FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pitar-istok
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pitar-istok » 31 mar 2010, 15:40

Moj probisvjetu (cena)je za tebe Englez u navijanju jade čemerni,pa čovjek ima gostovanja sa FKS prije rata ko ti što si slobodicu gledao po Tuzli,i da ti kažem čovjek ne priča ekavski nego mu je nadimak Cena.

pitar-istok
Kontakt:

Post Postao/la pitar-istok » 31 mar 2010, 15:46

Samo vam mogu reći boorite se da ostanete u ligi.Ako vas ne izvuče Milošević-pitar neće niko.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 31 mar 2010, 15:47

pitar-istok je napisao/la:Moj probisvjetu (cena)je za tebe Englez u navijanju jade čemerni,pa čovjek ima gostovanja sa FKS prije rata ko ti što si slobodicu gledao po Tuzli,i da ti kažem čovjek ne priča ekavski nego mu je nadimak Cena.
vodi ga kuci kad ti je tako drag :D :roll:
a slobodicu ne spominji jer da nije bilo cetralnog komiteta taj tvoj udbaski klub nikad nebi vidio svijetlo dana...
i onda kazu da nam partija nije veliko zlo donijela :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 mar 2010, 15:48

pitar-istok je napisao/la:Moj probisvjetu (cena)je za tebe Englez u navijanju jade čemerni,pa čovjek ima gostovanja sa FKS prije rata ko ti što si slobodicu gledao po Tuzli,i da ti kažem čovjek ne priča ekavski nego mu je nadimak Cena.
EEEeeee @pitar-istok nekad sam bio fudbaler Slobode, a "cena" ako je tada postojao mogao je samo gledati, a ne ucestvovati. Nekada igrac sada fukara sa C tribine. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 31 mar 2010, 15:49

Probisvjet je napisao/la:
cena je napisao/la:Probisvet od kad si ti navijac Slobode pa ti sa" posta" Zelje se ne skidas!!Ako su sve Fukare navijaci ko ti da svoj voljeni klub salju u nizi rang e onda nije ni cudo sto sta ovako nisko pali.Zato i ne cudi sto Vas Amar Osim zove Zeljinom Filijalom .
Prvo nije "cena nego CIJENA" NE ZNAM ZASTO PRICAS EKAVSKI! :lol:
Drugo niko mi ne moze zabraniti da mi Zeljo iz Sarajeva bude drag tim, mozda je to i zbog mog porijekla. Djed, amidze, tetke rodjene Sarajlije. Ja sam po korijenima Sarajlija (nisam dosljo u Sarajevo vec osljo iz Sarajeva :mrgreen: ), a po svemu ostalom sam Tuzlak!! 8-)
Fukara sam od rodjenja, kada sam se rodio nisam imao ni dinara. Posao staviti ruku u djep da kupim kartu, da gledam Slobodu kad ono gol ko od majke rodjen, jos ne znam ni da pricam ni da hodam. Mislim da sam tada bio star svega nekoliko sati.
I svi su fukare kad se rode, dolaze na ovaj svijet bez icega, a onda kada odlaze sa ovog svijeta opet ostave sve da bi bili onakvi kakvi su se rodili! Fukare! Ne mozes covjece sprijeciti da postanes fukara pa koliko god imao na ovom svijetu!

Tuzlu, Slobodu stavljam na prvo mjesto ali ljudski je da simpatises jos nekoga na dunjaluku inace si hajvan. E meni je Zeljo iz Sarajeva to sto je simpaticno. Ha vokri ti! Jel Fadilj?
:

mrgreen: 8-)

Mi takve ko ti u Sarajevu nazivamo PAPCINA!!! ;)

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 31 mar 2010, 15:52

E moj Pitar-Istok skim mi caskamo pa on nikad dalje od Semizovca nije dosao!!! ;)

pitar-istok
Kontakt:

Post Postao/la pitar-istok » 31 mar 2010, 15:52

A ko je Slobodicu osnovao da nisi slučajno Iliri,hhahahahahah.Probisvjet zar imate vi tribine,pa kad gostujući navijači dođu stavite ih po nekakvim armaturama i betonima.Nema te vi Jadan ništa.

pitar-istok
Kontakt:

Post Postao/la pitar-istok » 31 mar 2010, 15:55

Smiješni ste,s vama je uvijek šala.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 31 mar 2010, 15:58

pitar-istok je napisao/la:A ko je Slobodicu osnovao da nisi slučajno Iliri,hhahahahahah.Probisvjet zar imate vi tribine,pa kad gostujući navijači dođu stavite ih po nekakvim armaturama i betonima.Nema te vi Jadan ništa.
ko god da je..nisu udbasi i nije dekretom :D :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 mar 2010, 16:00

pitar-istok je napisao/la:A ko je Slobodicu osnovao da nisi slučajno Iliri,hhahahahahah.Probisvjet zar imate vi tribine,pa kad gostujući navijači dođu stavite ih po nekakvim armaturama i betonima.Nema te vi Jadan ništa.
Mislim da imamo vece nego vi! Jel ono vas stadion ili Olimpikov. Nit je vas, nit je Olimpikov.
Stose tice papaka, ako to trebam da budem da bi se razlikovao od vas onda cu da budem. Ja sam papak al nisam njonjo! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 31 mar 2010, 16:02

Mislim da imamo vece nego vi! Jel ono vas stadion ili Olimpikov. Nit je vas, nit je Olimpikov.
Stose tice papaka, ako to trebam da budem da bi se razlikovao od vas onda cu da budem. Ja sam papak al nisam njonjo! :mrgreen:
Ja mislim da si jedno i drugo,samo moras da priznas!!! ;)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 mar 2010, 16:02

cena je napisao/la:
Ja mislim da si jedno i drugo,samo moras da priznas!!! ;)
Zar ne zovete sebe njonjama il sam to cuo od drugih? :mrgreen:

veteran

Post Postao/la veteran » 31 mar 2010, 16:03

slani grad je napisao/la:
Da mi smo udbaški klub. Oanovani smo dekretom. I sta sad? Mi igramo evropske utakmice a vi ćete još dugo pričati kako ste dva puta pobijedili Sarajevo jer to je za vas vrh!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 31 mar 2010, 16:05

Ja bas i nekontam te Vase seljacke izraze! :)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 mar 2010, 16:05

veteran je napisao/la:
slani grad je napisao/la:
Da mi smo udbaški klub. Oanovani smo dekretom. I sta sad? Mi igramo evropske utakmice a vi ćete još dugo pričati kako ste dva puta pobijedili Sarajevo jer to je za vas vrh!
Ma nije vrh to nam je smijesno :lol:

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 31 mar 2010, 16:06

Znate samo zasto sam na ovoj temi jer nam u nicemu niste ni do koljena,jadni klub sa jos jadnijim navijacima koji nemaju dvije svoje pjesme! Od nas samo mozete da ucite borite se za opstanak a pricate ko da ste LP osvojili,a ne da ste na samom dnu! Zamislite da ste ko Sarajevo koliko bi se kurcili hehe ajde necu vise pisati na ovu temu niste nam dorasli da diskutujemo sa vama! MRZE ME I PLJUJU JER SAM TU RODJEN U SARAJVU
U INAT SVIMA

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 31 mar 2010, 16:08

cena je napisao/la:Ja bas i nekontam te Vase seljacke izraze! :)
pa da bi konto ubuduce odes fino na kosevsku koridu..to je gdje ti klub igra...skontas, pa opet ovdje navratis..
kontas,gradzanine :D

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 31 mar 2010, 16:08

Koliko je sloboda jaka pokazala je dva puta.Zamolio bi ljude iz fsbih da organizuju trecu utakmicu da tuzlaci zacepe usta ovim pitarima.

pitar-istok
Kontakt:

Post Postao/la pitar-istok » 31 mar 2010, 16:09

Idete li ove godine u evropu?Fukare

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 31 mar 2010, 16:11

ibrakadabra je napisao/la:Koliko je sloboda jaka pokazala je dva puta.Zamolio bi ljude iz fsbih da organizuju trecu utakmicu da tuzlaci zacepe usta ovim pitarima.
3 PUTA...nemoj kosevo zaboravit :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.