GunnerS je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:Niko ne spusta TV-a, vec je Kos samo imao bolju sezonu.
Drugo je reči da je imao bolju sezonu i reči da je Kos bolji igrač od TV-a. Ako se ne varam da ste to govorili maloprije.
AllGunsBlazing je napisao/la:Zar je problem to reci?? Ili se ne smije?
Jel' nekad bio problem sa mnom pričat i razmjenit mišljenje ?! Ja samo kažem da smo MI, mislim i na sebe, spustili svoj level očekivanja na 3 mjesto i osminu-finala LP, nažalost

Vidi nisam ja to nikad napisao. Nit sam napisao da nam ne treba stoper. Kos i Tv su tu negdje, TV bolji, medjutim kao par su dobri i dovoljni za Arsenal(cak i onaj za prvo mjesto). Ali svaki klub koji hoce titulu(a nadam se da ovi nasi hoce) mora imati bar jos jednog pa cak i 2 stopera priblizne kvalitete. Per je takav, znaci fali jos jedan, to bi bio Vert, koji uz sve to moze pokrivati sve defanzivne pozicije u timu. Nek dodje i Mvila, pa i Martinez ja bih to mnogo volio, zamislite koliko bi se onda nase ''zvijezde'' borile da dokazu, kad znaju da uvijek na klupi imas kvalitetno rjesenje. Treba pojacanja, ali ne mogu sva pojacanja biti za prvih 11, npr Podolski bi trebao uci na krilo lijevo, a Vert ne mora, isto tako vjerovatno i Mvilla ne bi usao u prvih 11 jer je Arteta fenomenalan, ali bi donio ono sto fali kad je Arteta ili povrijedjen ili umoran, ili jednostavno van forme.
Celik!3,2,2.