SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Koliko daleko idemo na SP?

Ispadamo u grupnoj fazi
29
16%
Ispadamo u osmini finala
34
19%
Ispadamo u četvrtfinalu
53
29%
Samo nebo je granica
64
36%

Ukupno glasova: 180

barca_87
Kontakt:

Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina

Post Postao/la barca_87 » 26 jun 2014, 12:02

OnlyUnited je napisao/la:Mora biti obostranog postivanja na relaciji mediji-repka. Ali, prije svih to se ocekuje od reprezentativaca da budu uzor, profesionalci. Ne mozes zabraniti neke tekstove, komentare, i sl.
ma ovo je previse ba ,ko sto kaze spahic ovo je vec postalo previse licno,toliko blate njega i npr dzeku poslije svake malo losije partije repke ,
za nigeriju uzeli spahica za zub a spaha nije kriv sto ga je pape zavalio momacki ,ostavio ga na miliost i nemilost brzonogih nigerijaca ,dal je bio kolasinac sve bi drugacije bilo ,ne bi spaha moro igrat 1 na 1 protiv duplo brzih igraca od njega

uglavnom nasi mediji su previse bezobrazni,hajd kritikuj al sad ic u krajnost ,pravit neke teorije zavjere oko repke ,izmisljat ,to je vec bezobrazno.

dovoljno je procitati na ss.ba ovaj clanak ko potrebne su promjene u repci i tekst o spahi ko o nekom amateru ,po tome se vidi koliko je daleko otislo i to sve zato sto spaha ignorise nase medije ,a i upravu je ;),i ja bi tako uradio

nema se zahvalnosti prema covjeku bez kojeg ne bi ni bili na ovom SP,on kakav god da je on je nas najbolji odbrambeni vec dugo godina .zna se kakva je odbrana kad spaha ne igra ,isto svicarski sir ,to se nebrojeno puta pokazalo al eto spaha odjednom ne valja ,amater ,los igrac ccc :crazy:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 26 jun 2014, 12:05

barca_87 je napisao/la:
OnlyUnited je napisao/la:Mora biti obostranog postivanja na relaciji mediji-repka. Ali, prije svih to se ocekuje od reprezentativaca da budu uzor, profesionalci. Ne mozes zabraniti neke tekstove, komentare, i sl.
ma ovo je previse ba ,ko sto kaze spahic ovo je vec postalo previse licno,toliko blate njega i npr dzeku poslije svake malo losije partije repke ,
za nigeriju uzeli spahica za zub a spaha nije kriv sto ga je pape zavalio momacki ,ostavio ga na miliost i nemilost brzonogih nigerijaca ,dal je bio kolasinac sve bi drugacije bilo ,ne bi spaha moro igrat 1 na 1 protiv duplo brzih igraca od njega

uglavnom nasi mediji su previse bezobrazni,hajd kritikuj al sad ic u krajnost ,pravit neke teorije zavjere oko repke ,izmisljat ,to je vec bezobrazno.

dovoljno je procitati na ss.ba ovaj clanak ko potrebne su promjene u repci i tekst o spahi ko o nekom amateru ,po tome se vidi koliko je daleko otislo i to sve zato sto spaha ignorise nase medije ,a i upravu je ;),i ja bi tako uradio
Ono sto je tacno, treba se iznjeti u javnost, prije svih mislim na to kako su neki igraci dobro ili lose izgledali u velikim/malim utakmicama. To ostalo su mahalske price, i iole ozbiljan portal se distancira od toga..
- Ed Woodward for Prime Minister !

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 26 jun 2014, 12:57

Nasi novinari i nasi mediji su ****. Sve rekla-kazala,a samo gledaju da zametnu problem. Oni su ti koji prave najvise problema,nikad nisam vidio da su stali u odbranu nekog igraca nakon lose partije ili bilo sta. I podrzavam svakog igraca koji je **** mater bilo kojem novinaru i slicno. Vidjeli ste voditelja naseg Spahu,glupana,familiju mu, on cuo od svog izvora,koji je cuo od svog....e Spaho,usta ti zvaljava....

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 26 jun 2014, 13:46

Velika steta...imali smo prolazno grupu plus pitanje kad cemo opet biti na svjetskom prventsvu sa igracima poput Dzeke (28 godina), Ibisevica (29), Salihovica (29), Medunjanina (29), Lulica (28), Misimovica (32), Spahica (33), Mujdze (30)...velika steta imali smo potencijal za mnogo vise.

Ipak igraci smo najmanje krivi...Susic je glavni ali jos gori je fudbalski savez i naravno nase ovce odnosno narod koji i dan danas govori ''Pa Susic je nas odveo u Brazil'' :lol:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 26 jun 2014, 14:10

Pauk je napisao/la:Velika steta...imali smo prolazno grupu plus pitanje kad cemo opet biti na svjetskom prventsvu sa igracima poput Dzeke (28 godina), Ibisevica (29), Salihovica (29), Medunjanina (29), Lulica (28), Misimovica (32), Spahica (33), Mujdze (30)...velika steta imali smo potencijal za mnogo vise.

Ipak igraci smo najmanje krivi...Susic je glavni ali jos gori je fudbalski savez i naravno nase ovce odnosno narod koji i dan danas govori ''Pa Susic je nas odveo u Brazil'' :lol:
Ne, ti si nas odveo u Brazil. :facepalm:

Jel te stid svojih riječi jado jadni?

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 26 jun 2014, 14:13

Prvi put da se u potpunosti slozim sa Paukom.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 26 jun 2014, 17:32

Kako dobro ovaj na BHT govori.
Naši igrači nisu navikli na kritike od medija, uvek su bili heroji, kako god okreneš uvek su dobili pohvale, a čim ih malo počneš kritikovati odmah se ljute, dižu nos.
Dosta je bilo hvaljenja i svega, treba ih kritikovati kada odigraju loše, kao protiv Nigerije.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 jun 2014, 17:42

anonymousHD je napisao/la:Kako dobro ovaj na BHT govori.
Naši igrači nisu navikli na kritike od medija, uvek su bili heroji, kako god okreneš uvek su dobili pohvale, a čim ih malo počneš kritikovati odmah se ljute, dižu nos.
Dosta je bilo hvaljenja i svega, treba ih kritikovati kada odigraju loše, kao protiv Nigerije.
Vjerujem da mnogima ne smeta toliko kritika koliko pljuvanje,vrijedjanje na licnoj osnovi ,a toga je bilo itekako mnogo.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 26 jun 2014, 18:31

Pauk je napisao/la:Velika steta...imali smo prolazno grupu plus pitanje kad cemo opet biti na svjetskom prventsvu sa igracima poput Dzeke (28 godina), Ibisevica (29), Salihovica (29), Medunjanina (29), Lulica (28), Misimovica (32), Spahica (33), Mujdze (30)...velika steta imali smo potencijal za mnogo vise.

WTF?
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 26 jun 2014, 19:07

Zalosno je sto se nasa repka vraca iz Brazila, ali nebitno iz ovoga trebamo izvuci pouku. Duboko u meni ovo sam I predpostavio da ce se desiti, dakle neki ovakav crnjak neka kradja sudije I nase neiskustvo da se na najbolji nacin odupremo toj nepravdi I normalno apsurdno vodjenje neiskusnog trenera Safeta Susica.
Da se razumijemo ova ekipa da je vodjena bilo kojim trenerom koji je na zavidnom nivou, dakle trener koji nebi cinio gigantke greske I koji ne uocava iste I ne pokusava da ih ispravi dok iste vidi i prosjecan znalac ove igre, trener koji zna motivisati igrace, trener koji forsira fizicku spremu I koji gleda sve igrace podjednako I nedozvoljava utjecaj pojedinaca tacnije Dzeke I Spahica. Da smo imali takvog vodju garantujem da bi ova ekipa komotno mogla doci do 1/4 finala a ko zna uz malo srece mozda bi se provukli I kroz 1/4 finale ali nebitno sigurno bi dosli do 1/4. Bez ikakvih natezanja vjerujem da bi zavrsili grupu prvi ispred Argentine, nas "strucnjak" je u startu upisao poraz od Argentine, kako takav trener moze da motivise ekipu???
Savez je trebao Safetu dati nogu odma nakon poraza od Egipta I vozra. Istina prvi nas je odveo na SP ali sa ovom ekipom I onom grupom to I nije neki uspjeh da se razumijemo, I uprkos tim cinjenicama umalo nismo zavrsili u barazu neka se zahvali Hajrovicu.
Safete hvala za sve ali noga, sa sobom povedi I Spahu, a Dzeko neko vrijeme klupa cisto da se spusti na zemlju.
Kapitensku traku samo Begovic zasluzuje niko drugi.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 26 jun 2014, 19:25

FukareTuzla1987
Kontakt:

Post Postao/la FukareTuzla1987 » 26 jun 2014, 19:43

ovaj komentator na bht je budala nema pojma o fudbalu pa kako onako se provaljuje
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB

CAREFREE SINCE 1905.

John Terry-Captain,Leader,Legend

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 26 jun 2014, 19:44

Nekako mi zao ovog reportera

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 26 jun 2014, 19:51

Jel ovo ova Divokoza Bi aj ejdz punto, Dzeki glumi tjelohranitelja od medija?

Ja koliko sam primjetio, on nesto ko zastade, ko bi i ne bi dao izjavu. Kad ova cavka krenu pricat i preuze na sebe :crazy:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 26 jun 2014, 19:57

Iz prva sam bio jako razocoran utakmicom sa nigerijom , jucerasnja pobjeda mi je malo isprala gorak okus ali da mogu rec da sam zadovoljan i nisam. Pokazali smo da imamo kvalitet da nam je falio taj voljni i psihicki momenat , ocajna postavka trenera itd. Medjutim ja nisam takva osoba da trazi izgovore , jedno bi bilo da mi nismo kontrolisali utakmicu protiv nigerije mi jesmo ali jednostavno nismo htjeli da uzmemo ono sto nam se nudi. Uspijeh je otici na svjetsko prvenstvo to svakako , ali bili smo kadri da prodjemo grupu. Ako cemo realno i mnogo bolje ekipe su ispadale u grupama , evo obala bjelokosti imala je jednu sjajnu generaciju koja nikad nije prosla grupe ako se ne varam. Medjutim to su samo izgovori , dozvolili smo ponovo da nas pobjedi nas mentalitet. Ja bi volio da Safet ode samo iz razloga jer se stvarno nesto desava unutar reprezentacije , bicakcic je odjednom izgubio mjesto a meni je daleko kvalitetniji od sunjica i siguran sam da ce imat bolju karijeru od njega ne zelim da ga svadje sputavaju u repci zelim da bude nas prvi izbor... Da ne pricam dalje o hajrovicu i to su sve polemike no evidentno da je papetov autiritet poljuljan a pomalo i atmosfera medju igracima. Volio bi trenera koji ce uvest militaristicki rezim , i trenera koji ce napravit igru i kad se dzeki bas ne igra... MIslim da smo propustili veliku sansu , sad nam dolazi i mala smjena generacija medjutim po svemu sudeci ima tu igraca koji ce kolko tolko nadoknaditi misimovica , mujdzu a boga mi i vedu salihovica i tako dalje... Nista spremat se za EURO sa novim trenerom nadam se i ponekim novim imenom vidimo evo na primjerima kao sto su besic i kolasinac sta znaci svjeza krv u repci...

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 26 jun 2014, 21:58

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 26 jun 2014, 22:09

barca_87 je napisao/la:

nema se zahvalnosti prema covjeku bez kojeg ne bi ni bili na ovom SP,on kakav god da je on je nas najbolji odbrambeni vec dugo godina .zna se kakva je odbrana kad spaha ne igra ,isto svicarski sir ,to se nebrojeno puta pokazalo al eto spaha odjednom ne valja ,amater ,los igrac ccc :crazy:
1. Oni moraju BH novinarima UVIJEK biti na raspolaganju, svejedno kako pisali

2. Moraju nauciti da sute kad loe odigraju

3. Moraju shvatiti da su oni samo gladijatori koji se kolju dok ih svjetina gleda, a niposto Bogovi kao sto je nas Edin umislio

I nema potrebe da ih opravdavate, njih ne opra ni Dunav ni Sava
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 26 jun 2014, 22:12

vedator je napisao/la:
WTF? :guz:
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 26 jun 2014, 22:13

eto ovo je prvi put da se kritikuju :roll: ,o cemu ti pricas ,poslije obicne utakmice sa egiptom koja je bila prijateljska znas li ti koliko su kritikovani svi odreda i to bas pretjerano s obzirom da je to prijateljska bila

repka poslije svakog poraza i pojedini igraci se odma od nasih medija stavljaju na lomacu ,ocit je rat izmedju spahe ,dzeke i nasih medija ,zato ove podvale ,izmisljanja i ne cude
kad god repka ne odigra kako je zacrtano mediji se obruse na iste igrace i prave teorije zavjere
i ti mi kazes nisu navikli na kritike :roll: ,doku.rcilo je citavom timu vise poslije svake lose partije ovoliki napadi na svlacionicu ,zato ovako i reaguju i svaka im cast

ovo nisu konstruktivne kritike koje mogu pozitivno uticati na igrace ovo su podmetanja i nebuloze a to tebi haman nije jasno ,zna se sta su prave kritike ,a ovo je dno dna
dovoljno je pogledati ovaj klip ftva i tekst ss.ba o "promjenama u repci" i sve je jasno ko dan
:puke: :puke:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

SamoOstroINaPrvu
Kontakt:

Post Postao/la SamoOstroINaPrvu » 26 jun 2014, 22:17

barca_87 je napisao/la:
eto ovo je prvi put da se kritikuju :roll: ,o cemu ti pricas ,poslije obicne utakmice sa egiptom koja je bila prijateljska znas li ti koliko su kritikovani svi odreda i to bas pretjerano s obzirom da je to prijateljska bila

repka poslije svakog poraza i pojedini igraci se odma od nasih medija stavljaju na lomacu ,ocit je rat izmedju spahe ,dzeke i nasih medija ,zato ove podvale ,izmisljanja i ne cude
kad god repka ne odigra kako je zacrtano mediji se obruse na iste igrace i prave teorije zavjere
i ti mi kazes nisu navikli na kritike :roll: ,doku.rcilo je citavom timu vise poslije svake lose partije ovoliki napadi na svlacionicu ,zato ovako i reaguju i svaka im cast

ovo nisu konstruktivne kritike koje mogu pozitivno uticati na igrace ovo su podmetanja i nebuloze a to tebi haman nije jasno ,zna se sta su prave kritike ,a ovo je dno dna
dovoljno je pogledati ovaj klip ftva i tekst ss.ba o "promjenama u repci" i sve je jasno ko dan
:puke: :puke:
Jel Edin setao zbog BHT?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.