RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Što je najgore u svemu,vrlo lako bi nas mogla Zvijezda mlatnuti.
Oni u zaletu,mi syebani.
Oni u zaletu,mi syebani.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Je li imamo predstavnike RA u IO i da li su bili na sastanku,molim neko odgovor 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Posteno radit u Velezu i ciste duse je nemoguca misija,sto je nazalost pokusao Ibro i platio cijenu svega.
Ibro majstore raja su uz tebe,pobit ovu gamad i vratit covjeke na mjesto direktora umjesto onog buljavog"isto onaj JON gazda od garfilad i onog kera.
Ibro majstore raja su uz tebe,pobit ovu gamad i vratit covjeke na mjesto direktora umjesto onog buljavog"isto onaj JON gazda od garfilad i onog kera.
-
- Kontakt:
rodjak je napisao/la:Je li imamo predstavnike RA u IO i da li su bili na sastanku,molim neko odgovor
Predstavnikiz RA je Jega a svi znamo čiji je Jega potrčko.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Nećemo u to ulazit koliko je ko dao, znamo da su pojedini puno više iznjeli iz njega!Koliko se samo para pokralo koje su u ratu skupljane za BiH, 5% je otišlo u prave ruke.redarmy64 je napisao/la:Ibro neka javno progovori o svemu,ako ima o nečemu da govori..ili će se i on ko pič povući u Švicu. Prije par dana gledam spisak donacija za Velež iz 1995 . godine...1. M.Kodro 500 km, 2. S.Tuce 500 km., 3.I.Rahimić 500 km.....samo su se pretrgli. Toliko se moglo isprositi u Sarajevu u tramvaju. Ali to je nebitno,vratimo se Ibri. Utakmica protiv Mladosti se morala dobiti,kao i utakmica protiv Rudara. Olimpic i Sarajevo su posebna priča.....
Da mi je otac rah. trener nakon Mladosti i Rudara dao bih mu nogu.....
Rudar,zadnji,nula pobjeda,omladina igra i u goste dolazi goropadni Velež,koji će u Evropu i puši foru od zadnjeg.... Ibro drag si čovjek,ali da si mi babo poslije Prijedora NOGA. Nije vas stid raje što odoše u Prijedor......
To nas i **** u BiH generalno.Svak je korumpiran i podmitljiv, a tako nemožemo naprijed.RodjeniiBrato je napisao/la:rodjak je napisao/la:Je li imamo predstavnike RA u IO i da li su bili na sastanku,molim neko odgovor
A jeko Jega, neki mlađi lik?
-
- Kontakt:
Još jednom da ponovim jer izgleda nekima nije jasno, nisu otpustili čovjeka zbog rezultata, njemu je prekipilo, tek je vidio s kim ima posla, neke stvari su ga uvrijedile toliko da nema šanse da ostane tu, rekao je da će se možda vratiti kad dođu neki drugi ljudi. Pastrmko ne znam, trebamo se skupit, normalno da se trebamo skupit al hajde jednom da to uradimo, uvijek isti ljudi, i to mlađa raja, svi digli ruke i boli ih *****.
-
- Kontakt:
Problem je prvo što je sastanak bio u konjicu, a drugo što su na sastanak zvali sat vremena prije samog sastanka, zamisli to.rodjak je napisao/la:Je li imamo predstavnike RA u IO i da li su bili na sastanku,molim neko odgovor
Sve je to isplanirano istu večer nakon poraza od Rudara po mojim pretpostavkama. Daleko od očiju malobrojne javnosti, koja se još uvijek zanima za Velež, i pati za njim, sve je urađeno " u najboljem mogućem redu "
Nemam šta novo da kažem, većina je rekla i moje misli, svakako, da je jedna, velika, nenadoknadiva šteta učinjena ovoj ekipi odlaskom Ibre. Međutim, još veća šteta su, i istu čine, i činiti će u nedogled oni koji upravljaju ovim klubom kao da im je ćaćevina.
Strah me je reakcije navijača i bojkota, nakon svega što se desilo. Ne mislim na grupu RA, nego na one, koji su već pominjani ovdje u par postova, one koji su se ponovo počeli stidljivo pojavljivati na tribinama jedinog nam kluba.
Jako sam razočaran ...
Nemam šta novo da kažem, većina je rekla i moje misli, svakako, da je jedna, velika, nenadoknadiva šteta učinjena ovoj ekipi odlaskom Ibre. Međutim, još veća šteta su, i istu čine, i činiti će u nedogled oni koji upravljaju ovim klubom kao da im je ćaćevina.
Strah me je reakcije navijača i bojkota, nakon svega što se desilo. Ne mislim na grupu RA, nego na one, koji su već pominjani ovdje u par postova, one koji su se ponovo počeli stidljivo pojavljivati na tribinama jedinog nam kluba.
Jako sam razočaran ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Zar nije Alen J. ispred RA u IOanel81m je napisao/la:To nas i **** u BiH generalno.Svak je korumpiran i podmitljiv, a tako nemožemo naprijed.RodjeniiBrato je napisao/la:rodjak je napisao/la:Je li imamo predstavnike RA u IO i da li su bili na sastanku,molim neko odgovor
A jeko Jega, neki mlađi lik?

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Jest upravu si, Alen je predstavnik RA.rodjak je napisao/la:
Zar nije Alen J. ispred RA u IO.Neznam jeko Jega,ali ako je taj neko ko zastupa RA korumpiran
,dajte onda da to mjenjamo odmah, pa onda idemo dalje prema klubu.Kako traziti prave ljude da dodju u klub i da izbace korupciju kad je ista stvar i kod navijaca
.Ne znam vise ni sta reci ni koju posluku porati
,treba to sve u Hag poslati
-
M
Zadnja izmjena: mostar0606, dana/u 17 okt 2013, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Sutra svi na stadion u jos vecem broju,dat momcima podrsku da pobjedimo Zvijezdu. Zao mi je Ibre ko da mi je neko umro u familiji ali mi smo raja nemocni. Primorani smo klosarima iz uprave pruzit jos jednu sansu ako oni misle da su dobro postupili. A ako zaredamo s losim rezultatima i ispostavi se da su pogrijesili svi se dignut i batje im jkuma jer nam je vise pun qrac don vito corleone lobija u klubu. Raja opet kazem primorani smo. Forza Velez i podrska Ibri
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
Sto se tice dovodjenja Bake ili nekoga. Koga god da se dovede bilo bi glupo. Dovesti nekog veoma dobrog trenera (Baka, Vaha, ...) bilo bi da se Ibro samo iskoristio da postavi temelje a onda dovesti nekoga ko ce sagraditi kucu. A kad bi doveli nekog 'priznatog' trenera kojem ce Travnik - Velez biti prva utakmica u karijeri bilo bi - 1. liga ...
Kao i u svemu u životu, podrška, i financije su neki od glavnih uslova za postavljanje zahtjeva, da se pitaš, da imaš moć, uticaj. Tako bih ja i okarakterisao naše prisustvo u IO Veleža. Treba ovom klubu puno veća armija navijača iza gola, da bi se mogli postavljati uslovi. Samofinanciranje, brandiranje grupe, veće prisustvo u masama, a to se dobiva jačanjem kluba, osvještenošću narodnih masa, mada i onim, šta ti je u srcu, ili si crven, ili nisi.
Ja ne vidim način da jedan predstavnik u IO Veleža od strane navijača, ma koliko god on bio pozitivan i dobar, izdejstvuje prihvatanje nekih od zahtjeva navijača, a koji se tiču krupnih promjena, promjene načina rada, funkcionisanja, a da ne pričam o sklanjanju nepodobnih, a takvih je puna kapa.
Ja ne vidim način da jedan predstavnik u IO Veleža od strane navijača, ma koliko god on bio pozitivan i dobar, izdejstvuje prihvatanje nekih od zahtjeva navijača, a koji se tiču krupnih promjena, promjene načina rada, funkcionisanja, a da ne pričam o sklanjanju nepodobnih, a takvih je puna kapa.
-
M
Zadnja izmjena: mostar0606, dana/u 17 okt 2013, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Opet utakmica u subotu 'bem' im familiju. 

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Zizu tebi odgovara nedelja a meni subotazizu1991 je napisao/la:Opet utakmica u subotu 'bem' im familiju.

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Sutra pred 190 gledalaca,Velež gubi sa 0:2.
Pa neka smo financijski stabilni,pa neka smo bez dugova....jašta.
Yebeš ti tu stabilnost.
Pa neka smo financijski stabilni,pa neka smo bez dugova....jašta.
Yebeš ti tu stabilnost.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Ma ima da dođem sutra direktno s posla na drugo poluvrijeme, nek' sve đavo nosi. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.