Pošto se nema šta barniti u Parizu, onda samo juriš na kokoške.....

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
NIsta posebno, ov osu preuzeli sa press konferencije poslije sinocnje utakmice:Nimla_RZ je napisao/la:Samo France football, al ja ništa ne kontam
Ima nešto i da je Sušić reko, samo šta...
Sušićeva izjava
Susic, "There will be changes"
The coach of the Bosnian National Team, Safet Susic, announced Saturday that it planned changes to its team for the last qualifying match for Euro 2012 on Tuesday against France. "It would be foolish to confront France with the same team that played against Luxembourg (5-0) Friday, revealed Susic. There will certainly be changes in the team. "
Bosnia has already secured second place in Group D, mean play-off, but can qualify directly for the European Championship if they win against the Blues. (With AFP - Press-Sports Photo)
Dao Bog Google Chrome, postavis hrvatski jezik i automatski te pita kad otovoris stranicu da ti istu prevede na hrvatski jezik, ili srpski ili onaj koji ti odgovara ali na hrvatski najbolje prevede sa nasih prostora.Nimla_RZ je napisao/la:Samo France football, al ja ništa ne kontam
Ima nešto i da je Sušić reko, samo šta...
Sušićeva izjava
Ajde ne glumi pametnjakovića... Prevede on malo sutra kako treba... Koristim ja to, al lakše mi ovako na engleskom pročitat već ono što on prevede...amertiger je napisao/la:
Dao Bog Google Chrome, postavis hrvatski jezik i automatski te pita kad otovoris stranicu da ti istu prevede na hrvatski jezik, ili srpski ili onaj koji ti odgovara ali na hrvatski najbolje prevede sa nasih prostora.
Sva sreca pa se ti ne pitasJohnyx95 je napisao/la:_______________ Beg _____________
__ Mujdža __ Spahić __ Papac __ Lula
____Zahir____ Rahimić __ Medunjanin __
_____________ Mire _____________
________Vedo ____ Edin _________
Ovu bih ja ekipu izveo u Parizu.
Ko je rekao da prevede, ja npr. ne prevodim na hrvatski nego na engleski gdje bude odlicno prevedeno. Ali ako neko ne zna engleski cisto sumnjam da zna francuski onda mu ovo ostaje jedina opcija, ili ti pametnjakovicu imas neko bolje rjesenje???Nimla_RZ je napisao/la:Ajde ne glumi pametnjakovića... Prevede on malo sutra kako treba... Koristim ja to, al lakše mi ovako na engleskom pročitat već ono što on prevede...amertiger je napisao/la:
Dao Bog Google Chrome, postavis hrvatski jezik i automatski te pita kad otovoris stranicu da ti istu prevede na hrvatski jezik, ili srpski ili onaj koji ti odgovara ali na hrvatski najbolje prevede sa nasih prostora.
SoloJuve26 je napisao/la:Pa mi i tako nemamo sta izguiti, a mi moramo tamo postici barem jedan go. Ja bi volio da krenemo odma ofensivno da ih iznenadimo i da im taj pogodak odma suknemo , i onda se polako zatvarati i cekati prilike za 2 pogodak. AL Pape zna najbolje i on ce sigurno naci jedno dobro rijesenje.
Potpis! Ne znam zašto svi zaboravljaju da se utakmica igra 90 min, a gol se može zabiti iz prekida, polukontre, kontre, njihove greške (sjetimo se gola Misketa protiv Španije u Valensiji).. Najvažnije je da ne primimo gol i ne dozvolimo njima neke prilike, a uvijek se može otvoriti, zadnjih 15-20 minuta ofanzivne igre je dosta da se zabije gol ako već bude 0:0..calcio je napisao/la:SoloJuve26 je napisao/la:Pa mi i tako nemamo sta izguiti, a mi moramo tamo postici barem jedan go. Ja bi volio da krenemo odma ofensivno da ih iznenadimo i da im taj pogodak odma suknemo , i onda se polako zatvarati i cekati prilike za 2 pogodak. AL Pape zna najbolje i on ce sigurno naci jedno dobro rijesenje.
Ofanzivno se u ovakvoj utakmici igra kada ti treba pobjeda od 2-3-4 gola. Kada ti treba samo pobjeda, nebitan rezultat, onda se igra pametno. Igrati ofanzivno bi bilo samoubistvo. Sigurno bi primili nekoliko golova prije nego bi shvatili sta se desava.
Za pocetak moramo pokusati sacuvati mrezu u prvih 25-30 minuta a onda se pregrupisati i cekati priliku, a bice ih sigurno.
Morate se uozbiljiti. Ovo polahko prelazi svaku mjeru.Elegant je napisao/la:Zna li neko mozda neke francuske portale, da vidimo sta trobojni pisu ! Jel ih h'astra.
Eh volio bih i ja Lulića na krilu, al Pandža il Mravac nazad znači potpisati kapitulaciju. Nijedan od njih dvojice nema kvalitetu i potrebnu sigurnost za ovu tekmu. Isto je i sa rovitim Hasagićem na golu.amertiger je napisao/la: Sva sreca pa se ti ne pitas![]()
Ja realno ocekujem sljedecu formaciju od pocetka utakmice:
--------Hasagic (ako ne bude zdrav ide Begovic)-----------
---- Mujdza------Spahic----Mravac/Pandza-------Papac----
----------------Zahirovic----------Rahimic--------------------
-------Pjanic--------------Medunjanin------------Lulic-------
------------------------Edin Dzeko-----------------------------
Ma tako smo i kod kuce pokusali igrati "pametno" i cekati svoje prilike pa znamo sta se desilo, jedan sut imali nakon 60 min i to jos iz jendog slobodnjaka ako se sjecam dobrocalcio je napisao/la:SoloJuve26 je napisao/la:Pa mi i tako nemamo sta izguiti, a mi moramo tamo postici barem jedan go. Ja bi volio da krenemo odma ofensivno da ih iznenadimo i da im taj pogodak odma suknemo , i onda se polako zatvarati i cekati prilike za 2 pogodak. AL Pape zna najbolje i on ce sigurno naci jedno dobro rijesenje.
Ofanzivno se u ovakvoj utakmici igra kada ti treba pobjeda od 2-3-4 gola. Kada ti treba samo pobjeda, nebitan rezultat, onda se igra pametno. Igrati ofanzivno bi bilo samoubistvo. Sigurno bi primili nekoliko golova prije nego bi shvatili sta se desava.
Za pocetak moramo pokusati sacuvati mrezu u prvih 25-30 minuta a onda se pregrupisati i cekati priliku, a bice ih sigurno.
Sad sam pregledao golove sto su zabili albancima. Smijesno, pa prva dva su albanci sami sebi utjerali u mrezu a onaj treci bi i ja odbranio a ne neki pravi golman
Nije Remy nego RamiRizah je napisao/la:Morate se uozbiljiti. Ovo polahko prelazi svaku mjeru.Elegant je napisao/la:Zna li neko mozda neke francuske portale, da vidimo sta trobojni pisu ! Jel ih h'astra.
Francuzima je mnogo važnija bila utakmica sa Albanijom nego ova naša, jer su mediji strahovali da im se neće ponoviti velika sramota iz 1993.
Blan je otprilike ispobao novu formaciju 4-4-2 protiv Albanije i to je glavno pitanje sada u Francuskim medijima. Hoće li Blan biti prvi trener koji će idalje igrati tu formaciju, s obzirom da je svaki trener do sada igrao 4-2-3-1 formaciju.
Najbitnije je Remi, on je izjavio da je Planić plačljivko.Toliko o tome da je Francuze strah velike sile u nogometu, Bosne i Hercegovine.
Njima je to samo još jedna utakmica u kojoj će pobjediti, a nama je to velika utakmica![]()
I molim vas, nemojte visoko letiti, da ne bi veoma nisko pali.
Ja sam prezadovoljan remijem i nadati se povoljnom protivniku u baražu.
Ukratko:Sein Trainer Laurent Blanc verteidigte sich unterdessen gegen Kritik an der Auswechslung von Patrice Evra. „Immer wenn er an die Seitenlinie kam, klagte er über einen weiteren Tritt“, so Blanc. Das Risiko, dass sich der Abwehrspieler in Diensten von Manchester United verletze, sei zu groß gewesen. „Unsere albanischen Freunde haben uns ganz schön durchgerüttelt“, fasste Blanc zusammen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.