za vas a ne za Genijalce![]()
Ili je najbolje krilo lige nayebalo protiv najboljeg beka lige ?

Neki Jose Mourinho, kaze da cita ovaj forum
Neki Jose Mourinho, kaze da cita ovaj forum
Eh dobro je, da odma razjasnimo da ne bude da smo te ukraliOtelo je napisao/la:Pa ja sam i napravio account da igram za vas a ne za Genijalce![]()
Sad će oni reći, ma šta će nam on svejedno je početnik ne zna igrati, naučit ćeš, kako je Zaha, Xinixie, Unofficial i ostali mogli možeš i ti
Nego taj Murinjo čita ovaj forum, jer i oni su sa nama u 2 ligi i sa njima igramo u Nedelju. Također Bosanci u ekipi
Pozdrav za Murinja
@Otelo
Moze se i to desit,vidjet cemo
Mislio sam igrat protiv onog Faraona,al sad kad si ti uskocio morat cu po tvojoj strani ordinirat
I mi se lagano kompletiramo.Stizu jos sestorica,sedmorica do PON/UTO i onda bi to bilo to.
Moze se i to desit,vidjet cemo
Mislio sam igrat protiv onog Faraona,al sad kad si ti uskocio morat cu po tvojoj strani ordinirat
I mi se lagano kompletiramo.Stizu jos sestorica,sedmorica do PON/UTO i onda bi to bilo to.
Nadam se da ćete biti kompletni protiv nas u ponedjeljakSiamoNoi je napisao/la:@Otelo
Moze se i to desit,vidjet cemo![]()
Genijalci opet po starom, 5:1 nabiše naše protivnike u 2 kolu 
bitno je da primaju golove,pa makar to i jedan bioBelminM23 je napisao/la:Genijalci opet po starom, 5:1 nabiše naše protivnike u 2 kolu
- Unknown Genius
- Kontakt:
Broj primljenih golova mi se ne sviđa, nikako. Ali nema veze, važan je atomski napad.
Svi u napad, nazad je Hase!
Svi u napad, nazad je Hase!
Ma primit će ga i u srijeduxinxee je napisao/la:bitno je da primaju golove,pa makar to i jedan bioBelminM23 je napisao/la:Genijalci opet po starom, 5:1 nabiše naše protivnike u 2 kolu
Xinixee jesi pročito tamo na forumu šta smo pisali ?
Dobar vam je Hase
Al imamo mi lijeka za to
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
U ovom trenutku jedemo malu djecu iako su i protivnici poprilicno aktivni. Sta ce biti u srijedu vidjet cemo, mi smo konacno kompletni i ima nas i viska za rotacije, tako da za nas nema zime.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Nadam se i ja.Moji inace ne vole prijateljske,al pokusavam ih skupit da odigramo te dvije sto smo zakazaliJesseP je napisao/la:Nadam se da ćete biti kompletni protiv nas u ponedjeljakSiamoNoi je napisao/la:@Otelo
Moze se i to desit,vidjet cemo![]()
Imali smo samo 2 stopera u odbrani ostalo botovi pa ti vidi je li to dobro ili loše xDxinxee je napisao/la:bitno je da primaju golove,pa makar to i jedan bioBelminM23 je napisao/la:Genijalci opet po starom, 5:1 nabiše naše protivnike u 2 kolu
http://www.youtube.com/watch?v=1ecp2u5uZTs&feature=plcp
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.