Manchester City FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Ambiciozan klub nema šta, čuj osvajaju EPL, Barci oduzimaju prvo mjesto u grupnoj fazi te izbacuju Real iz 1/4 lol.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Yessssssss, prizeljkivao sam grupu sa Bayernom... Principatus, Omerbavarac i ostali, idemo li na tekmu? 

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Bayern Munchen
Villarreal
Manchester City
Napoli
Villarreal
Manchester City
Napoli
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
i pogodio sam druzeJa bi volio da Bayern pogodis.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Megamon
- Kontakt:
City ovo prolazi kao prvoplasirani,nece imati poraza.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
Tesko da nece imati poraza ipak je to Bayern druze 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako nam dodju u Tuzlu idemo sigurno._dreamer_ je napisao/la:Yessssssss, prizeljkivao sam grupu sa Bayernom... Principatus, Omerbavarac i ostali, idemo li na tekmu?

Taman ce Bayern da malo smiri City i ove njihove dozivljaje.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Žao mi Citya i šeika gdje naletiše na Bayern 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Megamon
- Kontakt:
Nema ti sta biti zao.City ce u oba duela da deklasira njemce.Preblagi su oni za onakvu igru citya.Predvidjam da nece ni gol dati.Saurman je napisao/la:Žao mi Citya i šeika gdje naletiše na Bayern
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Bayern nije Swansea pa da se City nesh kofrči , spustiće Robbery Citya na zemlju uskoroMegamon je napisao/la:Nema ti sta biti zao.City ce u oba duela da deklasira njemce.Preblagi su oni za onakvu igru citya.Predvidjam da nece ni gol dati.Saurman je napisao/la:Žao mi Citya i šeika gdje naletiše na Bayern

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ima da im Ricards noge polomi, a i onako sansa da ce obojica igrati je nekih 10% kad je upitanju taj dvojacSaurman je napisao/la:Bayern nije Swansea pa da se City nesh kofrči , spustiće Robbery Citya na zemlju uskoroMegamon je napisao/la:Nema ti sta biti zao.City ce u oba duela da deklasira njemce.Preblagi su oni za onakvu igru citya.Predvidjam da nece ni gol dati.Saurman je napisao/la:Žao mi Citya i šeika gdje naletiše na Bayern

Mes Que Un Club
- Megamon
- Kontakt:
Javi mi se nakon dvomeca da vidimo ko je koga spustio.Saurman je napisao/la:Bayern nije Swansea pa da se City nesh kofrči , spustiće Robbery Citya na zemlju uskoroMegamon je napisao/la:Nema ti sta biti zao.City ce u oba duela da deklasira njemce.Preblagi su oni za onakvu igru citya.Predvidjam da nece ni gol dati.Saurman je napisao/la:Žao mi Citya i šeika gdje naletiše na Bayern
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ta dvojca nemogu Borusiju M spustit da spuste CityaSaurman je napisao/la:Bayern nije Swansea pa da se City nesh kofrči , spustiće Robbery Citya na zemlju uskoroMegamon je napisao/la:Nema ti sta biti zao.City ce u oba duela da deklasira njemce.Preblagi su oni za onakvu igru citya.Predvidjam da nece ni gol dati.Saurman je napisao/la:Žao mi Citya i šeika gdje naletiše na Bayern

Rođen s tobom da budem
Ma City ce osvojiti 1. mjesto u ovoj grupi. Bez ikakve dvojbeSaurman je napisao/la:Bayern nije Swansea pa da se City nesh kofrči , spustiće Robbery Citya na zemlju uskoroMegamon je napisao/la:Nema ti sta biti zao.City ce u oba duela da deklasira njemce.Preblagi su oni za onakvu igru citya.Predvidjam da nece ni gol dati.Saurman je napisao/la:Žao mi Citya i šeika gdje naletiše na Bayern

Villareal i Napoli prolaze 

-
- Kontakt:
U evropa ligu NapoliL_blancos je napisao/la:Villareal i Napoli prolaze

I am not yet born; O hear me.
dobra grupa za City,mogu uzeti prve dvije pozicije,mada mislim da ce biti bez problema prvi..Bayern-City,dobra prilika da vidimo koliko je jak Mancester u ovoj sezoni... mislim da ce ih City zgaziti!
Ja ne znam kad je City pokazao toliku snagu da ga bez pardona proglasavate za apsolutnog favorita u najjacoj grupi. Ocajna partija u Shieldu, prosjecna protiv Boltona i Swansea...
Ni City nije Hsv pa da se Bayern kofrči,a to da Robben i Ribery zaigraju zajedno možeš samo na play stationu doživjetiSaurman je napisao/la:Bayern nije Swansea pa da se City nesh kofrči , spustiće Robbery Citya na zemlju uskoroMegamon je napisao/la:Nema ti sta biti zao.City ce u oba duela da deklasira njemce.Preblagi su oni za onakvu igru citya.Predvidjam da nece ni gol dati.Saurman je napisao/la:Žao mi Citya i šeika gdje naletiše na Bayern

-
- Kontakt:
Jako teska grupa za City, pogotovo kad se uzme u obzir da nam je dosao drugi najjaci iz 4. sesira. Sto se Villareala tice nisu jaki kao prije ali mogu ugroziti veliku vecinu ekipa. Bayern ko bayern nekad prejak nekad meda ne moze, ali nadam se da ce City uspjeti zauzeti ili prvo ili drugo mjesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.