Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Mah da nam jusuf sredi lilarda pitanje bi sta bi bilo
Jednostavno ne da se usranom do potoka
Jednostavno ne da se usranom do potoka
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Imate Kikanovica na AS2. Upravo pocelo drugo poluvrijeme.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Pa ovaj Jošilo je Lebron James za više od pola našeg reprezentativnog rostera sa zadnjih okupljanja 
Iznenadio sam se kad sam vidio da igra pod srbijanskom zastavom, wtf hahaSebulba je napisao/la:Pa ovaj Jošilo je Lebron James za više od pola našeg reprezentativnog rostera sa zadnjih okupljanja
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa on jeste srbijanac ali ima dvojno košarkaško državljanstvo, BiH i SRB, e sad ne znam je li nastupao za njihovu reprezentaciju?!sajo10 je napisao/la:Iznenadio sam se kad sam vidio da igra pod srbijanskom zastavom, wtf hahaSebulba je napisao/la:Pa ovaj Jošilo je Lebron James za više od pola našeg reprezentativnog rostera sa zadnjih okupljanja
Sta to ima veze. Nastupao je (zadnji put) za nasu selekciju? Onda logicno da ce biti BH zastava.Sebulba je napisao/la:Pa on jeste srbijanac ali ima dvojno košarkaško državljanstvo, BiH i SRB, e sad ne znam je li nastupao za njihovu reprezentaciju?!sajo10 je napisao/la:Iznenadio sam se kad sam vidio da igra pod srbijanskom zastavom, wtf hahaSebulba je napisao/la:Pa ovaj Jošilo je Lebron James za više od pola našeg reprezentativnog rostera sa zadnjih okupljanja
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa je li ima on nastup za našu reprezentaciju?sajo10 je napisao/la: Sta to ima veze. Nastupao je (zadnji put) za nasu selekciju? Onda logicno da ce biti BH zastava.
Bio je prije par godina u kvalifikacijama
I on i Knezevic su bili na spisku za kvalifikacije. Cini mi se da nas je tad vodio Aco Petrovic. Mislim da je Josilo tad ulazio u igru, a za Knezevica nisam siguran.Sebulba je napisao/la:Pa je li ima on nastup za našu reprezentaciju?sajo10 je napisao/la: Sta to ima veze. Nastupao je (zadnji put) za nasu selekciju? Onda logicno da ce biti BH zastava.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
mislim da je i kod Ivanovića bio na pripremama i igrao je prijateljske...
Mislim da Josilo nije igr'o za nas dosad ...kobe24 je napisao/la:Mislim da je Josilo tad ulazio u igru, a za Knezevica nisam siguran.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
" " ", & ?, за (?) ? ? " " ". ? је " 2011-е за СП У-19 (" $) $ је % у 16 $, " " се " за ' у 12 на СП.
Рођен у &, " $ $ (https://basketball.realgm.com/player/Ma ... mary/45226), " је у " за ? " " & 2015-е $ $ " (не "), & ' " & $, " наступа за " ', а " " " за ". ? $ ', но " " ".
" га " $ сезоне 2015/16 " $ у ?, његова ¥ страна је & ? $. Овој ? " ' " " $ ", наравно $ ? $ је " $ наступа за ".
Рођен у &, " $ $ (https://basketball.realgm.com/player/Ma ... mary/45226), " је у " за ? " " & 2015-е $ $ " (не "), & ' " & $, " наступа за " ', а " " " за ". ? $ ', но " " ".
" га " $ сезоне 2015/16 " $ у ?, његова ¥ страна је & ? $. Овој ? " ' " " $ ", наравно $ ? $ је " $ наступа за ".
Vrlo moguce da je Nemanja u pravu. Meni se cini da je igrao prijateljske meceve na turniru u Makedoniji, kad nas je vodio Ivanovic. Na prvenstvima nije sigurno bio, a kako se sjecam, u Mejdanu je bio u civilu kad smo igrali s Islandom. Nebitno, on je nas reprezentativac i realno gledano, trebao bi se naci na spisku od 16-17 imena kod Vujosevica.DaVinci je napisao/la:Mislim da Josilo nije igr'o za nas dosad ...kobe24 je napisao/la:Mislim da je Josilo tad ulazio u igru, a za Knezevica nisam siguran.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Mogao bi Josilo uletiti na spisak.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Igrao je Jošilo sasvim sam siguran za nas samo što su to bile prijateljske, međutim nije me dojmio nešto, otkud sad to priča o njemu opet gdje igra sad, kako igra, znam da je se vucarao negdje u Srbiji i da je igrao za Metalac ja mislim kad su igrali ABA ligu
Osvojio s Krkom ABA2 i bio najkorisniji igrac lige.mirsad993 je napisao/la:Igrao je Jošilo sasvim sam siguran za nas samo što su to bile prijateljske, međutim nije me dojmio nešto, otkud sad to priča o njemu opet gdje igra sad, kako igra, znam da je se vucarao negdje u Srbiji i da je igrao za Metalac ja mislim kad su igrali ABA ligu
Evo ti njegova statistika:
http://druga.aba-liga.com/player.php?id=2393
@kobe24 ti je već odgovorio, a ja sam ga spomenuo sinoć nakon što sam odgledao ovaj ABA2 final four. Mislim kakvi su igrači sve bili u rosteru u ovim zadnjim okupljanjima, koji nisu igrali ozbiljnu košarku godinama, moralo bi biti mjesta za Jošila i recimo Kneževića u ovakvom rosteru kakav trenutno imamo.mirsad993 je napisao/la:Igrao je Jošilo sasvim sam siguran za nas samo što su to bile prijateljske, međutim nije me dojmio nešto, otkud sad to priča o njemu opet gdje igra sad, kako igra, znam da je se vucarao negdje u Srbiji i da je igrao za Metalac ja mislim kad su igrali ABA ligu
-
3isamagicnumber
- Kontakt:
Gledam ovaj scouting video i vidim da kazu da ima 7´5 wingspan, ako je to istina onda pricamu o duzinu u kategoriji KD i ADija...
Treba proraditi na mnogo toga, najvise vremena potrositi na pravilnu transformaciju tijela. Dobice vjerovatno slican feedback kao u ovom video i od NBA trenera. Aka ostanu svi od big 3 u Marshallu mogli bi mozda sljedece godine ponovo iznenaditi u March Madnessu. U bilo kojem slucaju biti ce intresantno pratiti razvoj.
I Luka Garza je odigrao veoma dobru sezonu, nesto poput Franka Kamiskya statisticki prije svoje breakout sezone koja ga je poslala u NBA. Brzo se etablirao kao jedan od vodza tima u svojoj prvoj sezoni. Samo se nadam da neko iz saveza ima kontakt sa njim...
Sljedece sezone ce Baylee Steele ponovo igrati u novom timu u NCAA bit ce intresantno vidjeti dali je pokupio imalo kosarkaskog znanja za ovo vrijeme jer je vec imao veoma dobre fizikalije koje bi sada trebao kombinirati sa kosarkarskom tehnikom i znanjem.
10 skokova po mecu za jednog playa je fantasticno pa makar to bila i druga aba liga....ni trica mu nije losakobe24 je napisao/la:Osvojio s Krkom ABA2 i bio najkorisniji igrac lige.mirsad993 je napisao/la:Igrao je Jošilo sasvim sam siguran za nas samo što su to bile prijateljske, međutim nije me dojmio nešto, otkud sad to priča o njemu opet gdje igra sad, kako igra, znam da je se vucarao negdje u Srbiji i da je igrao za Metalac ja mislim kad su igrali ABA ligu
Evo ti njegova statistika:
http://druga.aba-liga.com/player.php?id=2393
sigurno bi mogao uzeti gegiceve minute....gegic me razocarao u zadnja dva duela protiv belgije i rusije.nije problem sto nemas sut, ali je problem sto ne ide na prodor i nema kreativnost
Josilo nije play. On uglavnom pokriva poziciju niskog krila.Pip je napisao/la: 10 skokova po mecu za jednog playa je fantasticno pa makar to bila i druga aba liga....ni trica mu nije losa
sigurno bi mogao uzeti gegiceve minute....gegic me razocarao u zadnja dva duela protiv belgije i rusije.nije problem sto nemas sut, ali je problem sto ne ide na prodor i nema kreativnost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.