Virtu4l je napisao/la:Ne. Euro tekme su mjerilo ko je željan i gladan rezultata.Evander je napisao/la:mada i Euro tekme su realno mjerilo koliko ko ima navijaca.

Virtu4l je napisao/la:Ne. Euro tekme su mjerilo ko je željan i gladan rezultata.Evander je napisao/la:mada i Euro tekme su realno mjerilo koliko ko ima navijaca.
Ne, Euro tekme su dokaz da vi imate jako malu bazu navijaca, vecinom iz ruralnih podrucija.Virtu4l je napisao/la:Ne. Euro tekme su mjerilo ko je željan i gladan rezultata.Evander je napisao/la:mada i Euro tekme su realno mjerilo koliko ko ima navijaca.
Tako to obično biva kad si mali, kad si u sjeni od postanka, i onda se igrom slučaja desi Evropa, logično je da će se desiti mobilizacija i želja za dokazivanjem.Evander je napisao/la:Ne, Euro tekme su dokaz da vi imate jako malu bazu navijaca, vecinom iz ruralnih podrucija.
Ovaj put si fakat sam sebe nadmasio, lupio su glupost da ni sam nisi svjestan koliku![]()
Prelijepa sjena, u onoj ligi imate manje titula od vas a izgleda cemo vam se poceti priblizavati kada je u pitanju samo BIH. Dosta ste i drugoligasi bili, prelijepa sjena.Virtu4l je napisao/la:Tako to obično biva kad si mali, kad si u sjeni od postanka, i onda se igrom slučaja desi Evropa, logično je da će se desiti mobilizacija i želja za dokazivanjem.Evander je napisao/la:Ne, Euro tekme su dokaz da vi imate jako malu bazu navijaca, vecinom iz ruralnih podrucija.
Ovaj put si fakat sam sebe nadmasio, lupio su glupost da ni sam nisi svjestan koliku![]()
Nisam mislio da to treba pojašnjavati, ali eto, ipak treba.
a vi naravno jako veliku bazu navijaca i to vecinom iz urbanih podrucja?Evander je napisao/la:Ne, Euro tekme su dokaz da vi imate jako malu bazu navijaca, vecinom iz ruralnih podrucija.Virtu4l je napisao/la:Ne. Euro tekme su mjerilo ko je željan i gladan rezultata.Evander je napisao/la:mada i Euro tekme su realno mjerilo koliko ko ima navijaca.
Ovaj put si fakat sam sebe nadmasio, lupio su glupost da ni sam nisi svjestan koliku
Rece navijac zeljA koji nije bio na utakmici koja odlucuje prvakaVirtu4l je napisao/la:Tako to obično biva kad si mali, kad si u sjeni od postanka, i onda se igrom slučaja desi Evropa, logično je da će se desiti mobilizacija i želja za dokazivanjem.Evander je napisao/la:Ne, Euro tekme su dokaz da vi imate jako malu bazu navijaca, vecinom iz ruralnih podrucija.
Nastavi dalje molim te. Nadilazis samog sebeVirtu4l je napisao/la:Tako to obično biva kad si mali, kad si u sjeni od postanka, i onda se igrom slučaja desi Evropa, logično je da će se desiti mobilizacija i želja za dokazivanjem.Evander je napisao/la:Ne, Euro tekme su dokaz da vi imate jako malu bazu navijaca, vecinom iz ruralnih podrucija.
ako moze odgovor jer ako je ovo istina zanima me kako vas onolišno bi u korteu koji je išao gradom? ili ste ovaj put pustili iz ruralnih podrucija navijace, a iz urbanih odmorili kuci, oni ce iduci derbi?JoseeMourinho je napisao/la:Evander je napisao/la:a vi naravno jako veliku bazu navijaca i to vecinom iz urbanih podrucja?Virtu4l je napisao/la: Ne, Euro tekme su dokaz da vi imate jako malu bazu navijaca, vecinom iz ruralnih podrucija.
Ovaj put si fakat sam sebe nadmasio, lupio su glupost da ni sam nisi svjestan koliku
Zasto jos uvijek pricas o posjetiVirtu4l je napisao/la:Definitivno, sa 1000 gledalaca protiv Drine, Mladosti, 1500 protiv Radnika, vjerujem da su se Delije zabrinule.
Borac 8000 pa 7000, Celik 6000, Zrinski 8000, Siroki 11000, danas nas blizu 20 000, protiv Slobode sigurno nece biti ispod 20 000. Plus fenomenalno gostovanje u Gradaccu, sto ocekujem da ce se pomoviti i sad protiv Viteza, najbolje gostovanje u Vrapcicima ikad iti jedne navijacke skupine, haman 1000 ljudi u ponedjeljak u Travniku, Otoka standardno. Da ne pominjem Euro tekme.Virtu4l je napisao/la:Definitivno, sa 1000 gledalaca protiv Drine, Mladosti, 1500 protiv Radnika, vjerujem da su se Delije zabrinule.
Pametan strumpf zna da nisu dobili 96 god. na AFS koji ce qrac ici gore bezzeZip je napisao/la:Rece navijac zeljA koji nije bio na utakmici koja odlucuje prvakaVirtu4l je napisao/la:Tako to obično biva kad si mali, kad si u sjeni od postanka, i onda se igrom slučaja desi Evropa, logično je da će se desiti mobilizacija i želja za dokazivanjem.Evander je napisao/la:Ne, Euro tekme su dokaz da vi imate jako malu bazu navijaca, vecinom iz ruralnih podrucija.