Sportski komentatori
- Megamon
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Ima nas koji gotivimo Bahu.Niko vas ne tjera da gledate program na kojem on komentarise.A tebi kdn ima l' ista u Bih da valja,sve iz Hrvatske ti je bolje.Uvijek si pun kritika i nekakvih predrasuda.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ja ga brate stvarno gotivim(jos od kosarkaskih prenosa protiv Litvanije i Hrvatske) ali da grijesi u zadnje vrijeme,grijesi.Megamon je napisao/la:Ima nas koji gotivimo Bahu.Niko vas ne tjera da gledate program na kojem on komentarise.A tebi kdn ima l' ista u Bih da valja,sve iz Hrvatske ti je bolje.Uvijek si pun kritika i nekakvih predrasuda.
BosnaE
- Megamon
- Kontakt:
Grijesi al' ne mora se takva velicina nazivati debilom.Jako sramotno od pojedinaca.newton_heath_lyr je napisao/la:Ja ga brate stvarno gotivim(jos od kosarkaskih prenosa protiv Litvanije i Hrvatske) ali da grijesi u zadnje vrijeme,grijesi.Megamon je napisao/la:Ima nas koji gotivimo Bahu.Niko vas ne tjera da gledate program na kojem on komentarise.A tebi kdn ima l' ista u Bih da valja,sve iz Hrvatske ti je bolje.Uvijek si pun kritika i nekakvih predrasuda.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
tjera nas onaj RAK, jer gase sliku od HRT2 svaki put kad je neka tekma , evo i sada su prekinuli signal tako da sam primoran slusat Bahu dok ne moze razlikovat Japanca od Vukusica ...Megamon je napisao/la:Ima nas koji gotivimo Bahu.Niko vas ne tjera da gledate program na kojem on komentarise.A tebi kdn ima l' ista u Bih da valja,sve iz Hrvatske ti je bolje.Uvijek si pun kritika i nekakvih predrasuda.
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
nadjes brate stream sa arapskim komentatorom i uzivas,pusti nama BahuDushi_Rob je napisao/la:tjera nas onaj RAK, jer gase sliku od HRT2 svaki put kad je neka tekma , evo i sada su prekinuli signal tako da sam primoran slusat Bahu dok ne moze razlikovat Japanca od Vukusica ...Megamon je napisao/la:Ima nas koji gotivimo Bahu.Niko vas ne tjera da gledate program na kojem on komentarise.A tebi kdn ima l' ista u Bih da valja,sve iz Hrvatske ti je bolje.Uvijek si pun kritika i nekakvih predrasuda.
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:Ima nas koji gotivimo Bahu.Niko vas ne tjera da gledate program na kojem on komentarise.A tebi kdn ima l' ista u Bih da valja,sve iz Hrvatske ti je bolje.Uvijek si pun kritika i nekakvih predrasuda.
ako misliš na sportske komentatore,edin avdić,marjan mijalović,vladislav majer
p.s. hrvatska je normalna,sređena država,zavidim im na tome
Zadnja izmjena: kakavdanakneiskustvu, dana/u 24 jul 2011, 08:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Baho ode krug do Slovenije i onda nam se vrati i kaže kako trebamo govoriti Džuli a ne Žili (Ludovic Giuly) jer tako govori cijela Europa 
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:Grijesi al' ne mora se takva velicina nazivati debilom.Jako sramotno od pojedinaca.newton_heath_lyr je napisao/la:Ja ga brate stvarno gotivim(jos od kosarkaskih prenosa protiv Litvanije i Hrvatske) ali da grijesi u zadnje vrijeme,grijesi.Megamon je napisao/la:Ima nas koji gotivimo Bahu.Niko vas ne tjera da gledate program na kojem on komentarise.A tebi kdn ima l' ista u Bih da valja,sve iz Hrvatske ti je bolje.Uvijek si pun kritika i nekakvih predrasuda.
po čemu je on veličina??,ko ga je takvim proglasio?
Pa nije samo za Bahu, Barcelona jeste provincija...Iker C je napisao/la:Za Bahu je Barcelona provincija.
proguglaj termin provinces of Spain
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Za mene lično Banja Luka, Zenica, Mostar,Split nisu provincije.Ako je Barcelona provincija onda ja ne znam uopće šta je provincija.VanBasten je napisao/la:Pa nije samo za Bahu, Barcelona jeste provincija...Iker C je napisao/la:Za Bahu je Barcelona provincija.
FEDERER= KLOC
- KB-TM87
- Kontakt:
Sramota je bilo kako je upoređivao Orebro i Sheriff, nema veze, znali smo i prije kakav je
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Baho je bio dobar komentator dok većina stanovništva nije imala pristup Internetu. On je lupao gluposti a većina nas to nije mogla provjeriti. Pinto brani lopt,u kamera ga privlači, on govori brani Valdes.Pinto duga kosa Valdes ćelav pa to se mora razlikovati.On kao novinar trebao bi znati kad igra naša reprezentacija.
FEDERER= KLOC
Pa, ne znaš drug moj.Iker C je napisao/la:Za mene lično Banja Luka, Zenica, Mostar,Split nisu provincije.Ako je Barcelona provincija onda ja ne znam uopće šta je provincija.VanBasten je napisao/la:Pa nije samo za Bahu, Barcelona jeste provincija...Iker C je napisao/la:Za Bahu je Barcelona provincija.
hint: pokrajina i provincija su ista stvar..
Autonomna oblast Katalonija se sastoji iz 4 provincije: Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.
baho je obicni mahalac i meni licno nije nikakva velicina osim ono fizicki sto bude kad se ugoji...
zna se on nafurati izderati i to je ok s vremena na vrijeme kada igra repka ali on nekad izgubi kompas totalno pocne da siri mahalske price, pa onda zaboravi da je komentator pa kritikuje sve i svasta a o nekoj objektivnosti kad on prenosi bilo koji mec ne treba ni pricati. baho uvijek ima svog favorita i to se itekako primijeti.
zna se on nafurati izderati i to je ok s vremena na vrijeme kada igra repka ali on nekad izgubi kompas totalno pocne da siri mahalske price, pa onda zaboravi da je komentator pa kritikuje sve i svasta a o nekoj objektivnosti kad on prenosi bilo koji mec ne treba ni pricati. baho uvijek ima svog favorita i to se itekako primijeti.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
U našem jeziku se provincija koristi u drugom kontekstu. Baho govori Barcelona i Split imaju nešto zajedničko a to je da su provincije. Reci ti u građaninu Splita da je provincijalac pa ćeš vidjeti kako ćeš se provesti.
FEDERER= KLOC
jel Baho do kraja utakmice skont'o da je izašao Valdes, a usao Pinto ... 
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Kako se koristi u mahali je drugi par čarapa. Provincija je termin za podnacionalnu teritorijalnu jedinicu, u svakom riječniku.Iker C je napisao/la:U našem jeziku se provincija koristi u drugom kontekstu. Baho govori Barcelona i Split imaju nešto zajedničko a to je da su provincije. Reci ti u građaninu Splita da je provincijalac pa ćeš vidjeti kako ćeš se provesti.
On nije ništa pogrešno rekao.
Upravu si ali evo jedne dobre definicije provincije:Definicija provincije je da guta bez kriterijuma sve što dolazi sa strane, a puna je prezira prema onome što ima oko kuće.
FEDERER= KLOC
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Rece Baho i da ima navijaca Barselone,ali u momentu kada je kamera fokusirala navijace3 hajduka,ali sa dresovima koji su slicni barseloninim (INA sponzor).
BosnaE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.