OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: OKK Sloboda Tuzla
ovo bi bilo super za sport u Tuzli, morat ce se adekvatno pojacati, Tuzla je uvijek bila grad kosarke
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Tuzla nije grad kosarke vec vise od decenije.
Ovaj Aidov privatni frankestajn kojeg finansira parama gradjana ne moze meda u nikada goroj BiH ligi,ima da se bruka grad Tuzla i casno ime ugasenog KK Sloboda.
Ovaj Aidov privatni frankestajn kojeg finansira parama gradjana ne moze meda u nikada goroj BiH ligi,ima da se bruka grad Tuzla i casno ime ugasenog KK Sloboda.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Neka lijepo je to, sto vise sporta to bolje.
Ima dosta ljudi koji prate i idu na utakmice OKK.
Ima dosta ljudi koji prate i idu na utakmice OKK.
nije ni grad fudbala vise od 25+ godina, bolje bi bilo te pare sto bacaju na fudbal da daju za rukomet, odbojku, kosarku, itd...Brcanskamalta je napisao/la:Tuzla nije grad kosarke vec vise od decenije.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel pozivnica za KK Slobodu ili za ovo novo mudo od kluba?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Evo i Aid potvrdio, sad cemo vidjet kakva ce se pojačanja dovesti.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Trebali su ostaviti Jovanovica, Bozovica i Amerikanca, ali gotovo je sad, preostaje im samo da traze druga pojacanja. Cerkezovic i Dedajic moraju iskoristiti igranje na dva fronta. Vrijeme je da pokazu da imaju kvalitet vise (Emir pogotovo).
-
- Kontakt:
3 top igraca, Dedajic, Čerkezović, Jakupovic i jos 5 prosječnih igraca iz nase lige je dovoljno da se bude u vrhu i DVABE i bh. lige.
MES QUE UN CLUB!
Hvala im na pozivu a kako finansirati sad to sve,treba tu bruka para.
- Probisvjet
- Kontakt:
Bewba je ulagac. To je njegov klub.Tz1986 je napisao/la:Hvala im na pozivu a kako finansirati sad to sve,treba tu bruka para.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ta bruka para nije ni pola koliko se daje u FK.. i Macak na tolike pare skrsi "unista"..Tz1986 je napisao/la:Hvala im na pozivu a kako finansirati sad to sve,treba tu bruka para.
Ja sam "fudbaler" proveo sam od svoje 8 do 18 u FK Sloboda.. obiso sela i gradove sa fudbalskim klubom, ali isto tako mora se podcrtat da ce prosjek Tusnja i Mejdana bit tu negfje ako se budr igrala Aba2 liga. Volimo mi kosarku i volimo otic u mejdan.. nebitno jel to kk il okk, pare su se uzimale i uzimace se do nekih boljih vremena al de da bar do tad gledamo bar malo bolju kosarku.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Probisvjet
- Kontakt:
Kako je nebitno jel KK ili OKK. Isto ko da kazes nije bitno jel Sloboda ili Tuzla City.klasik je napisao/la:Ta bruka para nije ni pola koliko se daje u FK.. i Macak na tolike pare skrsi "unista"..Tz1986 je napisao/la:Hvala im na pozivu a kako finansirati sad to sve,treba tu bruka para.
Ja sam "fudbaler" proveo sam od svoje 8 do 18 u FK Sloboda.. obiso sela i gradove sa fudbalskim klubom, ali isto tako mora se podcrtat da ce prosjek Tusnja i Mejdana bit tu negfje ako se budr igrala Aba2 liga. Volimo mi kosarku i volimo otic u mejdan.. nebitno jel to kk il okk, pare su se uzimale i uzimace se do nekih boljih vremena al de da bar do tad gledamo bar malo bolju kosarku.
Cak sta vecu ima tradiciju Simin Han.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ova OKK nije Dita ali nije ni dziberluk kakav je Sloga.Probisvjet je napisao/la: Kako je nebitno jel KK ili OKK. Isto ko da kazes nije bitno jel Sloboda ili Tuzla City.
Ne znam zasto nekome ko ne prati kosarku i ovaj klub moze uospte smetat.
Neka sporta dobra je ovo stvar sto ce igrati ABU, super za grad.
Neka sporta dobra je ovo stvar sto ce igrati ABU, super za grad.
- Probisvjet
- Kontakt:
I gori, jer je ukrao i ime i istoriju kluba kojeg sam pratio od republicke lige. Smrad od kluba, parazit, frankestajn, hamelj i dno dna.tuzlak1987 je napisao/la:Ova OKK nije Dita ali nije ni dziberluk kakav je Sloga.Probisvjet je napisao/la: Kako je nebitno jel KK ili OKK. Isto ko da kazes nije bitno jel Sloboda ili Tuzla City.
Isto kao kada bi Simin uzeo ime Sloboda.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako nista bar ima gradsku notu, nedostaju rezultati. Sloga ima seljacku klicu i smrdi u krugu od 50 kilometara.Probisvjet je napisao/la:I gori, jer je ukrao i ime i istoriju kluba kojeg sam pratio od republicke lige. Smrad od kluba, parazit, frankestajn, hamelj i dno dna.tuzlak1987 je napisao/la:Ova OKK nije Dita ali nije ni dziberluk kakav je Sloga.Probisvjet je napisao/la: Kako je nebitno jel KK ili OKK. Isto ko da kazes nije bitno jel Sloboda ili Tuzla City.
Isto kao kada bi Simin uzeo ime Sloboda.![]()
Bolje da su osnovali i dali mu ime Jugoplastika, imali bi vise trofeja.
![]()
![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
Ima notu Islamovca, stala Rahica i okolnih dubaka.tuzlak1987 je napisao/la:Ako nista bar ima gradsku notu, nedostaju rezultati. Sloga ima seljacku klicu i smrdi u krugu od 50 kilometara.Probisvjet je napisao/la: I gori, jer je ukrao i ime i istoriju kluba kojeg sam pratio od republicke lige. Smrad od kluba, parazit, frankestajn, hamelj i dno dna.
![]()
![]()
-
- Kontakt:
De ba probisvjet, popij kakvu pilulu, ubijas se tom negativnoscu. Popusti brate, stvarno da se covjek zapita za tvoje zdravlje. Ko hoce neka prati, ko nece ne mora. Donja crta je da niko nikome nece braniti da navija za nekog. Carsijska raja, fuj.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Pa jel te ko tjera da ides gledat utakmice?Ako neces,nemoj,ali sto onda komentarises ako te ne zanima?Onaj ko hoce gledat,ici ce da gleda,ko nece ne mora...Probisvjet je napisao/la:Ima notu Islamovca, stala Rahica i okolnih dubaka.tuzlak1987 je napisao/la:Ako nista bar ima gradsku notu, nedostaju rezultati. Sloga ima seljacku klicu i smrdi u krugu od 50 kilometara.Probisvjet je napisao/la: I gori, jer je ukrao i ime i istoriju kluba kojeg sam pratio od republicke lige. Smrad od kluba, parazit, frankestajn, hamelj i dno dna.
![]()
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.