Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Desole
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Desole » 02 maj 2012, 21:27

pa ako je plan da vertonghen igra beka onda nam ne treba... isto tako moze i kos igrati na desnom beku pa ga ja vise volim vidjeti na svojoj prirodnoj poziciji

realno ako ga vec dovedemo treba konkurirati na svojoj poziciji. Dakle od stopera bi zadrzao Pera, TV, Kos-a i pridodao pomenutog Vertonghena. U tom slucaju Sq i Djourou, bye bye.

Naravno ko se nametne nek' igra. I da, ako dovedemo Jana, M'Vila je visak. S obzirom da on moze igrati na poziciji Songa ukoliko se ovaj povrijedi ili sl

Ne treba ni stvarati guzvu :D

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 02 maj 2012, 22:05

a jbt pustite to sad. i newcastle i tottenham vode :?
Vođa zna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 maj 2012, 22:11

nedim1993 je napisao/la:a jbt pustite to sad. i newcastle i tottenham vode :?
I opet imamo bod vise, i ako dobiju ovi. Znaci sve je na Wengeru i momcima.
Celik!3,2,2.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 02 maj 2012, 22:13

AllGunsBlazing je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:a jbt pustite to sad. i newcastle i tottenham vode :?
I opet imamo bod vise, i ako dobiju ovi. Znaci sve je na Wengeru i momcima.
zato se brate i brinem :mrgreen:
Vođa zna.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 maj 2012, 22:18

AllGunsBlazing je napisao/la:Niko ne spusta TV-a, vec je Kos samo imao bolju sezonu.
Drugo je reči da je imao bolju sezonu i reči da je Kos bolji igrač od TV-a. Ako se ne varam da ste to govorili maloprije.
AllGunsBlazing je napisao/la:Zar je problem to reci?? Ili se ne smije?
Jel' nekad bio problem sa mnom pričat i razmjenit mišljenje ?! Ja samo kažem da smo MI, mislim i na sebe, spustili svoj level očekivanja na 3 mjesto i osminu-finala LP, nažalost :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 02 maj 2012, 22:36

Nabijem ja Bolton na mog đuru :mrgreen: Pa yebem mu mater prvih 15 minuta drugog poluvremena su guzili Tottenhama bukvalno i onda taj gol i sve ode u pi-ma :x

Ništa sve je na nama, moramo uci u zadnje dvije utakmice ko da se igra za zivot i smrt, pogotovo tu mislim na ovu prvu protiv Norwicha. U zadnje vrijeme svi ih buše, valjda cemo i mi :mrgreen: Protiv WBA mislim da ce biti dosta dosta teže al mi to možemo ;)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 02 maj 2012, 23:37

2 pobjede pod moranjem. ne sviđa mi se to nikako. Kretenski smo ovo odradili svaka nam čast
Vođa zna.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 maj 2012, 23:38

Daj Bože jednoj... :? :roll:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 maj 2012, 23:41

nedim1993 je napisao/la:2 pobjede pod moranjem. ne sviđa mi se to nikako. Kretenski smo ovo odradili svaka nam čast
Vrlo lahko bi se moglo desiti da Arsenal završi u Europa Ligi prokockali su veliku prednost.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 02 maj 2012, 23:59

Kad je Liverpool uvalio Norwichu 3 gola, ne vidim razloga zasto i mi ne bi barem toliko :roll:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 03 maj 2012, 00:16

ne znam, ja sam jos uvijek ubjeđen da cemo ostati 3. Tottenham ide sada Aston Villi, pa docekuje Fulham. Mi docekujemo Norvic i idemo WBA, dok Newcastle docekuje City, te ide Evertonu.

Imamo najlaksi raspored, doduse ne bas najbolju formu ali mislim ipak dovoljno da osiguramo mjesto u LP.

Ne mogu se oteti dojmu da ce i Newcastle i Tottenham odigrati bar jednom nerijeseno u ova 2kola. Sto bi i nama dalo pravo da u zadnjem kolu odigramo nerjeseno.

zivi bili pa vidjeli

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 maj 2012, 00:20

GunnerS je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Niko ne spusta TV-a, vec je Kos samo imao bolju sezonu.
Drugo je reči da je imao bolju sezonu i reči da je Kos bolji igrač od TV-a. Ako se ne varam da ste to govorili maloprije.
AllGunsBlazing je napisao/la:Zar je problem to reci?? Ili se ne smije?
Jel' nekad bio problem sa mnom pričat i razmjenit mišljenje ?! Ja samo kažem da smo MI, mislim i na sebe, spustili svoj level očekivanja na 3 mjesto i osminu-finala LP, nažalost :roll:
Vidi nisam ja to nikad napisao. Nit sam napisao da nam ne treba stoper. Kos i Tv su tu negdje, TV bolji, medjutim kao par su dobri i dovoljni za Arsenal(cak i onaj za prvo mjesto). Ali svaki klub koji hoce titulu(a nadam se da ovi nasi hoce) mora imati bar jos jednog pa cak i 2 stopera priblizne kvalitete. Per je takav, znaci fali jos jedan, to bi bio Vert, koji uz sve to moze pokrivati sve defanzivne pozicije u timu. Nek dodje i Mvila, pa i Martinez ja bih to mnogo volio, zamislite koliko bi se onda nase ''zvijezde'' borile da dokazu, kad znaju da uvijek na klupi imas kvalitetno rjesenje. Treba pojacanja, ali ne mogu sva pojacanja biti za prvih 11, npr Podolski bi trebao uci na krilo lijevo, a Vert ne mora, isto tako vjerovatno i Mvilla ne bi usao u prvih 11 jer je Arteta fenomenalan, ali bi donio ono sto fali kad je Arteta ili povrijedjen ili umoran, ili jednostavno van forme.
Celik!3,2,2.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 maj 2012, 00:30

Eh, o tome ja govorim. Treba nam jača klupa. Niko nije rekao da će oni svi bit u prvih 11. Nikome nije zagarantovano ako si doveden da odmah si u prvih 11, hvala Bogu pa nije. Tu su treninzi, utakmice i dokaži se da si bolji od svog kolege i da zaslužuješ da budeš u prvih 11...

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 03 maj 2012, 00:34

treba nama još jedan napadač il krilo :mrgreen: .
trpit walcotta onakvog il gervinha ja Bgmi ne bi.
Vođa zna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 maj 2012, 00:43

nedim1993 je napisao/la:treba nama još jedan napadač il krilo :mrgreen: .
trpit walcotta onakvog il gervinha ja Bgmi ne bi.
Nece Gerv biti onakav, u to ne sumnjam. On je onakav zbog onog sto se desilo na AKN, prije to gje bio dobar. Jbg i ti da promasis penal u finalu, a favorit si, to unistava ljude. Medjutim vratii ce njeg Wenger u prvobitno stanje. ALI i tu treba pojacanje, jer je Walcott daska. Volio bih da Dempsey dodje tu, jeftin, efikasan, dobar.
Celik!3,2,2.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 maj 2012, 09:14

Ima kod nas "škripavih" mjesta. Krilo, defanzivni vezni ( zamjena za Songa ), centralni vezni ( dok Wilshere se ne oporavi ), stoper, ljevi bek, napadač ( to smo riješili ). Treba sve to pokrpit. Jest da imamo na svim pozicijama solidne igrače al treba mislit na dugu sezonu. Vrijeme je da Arsenal ide na titulu i vrijeme je da je i uzme. Naravno, prvo, ove sezone treba 3 završit ;)

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 03 maj 2012, 15:06

Glavni razlog toga šta se ne borimo za titulu je ta nedovoljno kvalitetna klupa..i sami se sjećate nakon ozlijeda kako smo igrali ...bekovi Djuro i Ignasi M. a stoper Per i Verm ..ili neznam bezbroj primjera kad nema kvalitetni zamjena nego se krpamo i naravno skupimo najmanje 2 poraza radi toga..

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 maj 2012, 15:14

Naravno, zato i trebaju jači igrači. Nema veze što sjede na klupi i igraju 20-tak utakmica po sezoni ako osvajaju titule. Neće se ni jedan igrač bunit radi toga. ;)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 maj 2012, 19:42

Nece niko sjediti na klupi, jer u Arsenalu kao klubu koji igra po 4 takmicenja svake godine, bude i 60 utakmica. Ako nekom niej dovoljno 30 utakmica u sezoni, onda stvarno ne znam. A toliko bi zamjene trebale igrati.
Celik!3,2,2.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 03 maj 2012, 19:54

Zasad sa kim se vežemo nisu neki top igrači ,ni Man UTd nema neka svjetska imena pa opet ..stvar je kadra,rotacija
pa koliiko bi RvP unčikovitiji bio da ga malo odmori,ili Song jednostavno klupa nam pokriva malo pozicija..zašto ? zato što je 60% klupe ozlijeđeno ostali 40% mjenjaju one ozlijeđene prvotimce pa nam na klupi ili čak u igri se nađu Yennaris,Ignasi M.,ozaykup (kako već :D ) i ostali

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.