Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la nerminh74 » 03 apr 2018, 20:30

Mah da nam jusuf sredi lilarda pitanje bi sta bi bilo
Jednostavno ne da se usranom do potoka
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 03 apr 2018, 21:35

Imate Kikanovica na AS2. Upravo pocelo drugo poluvrijeme.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Sebulba
Kontakt:

Post Postao/la Sebulba » 04 apr 2018, 20:32

Pa ovaj Jošilo je Lebron James za više od pola našeg reprezentativnog rostera sa zadnjih okupljanja :shock:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 apr 2018, 20:35

Sebulba je napisao/la:Pa ovaj Jošilo je Lebron James za više od pola našeg reprezentativnog rostera sa zadnjih okupljanja :shock:
Iznenadio sam se kad sam vidio da igra pod srbijanskom zastavom, wtf haha
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Sebulba
Kontakt:

Post Postao/la Sebulba » 04 apr 2018, 20:41

sajo10 je napisao/la:
Sebulba je napisao/la:Pa ovaj Jošilo je Lebron James za više od pola našeg reprezentativnog rostera sa zadnjih okupljanja :shock:
Pa on jeste srbijanac ali ima dvojno košarkaško državljanstvo, BiH i SRB, e sad ne znam je li nastupao za njihovu reprezentaciju?!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 04 apr 2018, 20:45

Sebulba je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:
Pa on jeste srbijanac ali ima dvojno košarkaško državljanstvo, BiH i SRB, e sad ne znam je li nastupao za njihovu reprezentaciju?!
Sta to ima veze. Nastupao je (zadnji put) za nasu selekciju? Onda logicno da ce biti BH zastava.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Sebulba
Kontakt:

Post Postao/la Sebulba » 04 apr 2018, 20:50

sajo10 je napisao/la: Sta to ima veze. Nastupao je (zadnji put) za nasu selekciju? Onda logicno da ce biti BH zastava.
Pa je li ima on nastup za našu reprezentaciju?

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 04 apr 2018, 20:52

Bio je prije par godina u kvalifikacijama

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 04 apr 2018, 20:54

Sebulba je napisao/la:
sajo10 je napisao/la: Sta to ima veze. Nastupao je (zadnji put) za nasu selekciju? Onda logicno da ce biti BH zastava.
Pa je li ima on nastup za našu reprezentaciju?
I on i Knezevic su bili na spisku za kvalifikacije. Cini mi se da nas je tad vodio Aco Petrovic. Mislim da je Josilo tad ulazio u igru, a za Knezevica nisam siguran.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Nemanja86
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja86 » 04 apr 2018, 21:39

mislim da je i kod Ivanovića bio na pripremama i igrao je prijateljske...

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 04 apr 2018, 22:10

kobe24 je napisao/la:Mislim da je Josilo tad ulazio u igru, a za Knezevica nisam siguran.
Mislim da Josilo nije igr'o za nas dosad ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Divos
Kontakt:

Post Postao/la Divos » 04 apr 2018, 22:53

" " ", & ?, за (?) ? ? " " ". ? је " 2011-е за СП У-19 (" $) $ је % у 16 $, " " се " за ' у 12 на СП.
Рођен у &, " $ $ (https://basketball.realgm.com/player/Ma ... mary/45226), " је у " за ? " " & 2015-е $ $ " (не "), & ' " & $, " наступа за " ', а " " " за ". ? $ ', но " " ".
" га " $ сезоне 2015/16 " $ у ?, његова ¥ страна је & ? $. Овој ? " ' " " $ ", наравно $ ? $ је " $ наступа за ".

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 04 apr 2018, 22:53

DaVinci je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:Mislim da je Josilo tad ulazio u igru, a za Knezevica nisam siguran.
Mislim da Josilo nije igr'o za nas dosad ...
Vrlo moguce da je Nemanja u pravu. Meni se cini da je igrao prijateljske meceve na turniru u Makedoniji, kad nas je vodio Ivanovic. Na prvenstvima nije sigurno bio, a kako se sjecam, u Mejdanu je bio u civilu kad smo igrali s Islandom. Nebitno, on je nas reprezentativac i realno gledano, trebao bi se naci na spisku od 16-17 imena kod Vujosevica.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 04 apr 2018, 22:57

Mogao bi Josilo uletiti na spisak.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 05 apr 2018, 14:06

Igrao je Jošilo sasvim sam siguran za nas samo što su to bile prijateljske, međutim nije me dojmio nešto, otkud sad to priča o njemu opet gdje igra sad, kako igra, znam da je se vucarao negdje u Srbiji i da je igrao za Metalac ja mislim kad su igrali ABA ligu

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 05 apr 2018, 14:15

mirsad993 je napisao/la:Igrao je Jošilo sasvim sam siguran za nas samo što su to bile prijateljske, međutim nije me dojmio nešto, otkud sad to priča o njemu opet gdje igra sad, kako igra, znam da je se vucarao negdje u Srbiji i da je igrao za Metalac ja mislim kad su igrali ABA ligu
Osvojio s Krkom ABA2 i bio najkorisniji igrac lige.

Evo ti njegova statistika:

http://druga.aba-liga.com/player.php?id=2393

Sebulba
Kontakt:

Post Postao/la Sebulba » 05 apr 2018, 15:28

mirsad993 je napisao/la:Igrao je Jošilo sasvim sam siguran za nas samo što su to bile prijateljske, međutim nije me dojmio nešto, otkud sad to priča o njemu opet gdje igra sad, kako igra, znam da je se vucarao negdje u Srbiji i da je igrao za Metalac ja mislim kad su igrali ABA ligu
@kobe24 ti je već odgovorio, a ja sam ga spomenuo sinoć nakon što sam odgledao ovaj ABA2 final four. Mislim kakvi su igrači sve bili u rosteru u ovim zadnjim okupljanjima, koji nisu igrali ozbiljnu košarku godinama, moralo bi biti mjesta za Jošila i recimo Kneževića u ovakvom rosteru kakav trenutno imamo.

3isamagicnumber
Kontakt:

Post Postao/la 3isamagicnumber » 05 apr 2018, 20:12

Gledam ovaj scouting video i vidim da kazu da ima 7´5 wingspan, ako je to istina onda pricamu o duzinu u kategoriji KD i ADija...
Treba proraditi na mnogo toga, najvise vremena potrositi na pravilnu transformaciju tijela. Dobice vjerovatno slican feedback kao u ovom video i od NBA trenera. Aka ostanu svi od big 3 u Marshallu mogli bi mozda sljedece godine ponovo iznenaditi u March Madnessu. U bilo kojem slucaju biti ce intresantno pratiti razvoj.

I Luka Garza je odigrao veoma dobru sezonu, nesto poput Franka Kamiskya statisticki prije svoje breakout sezone koja ga je poslala u NBA. Brzo se etablirao kao jedan od vodza tima u svojoj prvoj sezoni. Samo se nadam da neko iz saveza ima kontakt sa njim...

Sljedece sezone ce Baylee Steele ponovo igrati u novom timu u NCAA bit ce intresantno vidjeti dali je pokupio imalo kosarkaskog znanja za ovo vrijeme jer je vec imao veoma dobre fizikalije koje bi sada trebao kombinirati sa kosarkarskom tehnikom i znanjem.

Pip
Kontakt:

Post Postao/la Pip » 05 apr 2018, 20:16

kobe24 je napisao/la:
Osvojio s Krkom ABA2 i bio najkorisniji igrac lige.

Evo ti njegova statistika:

http://druga.aba-liga.com/player.php?id=2393
10 skokova po mecu za jednog playa je fantasticno pa makar to bila i druga aba liga....ni trica mu nije losa

sigurno bi mogao uzeti gegiceve minute....gegic me razocarao u zadnja dva duela protiv belgije i rusije.nije problem sto nemas sut, ali je problem sto ne ide na prodor i nema kreativnost

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 05 apr 2018, 20:21

Pip je napisao/la: 10 skokova po mecu za jednog playa je fantasticno pa makar to bila i druga aba liga....ni trica mu nije losa

sigurno bi mogao uzeti gegiceve minute....gegic me razocarao u zadnja dva duela protiv belgije i rusije.nije problem sto nemas sut, ali je problem sto ne ide na prodor i nema kreativnost
Josilo nije play. On uglavnom pokriva poziciju niskog krila.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.