FK Radnički Lukavac

cesc4
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la cesc4 » 02 apr 2013, 14:53

VolimRadnicki je napisao/la:
Bistrik je napisao/la:šta misilite realno da li može Radnički u PLBiH? odnosno ko ima teži raspored od ove tri ekipe? i gdje igrate sa slobodom i vitezom jeli kuci ili u gostima.
Trenutno, poslije Viteza, Radnički ima najkvalitetniju ekipu u ligi.
Vitez već posustaje (zadnje dvije utakmice = 1 bod, kući nerješeno, u gostima izgubili), i pitanje je žele li ili ne ući u PL.

Realno, Radnički ima velike šanse da uđe.

Što se tiče rasporeda, Vitez ima najlakši raspored, dok Radnički i Sloboda imaju isti broj utakmica kući i u gostima, i s obzirom na protivnike, raspored je skoro pa identičan.

Međusobne utakmice:
Vitez dolazi Radničkom
Radnički ide Slobodi i
Sloboda ide Vitezu.
Samo da te demantujem , najlaksi raspred ima cetvrtoplasirana ekipa na tabeli koja zaostaje bod za slobodom , dva za vama i 6 za vitezom :D prerano smo otpisani ! :mrgreen:
www.nkbratstvogracanica.com

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 02 apr 2013, 14:55

Istina, svi vas otpisali (kao i ja) a za dva-tri kola možete bez problema biti i ispred nas a i ispred Slobode.
Meni ste pali u očima nakon remija s nama i u onoj pobjedi protiv iskre kada ste dali go u 90+ :P
1921
1989

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 02 apr 2013, 14:58

VolimRadnicki je napisao/la:Istina, svi vas otpisali (kao i ja) a za dva-tri kola možete bez problema biti i ispred nas a i ispred Slobode.
Meni ste pali u očima nakon remija s nama i u onoj pobjedi protiv iskre kada ste dali go u 90+ :P
Ma dobro bilo je problema u ekipi al to je sve otklonjeno ;) momci igraju odlicno samo jedan primljen go u 4 kola i to iz prekida... A ta tri kola kada medusobno igrate vi , sloboda i vitez , najbolje moze iskoristit Bratstvo a nadam se i da hoce :D

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 02 apr 2013, 15:06

cesc4 je napisao/la:
VolimRadnicki je napisao/la:Istina, svi vas otpisali (kao i ja) a za dva-tri kola možete bez problema biti i ispred nas a i ispred Slobode.
Ma dobro bilo je problema u ekipi al to je sve otklonjeno ;) momci igraju odlicno samo jedan primljen go u 4 kola i to iz prekida... A ta tri kola kada medusobno igrate vi , sloboda i vitez , najbolje moze iskoristit Bratstvo a nadam se i da hoce :D
Naredno kolo ste slobodni pa idete u Banoviće koji imaju dobru ekipu a nesmiju sebi dozvolit da kiksaju..tako da u naredna dva kola najvjerovatnije nećete doć do bodova..dok nevjeruejm da će sva tri ova konkurenta da podbace u ta dva kola..stvorit će se velika bodovna razlika tako da vi odpadate..
OFK Gradina Srebrenik

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 02 apr 2013, 15:13

Zašto mislite da Vitez ima najlakši raspored pa idu sad Branitelju, poslije Rudar čekaju kući, a onda imaju 4 ključne utakmice po meni od toga tri u gostima, prvo idu u Bihać pa dolaze nama u Lukavac, zatim čekaju Slobodu kući, i idu u Bugojno Iskri...

Sloboda ima teška gostovanja idu sad Čapljini, pa poslije Troglava kući idu Branitelju, čekaju Rudar pa idu Vitezu, i onda sa nama u 25 kolu, nakon toga dva vezana gostovanja prvo idu Jedinstvu, pa nakon toga i Iskri (inače utakmice 27 kola se igraju u Srijedu samo da znate)...

Bratstvo sad odmara pa idu u Banoviće, onda dvije vezane utakmice kući prvo Goražde pa Jedinstvo, idu Bosni, i od težih gostovanja imaju Čapljinu, Branitelj i Vitez zadnje kolo...

Radnički sad ide Troglavu, dolazi nam Branitelj, idemo Rudaru, pa čekamo Vitez, i onda imamo dva vezana gostovanja Jedinstvu pa Slobodi, ostale utakmice imamo sa lakšim protivnicima ruku na srce, dolazi na Iskra pa idemo Krajini, 28 kolo odmaramo pa idemo u Banoviće i zadnje kolo Goražde nam dolazi...

Sve ovako kad pogledamo neko ima lakše utakmice, neko teže, ali nema toga više lako ćemo mi dobiti ove i upisati tri boda, a da utakmicu nismo ni odigrali, naredan 4 kola donijet će nam mnogo toga interesantnog..... ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 02 apr 2013, 15:14

Brcko87 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Naredno kolo ste slobodni pa idete u Banoviće koji imaju dobru ekipu a nesmiju sebi dozvolit da kiksaju..tako da u naredna dva kola najvjerovatnije nećete doć do bodova..dok nevjeruejm da će sva tri ova konkurenta da podbace u ta dva kola..stvorit će se velika bodovna razlika tako da vi odpadate..
Zivi bili pa vidjeli , eto ja ti kazem da mi uzimamo sva tri boda u Banovicima ;)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 02 apr 2013, 15:20

Bratstvo može uzeti tri boda u Banovićima samo pod jednim uslovom, da Budućnost dobije sad u Goraždu 3 boda, ako izgube oni vas dobiti moraju u suprotnom smiješi im se Druga liga, jer nakon utakmice s vama idu Bosni, pa gostuju i u Čapljini, idu Branitelju, idu Vitezu, zadnje kolo Slobodi idu, oni kući moraju pobjeđivati inače loše im se piše.... ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 02 apr 2013, 15:31

sodagrad je napisao/la:Bratstvo može uzeti tri boda u Banovićima samo pod jednim uslovom, da Budućnost dobije sad u Goraždu 3 boda, ako izgube oni vas dobiti moraju u suprotnom smiješi im se Druga liga, jer nakon utakmice s vama idu Bosni, pa gostuju i u Čapljini, idu Branitelju, idu Vitezu, zadnje kolo Slobodi idu, oni kući moraju pobjeđivati inače loše im se piše.... ;)
To stoji zato svim silama navijamo za Banovice protiv Gorazda ali opet kazem trebalo je i Krajini da nas pobjedi u subotu pa zavrsi 0:3 :mrgreen:

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 02 apr 2013, 15:37

cesc4 je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:Bratstvo može uzeti tri boda u Banovićima samo pod jednim uslovom, da Budućnost dobije sad u Goraždu 3 boda, ako izgube oni vas dobiti moraju u suprotnom smiješi im se Druga liga, jer nakon utakmice s vama idu Bosni, pa gostuju i u Čapljini, idu Branitelju, idu Vitezu, zadnje kolo Slobodi idu, oni kući moraju pobjeđivati inače loše im se piše.... ;)
To stoji zato svim silama navijamo za Banovice protiv Gorazda ali opet kazem trebalo je i Krajini da nas pobjedi u subotu pa zavrsi 0:3 :mrgreen:
Krajina je odavno drugoligaš njima spasa nema, dok Banovići porazom sad u gostima i eventualno od vas padaju skroz na tabeli, doće na 13 mjesto na tabeli koje vodi u niži rang, a onda idu u goste Bosni koja se isto bori za opstanak, jako neizvjesna situacija za njih, nadam se da će se izvući do kraja.... ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 02 apr 2013, 15:43

sodagrad je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Krajina je odavno drugoligaš njima spasa nema, dok Banovići porazom sad u gostima i eventualno od vas padaju skroz na tabeli, doće na 13 mjesto na tabeli koje vodi u niži rang, a onda idu u goste Bosni koja se isto bori za opstanak, jako neizvjesna situacija za njih, nadam se da će se izvući do kraja.... ;)
Takode se nadam da ce se uspjet izvuc , nisu losa ekipa ali akoBogda uzimamo im tri boda, kad je mogla sloboda i vitez mozemo i mi :D

CuMuRaS
Kontakt:

Post Postao/la CuMuRaS » 03 apr 2013, 09:27

Eh kamo srece kad bi ispali,da ova lopovska uprava digne ruke od kluba,pa da se krene od 0 to bi najbolje bilo,ova borba za opstanak je prava patnja i sramota za jedan tako velik klub :?
Dilamo CRNI UGALJ !

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 03 apr 2013, 13:21

CuMuRaS je napisao/la:Eh kamo srece kad bi ispali,da ova lopovska uprava digne ruke od kluba,pa da se krene od 0 to bi najbolje bilo,ova borba za opstanak je prava patnja i sramota za jedan tako velik klub :?
Kuko će sve da to sredi, ostajete u ligi bez problema... ;)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 03 apr 2013, 17:50

Gledao sam malo trening danas, mišljenja sam da će Borogovac utakmicu kod Manchestera u Livnu početi od prve minute.....:)

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 03 apr 2013, 17:50

sodagrad je napisao/la:Gledao sam malo trening danas, mišljenja sam da će Borogovac utakmicu kod Manchestera u Livnu početi od prve minute.....:)
Ko ide na klupu, Gigić? :D
1921
1989

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 03 apr 2013, 17:52

sodagrad je napisao/la:Gledao sam malo trening danas, mišljenja sam da će Borogovac utakmicu kod Manchestera u Livnu početi od prve minute.....:)
Prije će biti da Gogić ovu utakmicu odmara (nisam siguran koliko ima on žutih kartona, tj. da li mu je onaj protiv Čapljine bio treći).

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 03 apr 2013, 17:54

Casp3r je napisao/la:
Prije će biti da Gogić ovu utakmicu odmara (nisam siguran koliko ima on žutih kartona, tj. da li mu je onaj protiv Čapljine bio treći).
To je najlogičnije, samo onda gdje bi Borgi igrao, na beku ili u sredi?
1921
1989

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 03 apr 2013, 18:04

VolimRadnicki je napisao/la:To je najlogičnije, samo onda gdje bi Borgi igrao, na beku ili u sredi?
Eh za to će morati da se čeka do subote. Ali nemaj brige, odmah ću da vam javim. ;)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 03 apr 2013, 18:41

A biće i javljanje za Radio Lukavac iz Livna :D
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 04 apr 2013, 12:00

Jel igrači idu na dan utakmice ili dan prije?
1921
1989

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 04 apr 2013, 12:29

VolimRadnicki je napisao/la:Jel igrači idu na dan utakmice ili dan prije?
Sutra momci kreću za Livno, ali Zoom sigurno ima više informacija.... ;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.