Idi na Team pa Locker roomUnofficialpage je napisao/la:De link te temeBelminM23 je napisao/la:@ESSF pratite tamo Timski forum ekipe, i čitajte šta se piše, morat ćemo tamo malo diskutovati o igri.
Ja danas tražio i nisam uspio naći

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Idi na Team pa Locker roomUnofficialpage je napisao/la:De link te temeBelminM23 je napisao/la:@ESSF pratite tamo Timski forum ekipe, i čitajte šta se piše, morat ćemo tamo malo diskutovati o igri.
Ja danas tražio i nisam uspio naći
Evo ti link (valjda si ti ovaj), a tim biraj koji želiš.Otelo je napisao/la:Pa kako da ovdje postavim lik sa FID-a pa da uletim u ove Donnieve ?
Već u Srijedu igramo protiv Genijalaca, tj ovih sa foruma, oni su nas nabili neki dan 7:1Otelo je napisao/la:Et prihvatio sam ponudu ESSF-a![]()
Valjda ste mi svi slali pp*ove da igram za ESSF![]()
Kad igramo i nek me neko uputi u sve
Ko ti je ba slao ugovor?Otelo je napisao/la:Pa ja sam i napravio account da igram za vas a ne za Genijalce![]()
I ako su i oni slali ugovor koji sam odbio
Eh dobro je, da odma razjasnimo da ne bude da smo te ukraliOtelo je napisao/la:Pa ja sam i napravio account da igram za vas a ne za Genijalce![]()
I ako su i oni slali ugovor koji sam odbio
Nadam se da ćete biti kompletni protiv nas u ponedjeljakSiamoNoi je napisao/la:@Otelo
Moze se i to desit,vidjet cemo![]()
Mislio sam igrat protiv onog Faraona,al sad kad si ti uskocio morat cu po tvojoj strani ordinirat
I mi se lagano kompletiramo.Stizu jos sestorica,sedmorica do PON/UTO i onda bi to bilo to.
bitno je da primaju golove,pa makar to i jedan bioBelminM23 je napisao/la:Genijalci opet po starom, 5:1 nabiše naše protivnike u 2 kolu
Ma primit će ga i u srijeduxinxee je napisao/la:bitno je da primaju golove,pa makar to i jedan bioBelminM23 je napisao/la:Genijalci opet po starom, 5:1 nabiše naše protivnike u 2 kolu
Nadam se i ja.Moji inace ne vole prijateljske,al pokusavam ih skupit da odigramo te dvije sto smo zakazaliJesseP je napisao/la:Nadam se da ćete biti kompletni protiv nas u ponedjeljakSiamoNoi je napisao/la:@Otelo
Moze se i to desit,vidjet cemo![]()
Mislio sam igrat protiv onog Faraona,al sad kad si ti uskocio morat cu po tvojoj strani ordinirat
I mi se lagano kompletiramo.Stizu jos sestorica,sedmorica do PON/UTO i onda bi to bilo to.
Imali smo samo 2 stopera u odbrani ostalo botovi pa ti vidi je li to dobro ili loše xDxinxee je napisao/la:bitno je da primaju golove,pa makar to i jedan bioBelminM23 je napisao/la:Genijalci opet po starom, 5:1 nabiše naše protivnike u 2 kolu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.