Navodno je agent Banege u Milanuvrebac86 je napisao/la:Daj molim vas ta vasa prepucavanja prebacite na PP! ako nemate nista pametno pisati , daj te barem koju patku u vezi transfera
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ama bolan jesi ti mentalno uredan?....ja da tebi trazim tvoju glupost koju si ti rekao kako bi ti meni objasnjavao kako je kovacic dobar...evo samo da kikice svezemSiamoNoi je napisao/la:Kao što rekoh:recoba20 je napisao/la:I ja cekam prvijenacČekam citate i dalje.Pošto si u pravu i nisi ništa izmislio ne vidim razlog zašto ih ne bi stavio.SiamoNoi je napisao/la:I već to što se uz Kovačića spominje ta statiskika golova i asistencija je krivo jer on nije igrač čiji će učinak biti vidljiv u tim kategorijama.
Kovacic je trenutno u istom rangu sa kuzmanovicem, koliko god tebi to bilo tesko prihvatiti. **** se mene jel shiptar srbin hrvat bosanac ili nesto drugo, on nije nicim zasluzio da igra. Sto se mene tice minute ne mora dobiti do kraja sezone.
Momci prelazi granice. Molim vas prebacite se na PP, ostavite nam temu da dumamo još ovih 25+ sati do kraja prelaznog roka ko dolazi..
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Mah necu mu ja vise nista pisati, rekao sam mu sto sam trebao i to je to. Moze on srati koliko hocePrisoner je napisao/la:Momci prelazi granice. Molim vas prebacite se na PP, ostavite nam temu da dumamo još ovih 25+ sati do kraja prelaznog roka ko dolazi..
Izgleda propali pregovori oko Belfodila.Kazu Mazzari zaprijetio ostavkom ukoliko mu se ne dovede Hernanes. Kud ga dovedosmo...vrebac86 je napisao/la:Daj molim vas ta vasa prepucavanja prebacite na PP! ako nemate nista pametno pisati , daj te barem koju patku u vezi transfera
Zadnja izmjena: Beppe, dana/u 30 jan 2014, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
Amar Osim selektor BiH
Serete obojica. Ti posebno. U fazonu moj tata je jači od tvog. Ne ide. Ako ima vijesti o klubu, ok. Ako je zdrava rasprava, ok. Tjerati vodu na svoj mlin i prisiljavati nekoga na svoje mišljenje je krkanski i nekulturno.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
-
neroazzuro
- Kontakt:
Re: Odg: F.C. Internazionale Milano
A sto je najsmjesnije, nijedan nisu 100% u pravu
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Eto čovjek tvrdi da sam napisao nešto što nisam niti pomislio,a kamoli krenuo pisat ovdje.Previše plačem na ovakve klaune.
Idemo malo ozbiljno,jedan od novijih tekstova...
Mateo Kovacic: Scout Report | Inter’s creative midfield talent
definitivno ima sve sto ima iniesta, s tim da je uzeo od messia dribling, od ronalda sut i od falcaa egzekuciju da ne bude da se fura na iniestu. Morat ce izmisliti neku novu nagradu, zlatna lopta je mala maca za kovacica.SiamoNoi je napisao/la:Eto čovjek tvrdi da sam napisao nešto što nisam niti pomislio,a kamoli krenuo pisat ovdje.Previše plačem na ovakve klaune.
Ista novo za Nannia ?
Chicharito+Nani za GuarinaGuarin14 je napisao/la:Ista novo za Nannia ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Znaci prema ovome sto je izjavio SD Lazia, do igraca je.
Appena arrivato alla Stazione Centrale di Milano, il direttore sportivo della Lazio Igli Tare parla così della situazione legata al trasferimento di Hernanes all’Inter: “Noi abbiamo fatto la nostra offerta ad Hernanes, adesso tocca a lui scegliere – dice – Con l’Inter, comunque, non siamo ancora d’accordo”.
http://gianlucadimarzio.com/inter/lazio ... mo-vicini/" onclick="window.open(this.href);return false;
Appena arrivato alla Stazione Centrale di Milano, il direttore sportivo della Lazio Igli Tare parla così della situazione legata al trasferimento di Hernanes all’Inter: “Noi abbiamo fatto la nostra offerta ad Hernanes, adesso tocca a lui scegliere – dice – Con l’Inter, comunque, non siamo ancora d’accordo”.
http://gianlucadimarzio.com/inter/lazio ... mo-vicini/" onclick="window.open(this.href);return false;
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
ne vjerujte svemu što pročitate, Tare i Lotito se moraju oprat' kod navijača, a neće moći nikako, ali to nije tema ovdje
Tare je u Milanu i šta ima tražiti tamo ako su ponudili ugovor Hernanesu? to je gotova priča, nažalost, ako ne noćas, sutra do 23.00 stiže 'ufficialita' 
Cini se dobar covijek onaj Hernanes i da je pravo zavolio Lazio, dosao ne dosao ima moj respect za one suze sa navijacima. A da ima smisla da ono kao bace suplju ponudili mu ugovor bla bla bla, i daj sto vise to drzi do kraja merkata da navijaci misle da smo sve probali.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
druže, Hernanes jeste zavolio Lazio jer su ga navijači prihvatili od prvog dana kad je došao, pa do dana današnjeg, a poslije onih suza, zauvijek će biti omiljen kod navijačaScarpini je napisao/la:Cini se dobar covijek onaj Hernanes i da je pravo zavolio Lazio, dosao ne dosao ima moj respect za one suze sa navijacima. A da ima smisla da ono kao bace suplju ponudili mu ugovor bla bla bla, i daj sto vise to drzi do kraja merkata da navijaci misle da smo sve probali.
porodični čovjek koji je posvećen svom poslu, nije glumac, ne zabušava i te stvari .. to ćete i sami vidjeti kad dođe, a o njegovim igračkim kvalitetama sve znate
Da Lazio je uvijek imao igrace dobre samo sto Lotito radi kao i onaj sa Udinama, cim ima dobar kadar neko ponudi on rasproda, ali eto on barem uzme velike pare a ne ko nasi talente daju u pola.
uzme on pare i to doslovno
ma hajde, umrijeti će on jednog dana, samo što ću na moju žalost, ja također biti mrtav
nadam se da će ovo biti kap koja je prelila čašu i da će navijači krenuti u finalni obračun s njim, konkretno
već protiv Sassuola je trebalo biti 50.000 navijača da protestvuju protiv njega, a ako proda Hernanesa, očekujem još više, tj. koliko može ući
već protiv Sassuola je trebalo biti 50.000 navijača da protestvuju protiv njega, a ako proda Hernanesa, očekujem još više, tj. koliko može ući
Navodno kupljen Andy Polo(nikad cuo) 20-godisnjak iz Perua,nastupa za Deportivo Universitario San Martin.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 31 jan 2014, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
-
neroazzuro
- Kontakt:
...mislis u pola cijene za koju su dovedeni 
Bez zeze,Hernanes bi nam legao k'o budali samar.
Joj da je jos dovest nekog umjesto Japanceta,gdje bi nam kraj bio...
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Bez zeze,Hernanes bi nam legao k'o budali samar.
Joj da je jos dovest nekog umjesto Japanceta,gdje bi nam kraj bio...
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.