PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Njima, da pripada sjever, naravno da bi naplacivali karte kao sto to ovaj navodi.Zip je napisao/la:Sjever i istok pripadaju SD a ne Fk.
Skup parazita i ratnih profitera.
Kaze, mogu se dogovoriti za pet minuta. Naravno da mogu, jedino sto trebaju uraditi ljudi iz nase uprave je prepisati im stotinjak kvadrata da mogu hotel napraviti, sto im i jeste u cilju. To se odnosi na tih pet minuta.
Na kraju krajeva, cije je sta ti je skenirano i predoceno prije par dana. Vrlo lahko se da provjeriti.
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 02 maj 2016, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Istok i plato iza 1/1 u vlasnistvu FK, a sto se sjeverne tribine tice samo su prostori u podrucju zdenke u vlasnistvu sd-a, te dva prostora ispod od cega su jedan prodali, i to je sve sto SD ima od stadiona, imas za to i relevantne dokumente na zvanicnoj koji su objavljeni neki dan..Zip je napisao/la:Nego?cikazubo je napisao/la:Nije tacno.Zip je napisao/la:Sjever i istok pripadaju SD a ne Fk.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:Dok je Koldze nije bitno cije je

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A zbog cega vam onda ne dozvoljava SD gradnju tribine istok?
Imali su tri poslovna prostora na sjeveru, trenutno imaju dva, jer su jedan prodali. U prostoru koji je u zdenci im je sjedište.cikazubo je napisao/la: Istok i plato iza 1/1 u vlasnistvu FK, a sto se sjeverne tribine tice samo su prostori u podrucju zdenke u vlasnistvu sd-a, te dva prostora ispod od cega su jedan prodali, i to je sve sto SD ima od stadiona, imas za to i relevantne dokumente na zvanicnoj koji su objavljeni neki dan..
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
pinoglavi je napisao/la:Dok je Koldze nije bitno cije je
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Daju, samo sto gradnja istog ne bi iznosila, primjera radi, jedan vec tri miliona i tu je ono u cemu su se pronasli sa Koldzom.Zip je napisao/la:A zbog cega vam onda ne dozvoljava SD gradnju tribine istok?
Doduse, plan im je bio i graditi hotel, ali eto..
Da da, zdenka prema zapadu, dole jedan prostor izdaju, treci su prodali..newborn je napisao/la:Imali su tri poslovna prostora na sjeveru, trenutno imaju dva, jer su jedan prodali. U prostoru koji je u zdenci im je sjedište.cikazubo je napisao/la: Istok i plato iza 1/1 u vlasnistvu FK, a sto se sjeverne tribine tice samo su prostori u podrucju zdenke u vlasnistvu sd-a, te dva prostora ispod od cega su jedan prodali, i to je sve sto SD ima od stadiona, imas za to i relevantne dokumente na zvanicnoj koji su objavljeni neki dan..
Muha rega si lik. Ali radi nekih pojedinaca koji su protiv naseg predsjednika. Moram na isti nacin da odgovorim na provokacije i kod pitara ima normalnih. Al kad vidis sta pise rinuka ili lakoste kako covjek da im ne odgovori. A ajzi sam u pp poslao sta mislim o koldzi.MuhamedTM je napisao/la:Sta tebe libo racku.
Postujem sve a posebno, Samketa, Beduina, High, Ajzu (s jednog acc) Joki, Rinuka, Rokoko87 I Virtu.
Sad ako on podrava konjodzu I pruza mu podrsku to isto ko da karadzicu pruza podrsku Ili onima sto su je unistili.
Kani se tog levatluka Samke.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Svaki klub u svojim redovima ima Koldže i Violine. Jučer pitari, danas mi, sutra neko treći.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Iskreno, nemam pojma i mogu samo naglabati kao i vecina ovdje sto naglaba, ali iznijet cu svoje neko misljenje.
Moja pretpostavka je to da kad je Sportsko Drustvo poklonilo stadion Fudbalskom Klubu, vjerovatno su se dogovorili da oni raspolazu platoom iza istoka i jos nekim djeovima zemljista od kojih kasnije mogu imati korist. Ova najavljena gradnja je ugrozila taj dogovor i vjerovatno je tu nastao problem.
Ovi iz SD-a ne zele se odreci lake zarade, a ovi iz FK su na foru i na emocije navijaca zelili preveslati ove prve.
u glvnom, dok traje bilo kakav spor, opstina ne moze dati dozvou za gradnju.
Moja pretpostavka je to da kad je Sportsko Drustvo poklonilo stadion Fudbalskom Klubu, vjerovatno su se dogovorili da oni raspolazu platoom iza istoka i jos nekim djeovima zemljista od kojih kasnije mogu imati korist. Ova najavljena gradnja je ugrozila taj dogovor i vjerovatno je tu nastao problem.
Ovi iz SD-a ne zele se odreci lake zarade, a ovi iz FK su na foru i na emocije navijaca zelili preveslati ove prve.
Ugrozila koji dogovor?Evander je napisao/la:Ova najavljena gradnja je ugrozila taj dogovor i vjerovatno je tu nastao problem.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Veze ti nemaš kako i sam kažeš i fakat mi nije jasno što onda pokušavaš pametovati.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Taman tako.Evander je napisao/la:Iskreno, nemam pojma i mogu samo naglabati kao i vecina ovdje sto naglaba, ali iznijet cu svoje neko misljenje.
Uhljupi, paraziti, mafijasi i ratni profiteri koji nisu predocili jedan valjan dokaz, za razliku od nas koji smo predocili sve dokaze i jasno dokazali da je sve nase.
Loše si naglabao.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
sjever i istok su vlasnistvo SD, ostalo sve pripada misimovicu
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Neki koji ocito postoji i koji niko nece iznijeti u javnost.Virtu4l je napisao/la:Ugrozila koji dogovor?Evander je napisao/la:Ova najavljena gradnja je ugrozila taj dogovor i vjerovatno je tu nastao problem.
Ovo je ipak BiH, budimo realni.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Zašto neće iznijeti u javnost? Željo je skenirao svaki mogući dokument i javno ga objavio.Evander je napisao/la:Neki koji ocito postoji i koji niko nece iznijeti u javnost.
Ovo je ipak BiH, budimo realni.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Podrška plavo-bijelim komšijama.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.