Rukometni Zmajevi igrat će četiri utakmice u deset dana. Prva je na rasporedu drugog januara protiv Latvije, a tri dana kasnije gostujemo Latvijcima. Potom naši najbolji rukometaši igraju na domaćem terenu protiv Estonije, a ciklus zatvaramo protiv Portugala 12. januara.
Na spisku selektora Markovića nalaze se: Grahovac, Benjamin Burić, Dejanović, Ovčina, Delić, Terzić, Čelica, Milas, Prce, Halilbegović, Karačić, Bećirović, Panić, Savić, Malinović, Vražalić, Zulfić, Vranješ, Senjamin Burić, Toromanović.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Necemo siriti pricu oko selektora,pomocnika,glasanja,interesa itd.,ali Savic i Cakic moraju dobiti poziv.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Zulfić
pa on je treće krilo u juniorima

-
- Kontakt:
Hoće li mi neko razjasniti nešto. Na nekoliko portala i u Avazu čini mi se sam pročitao da će faliti Panić i Perić u odnosu na prošle tekme a onda na istom mjestu u pisku igrača stoji Panić. Razlog je navodno povreda a čovjek igrao za klub. I da isto pitam jel Čakić igra i u Španiji krilo? Ako igra što ga ne zove? Čuj Ovčina iz tamo nekog Katarskog kluba ljudi poluprofesionalci.
- gradacac10
- Kontakt:
A ne igra ti Cakic u Spaniji krilo, igra srednjeg beka, pa je logicno da Ovcinu zovne, bolji je na krilu od njega...zaboljisportuBiH je napisao/la:Hoće li mi neko razjasniti nešto. Na nekoliko portala i u Avazu čini mi se sam pročitao da će faliti Panić i Perić u odnosu na prošle tekme a onda na istom mjestu u pisku igrača stoji Panić. Razlog je navodno povreda a čovjek igrao za klub. I da isto pitam jel Čakić igra i u Španiji krilo? Ako igra što ga ne zove? Čuj Ovčina iz tamo nekog Katarskog kluba ljudi poluprofesionalci.
mnogo smo zapostavili nase momke idu im ove utakmice mi pisemo tamo o nekim glupostima...sta mislite mozemo li do tog baraza i jeli pozvan rahimic ili nije
Samo Sarajevo
Ovo se Panić i Malinović ozlijedili prilikom dolaska kući,oba su bila u sastavu ekipa u zadnjem kolu. Standard!!!
Zulfić expresno izletio iz reprezentacije.
Zašto, koji je razlog?brzi je napisao/la:Zulfić expresno izletio iz reprezentacije.
mislim da je sramota da smo ovako momke iz rukometa zapostavili izgleda niko ne prati vise rukomet 

Samo Sarajevo
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ma aktivirat će se raja kad krenu članci na ovu temu, mnogi ni ne znaju da igramo za četiri dana.kanarinac je napisao/la:mislim da je sramota da smo ovako momke iz rukometa zapostavili izgleda niko ne prati vise rukomet
Samo se nadam da ga nisu nasli u BarlotiSemper je napisao/la:Zašto, koji je razlog?brzi je napisao/la:Zulfić expresno izletio iz reprezentacije.

- gradacac10
- Kontakt:
Treba podrzat sve pa tako i njega...dzopan123 je napisao/la:Samo se nadam da ga nisu nasli u BarlotiSemper je napisao/la:Zašto, koji je razlog?brzi je napisao/la:Zulfić expresno izletio iz reprezentacije.
10 KM
Mogu se kupiti u pivnici "Kod crnog macka" (vodeni park ribica - vitez) i FIS - Vitez (PC 96).
Mogu se kupiti u pivnici "Kod crnog macka" (vodeni park ribica - vitez) i FIS - Vitez (PC 96).
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Hvala puno.caseres je napisao/la:10 KM

BHF Bosanska Krajina!
celiksampion je napisao/la:Dvorana u Vitezu je dobra izvana ali je unutra losa, ne znam zasto reprezentacija ne odigra neku utakmicu u Zenici koja realno ima najbolju dvoranu u BiH trenutno.
Dvorana losa,a zadovoljava EHF-ove standarde!

i evo ako tko ima zelju da pogleda slike dvorane pred prestojece utakmice ,moze ovdje: http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... 5%A1a.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I samo mala ispravka dvorana prima oko 2500 tisuce gledatelja

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Rukometni Zmajevi trenirali u Vitezu pred duel sa Latvijom
Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je odradila trening u Vitezu gdje će sutra sa Latvijom odmjeriti snage u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.
Rukometaši reprezentacije BiH su danas doputovali u Vitez, te su odmah odradili posljednji trening pred sutrašnju veoma važnu utakmicu.
Vidno raspoloženi izabranici selektora Dragana Markovića su odradili jednosatni trening, a svi reprezentativci koji su doputovali u Vitez su trenirali, te nisu imali problema sa nekim povredama.
Foto: http://sportsport.ba/rukomet/rukometni- ... jom/121396" onclick="window.open(this.href);return false;
Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je odradila trening u Vitezu gdje će sutra sa Latvijom odmjeriti snage u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.
Rukometaši reprezentacije BiH su danas doputovali u Vitez, te su odmah odradili posljednji trening pred sutrašnju veoma važnu utakmicu.
Vidno raspoloženi izabranici selektora Dragana Markovića su odradili jednosatni trening, a svi reprezentativci koji su doputovali u Vitez su trenirali, te nisu imali problema sa nekim povredama.
Foto: http://sportsport.ba/rukomet/rukometni- ... jom/121396" onclick="window.open(this.href);return false;
TH 1950
U koliko igraju sutra i ima li prijenos gdje?
- legenda reala
- Kontakt:
BHT1 17:00
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.