FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 30 mar 2013, 22:18

TzBulevar87 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Posto "sjever" nije dobio saglasnost Fukare bile na "istocnoj strani tribine" :mrgreen: . Bili su odlicni!
Mi na "zapadu" pod kisobranima. :mrgreen:
Sto se tice igre prvi put sam vidio lijepih akcija. Samo da se djeca oslobode pritiska, a polako pritisak opada. Fizicki su dobri i pokazalo se da su cijelu utakmicu odigrali u istom ritmu.
Salamovic mali sve bolji. Odlicno igrao i borio se kao lav. Steta bez potrebe napravljenih zutih kartona.
Pošto vidim da stalno pišeš "Salamović" da te ispravim @Probisvjet, mali se prezive Selamović :) . Mislim da mnogo bolje izgleda u napadu s Ribićem nego Velagić, zapravo on treba bit taj standarni u prvih 11 a ovu dvojicu po potrebi rotirat. :D
Hvala na ispravci. I ostalo si dobro rekao.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 30 mar 2013, 22:24

Ako klepimo Radnicki eto nas u PL :mrgreen: . Mićo majstor objasnio.

FORZA SLOBODA !!!

krecanska21
Kontakt:

Post Postao/la krecanska21 » 30 mar 2013, 22:29

Eh da nam je sad jos Stana... Vezni red sa njim, Omom, Musicem i Hasicem bi sigurno bio najjaci u ligi... Bas nam fali igrac poput njega, vidjelo se to i danas... Da je ostao siguran sam da bi na kraju bili prvi...

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 mar 2013, 22:32

krecanska21 je napisao/la:Odlicna predstava nase djece danas... Da budem iskren, pozitivno su me iznenadili danasnjom igrom... Mali Mico danas odlicno iskoristio priliku od prve minute, te siguran sam osigurao mjesto prvotimca u Capljini... Ipak, mene je najvise impresionirao Music, odlicna tehnika, centarsut... Najbolji danas na terenu, iako svi momci zasluzuju cestitke... Jedino me mali Prses nervirao, uvijek ima potez viska, jos onako fizicki inferioran... U svakom slucaju, na redu je Capljina, treba momcima pruzit punu podrsku pa sta bude... I bod bi bio ko kuca, jer ocekujem da ce Vitez i Radnicki zijaniti...
Izgleda da smo samo ti i ja primjetili da je Musić odigrao fantastično (po meni najbolji bio na terenu, napisao sam to i postu na stranici prije :) ). Mislim da je on bio pokretač svega danas a Prše što se tiče.. ne znam šta da kažem, već treću utakmicu je daleko ispod svog nivoa, mislim da bi ozbiljno trebao poradit na igri :roll:
075

krecanska21
Kontakt:

Post Postao/la krecanska21 » 30 mar 2013, 22:44

TzBulevar87 je napisao/la:
krecanska21 je napisao/la:Odlicna predstava nase djece danas... Da budem iskren, pozitivno su me iznenadili danasnjom igrom... Mali Mico danas odlicno iskoristio priliku od prve minute, te siguran sam osigurao mjesto prvotimca u Capljini... Ipak, mene je najvise impresionirao Music, odlicna tehnika, centarsut... Najbolji danas na terenu, iako svi momci zasluzuju cestitke... Jedino me mali Prses nervirao, uvijek ima potez viska, jos onako fizicki inferioran... U svakom slucaju, na redu je Capljina, treba momcima pruzit punu podrsku pa sta bude... I bod bi bio ko kuca, jer ocekujem da ce Vitez i Radnicki zijaniti...
Izgleda da smo samo ti i ja primjetili da je Musić odigrao fantastično (po meni najbolji bio na terenu, napisao sam to i postu na stranici prije :) ). Mislim da je on bio pokretač svega danas a Prše što se tiče.. ne znam šta da kažem, već treću utakmicu je daleko ispod svog nivoa, mislim da bi ozbiljno trebao poradit na igri :roll:
Ma Prsa mora poraditi na snazi ako misli nesto napravit. I naravno, brze se oslobadjati lopte jer je danas uvijek imao potez viska te nakon toga gubio duele i loptu.. Po meni najlosiji nas pojedinac danas... A Music je bio najbolji strijelac Slobode na pripremama pred pocetak sezone, i igrao kod Ibraka, ali ga je Denis bacio u drugi plan, a forsirao onog antitalenta identicnog prezimena...

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 30 mar 2013, 22:52

Meni žao što mali Ribić ne zabi, već se ispriječi stativa, trudio se momak :) Bilo je lijepo danas gledati onu golijadu, ali vidi se da tu fali jos 2-3 iskusna igraca da to bude sve kako treba. Sa Gradom u Čapljini na tri boda, mora se jbg. a i Fukare su najavile podršku :D
Niko niko samo Slobodaa

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 30 mar 2013, 22:53

Nadam se pobjedi u Capljini.

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 30 mar 2013, 23:52

NYKnicks Fan je napisao/la:Nadam se pobjedi u Capljini.
Ja bi iskreno volio da i vi, a i mi uzmemo po 3 boda.Cisto da se zna da je TK glavni :D
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 31 mar 2013, 00:33

Cestitam na pobjedi, jeli iko od igraca Podgrmeca ima zapazen nastup ?

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 31 mar 2013, 00:43

anti_zli je napisao/la:Cestitam na pobjedi, jeli iko od igraca Podgrmeca ima zapazen nastup ?
Niko brate nisu ni centar kako treba presli.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 31 mar 2013, 01:26

brat bratu, igrači Podgrmeča su crkli tamo do 60 minute, nisu mogli centar preći, a kamo li kontru da naprave .. u tom nekom periodu smo stvorili dosta šansi i trebali smo momački da ih napunimo, ovako su još i dobro prošli
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 31 mar 2013, 01:29

ja sam zadovoljan danasnjom igrom, veliko pojacanje za klub je Mico a i ostali su bili dobri danas, samo je malo kisa pokvarila al nije puno padala. Eh sad tesko gostovanje , nadam se barem bodu :)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 mar 2013, 01:44

ma nisam ja neki optimista za premijer ligu bez jednog iskusnog igraca i jednog dobrog napadaca. Da ne bude zabune, djeca se bore, igraju super, zasluzili su, al ako je to nivo premijerligasa onda jadan nas fudbal :?

vjerujem da bi se nasla ta 2 pojacanja da se znalo da ce se situacija ovako razvijati, ali sad je kasno..ovako se bojim da ne izgore pod pritiskom, djeca su ono.. vidjelo se danas do gola nista, cim su dali jedan go, cim je pao pritisak otvorilo se sa svih strana.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 31 mar 2013, 01:55

Golovi, navijanje, izjave s Tušnja

http://druga.tv/info/13862" onclick="window.open(this.href);return false;

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 31 mar 2013, 03:06

eh, Tosunović, Malkić, Mujić, Efendić, Pantić .. kako bi nam valjali oni :roll:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 31 mar 2013, 10:12

Steta sto svaku domacu utakmicu dajete gol tek kad protivniku istjeraju igraca tako da je tesko biti objektivan dali ste nekog zasluzeno dobili.Nadam se protiv Radnickog da ce biti posteno sudjenje pa nek pobijedi ko je bolji i ko je vise ulozio u ekipu i u trenera a ne u sudiju.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 mar 2013, 10:16

sjena je napisao/la:Steta sto svaku domacu utakmicu dajete gol tek kad protivniku istjeraju igraca tako da je tesko biti objektivan dali ste nekog zasluzeno dobili.Nadam se protiv Radnickog da ce biti posteno sudjenje pa nek pobijedi ko je bolji i ko je vise ulozio u ekipu i u trenera a ne u sudiju.
100% dobivate crveni na Tusnju + penal za Slobodu. Sve je vec dogovoreno i odluceno. Djaba se patite. ;)
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 31 mar 2013, 10:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 31 mar 2013, 10:19

sjena je napisao/la:Steta sto svaku domacu utakmicu dajete gol tek kad protivniku istjeraju igraca tako da je tesko biti objektivan dali ste nekog zasluzeno dobili.Nadam se protiv Radnickog da ce biti posteno sudjenje pa nek pobijedi ko je bolji i ko je vise ulozio u ekipu i u trenera a ne u sudiju.
Sad netreba dati gostu cist crveni jer da nebi ko slucajno pomislio da sta nije namjesteno. Da nije rusio malog Micu ko zadnji igrac nebi ni bio crveni al bi ovaj imao jedan na jedan sa golmanom. Po svim mogucim fudbalskim pravilima kakav god faul da napravis a zadnji igrac crveni. Podgrmec je od starta utakmice prakirao bud ispred gola i momacki udarao a Radnicki sigurno tako nece igrati vec ce doci u Tuzlu da se nadigrava. I meni je iskreno zao sto ga je rusio bolje da je mali Mico to rutinski zavrsio

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 31 mar 2013, 10:29

Odmah da kazem sto se tice sudjena, na Tusnju dosad nije niko ostecen a cist crveni karton su dobili igrac Bratstva i igrac Podgrmeca, to nije slucajnost jer mi kod kuce igramo ofanzivno i brzo.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 mar 2013, 10:41

fukara87 je napisao/la:Odmah da kazem sto se tice sudjena, na Tusnju dosad nije niko ostecen a cist crveni karton su dobili igrac Bratstva i igrac Podgrmeca, to nije slucajnost jer mi kod kuce igramo ofanzivno i brzo.
+ djecacki poletno! ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.