SveBuffonGigi je napisao/la:Moze li mi neko reci koliko ce stolica imati Grbavica nakon izgradnje tribine?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Sve je o o dobro za repku samo nam je teren goli ****. Ja bi prije volio da se pocne teren nego jug ali eto tako je kako je. Eto nama Dzekice opet na Grbavicu 
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Oko 13.500.BuffonGigi je napisao/la:Moze li mi neko reci koliko ce stolica imati Grbavica nakon izgradnje tribine?
- Zeljeznicar -
Sve su ovo samo činjenice brate, a i meni je ovo najbitnije, ali i najdraze, da je ovo tek pocetak mnogo toga lijepog sto nas ceka. Pustimo ljude da rade, nase je da ih podrzimo jer kako ne podrzati nekoga ko misli samo najbolje Svetinji ?Virtu4l je napisao/la:Odlično si opisao protekla dešavanja i kompletnu situaciju u klubu, ali ovo boldirano je najbitnije od svega, ovo je tek početak u odnosu na ono što nas čeka.Welbeck je napisao/la:A tek šta će se još dobrih stvari izdešavati aBd uskoro, nismo ni svjesni.
Bas sve Ti dajemo, i opet malo koliko Te volimo !
- grbavicka1921
- Kontakt:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Sad je sve na Petovicu i ekipi da naprave dobar rezultat, jer dobar rezultat na terenu je preduslov za jug, teren, buduce funkcionisanje kluba, buduce sponzore, finansije, povecanje posjete,...itd.
Uprava je svoje odradila i radi na buducim stvarima ali sada ekipa mora da odradi svoj dio posla.
Uprava je svoje odradila i radi na buducim stvarima ali sada ekipa mora da odradi svoj dio posla.
- Zeljeznicar -

Jer smo najveci, najtrofejniji i najuspjesniji
VTŽ
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

- SamoTravnik
- Kontakt:
Izvinjavam se na upadu ali samo da kažem SVAKA ČAST za poziv ovog momka. Redovno dobije batine zbog Želje, stopa na sve tekme, gladan i žedan, ovo je potez vrijedan hvale jer se vidi da je svaki navijač vrijedan.

Pitam se šta bi bilo da smo sada poslali onu ponudu za Duljevića od 400.000,00 EUR? Kako bi se pitari ponašali? Ja mislim da bi ga prodali i za 100.000,00 EUR!!! 
"Truth begins in lies."
Eto ga dzaba na ljetofibonacci je napisao/la:Pitam se šta bi bilo da smo sada poslali onu ponudu za Duljevića od 400.000,00 EUR? Kako bi se pitari ponašali? Ja mislim da bi ga prodali i za 100.000,00 EUR!!!
Bas sve Ti dajemo, i opet malo koliko Te volimo !
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
joj da sam znao da je u halilovicima trening, otiso bih danas
Taman do aprila imaju vremena da zavrse i sve usminkaju a onda otvorenje na prvoj utakmici lige 6.ZeljeznicarFan je napisao/la:![]()
![]()
- Zeljeznicar -
Ima li sanse da tribina (tehnicki prijem) bude gotova do prijateljske sa egiptom 28. marta?
I da bude nece se tada otvoriti nego kad budemo mi igrali.theKuPuS je napisao/la:Ima li sanse da tribina (tehnicki prijem) bude gotova do prijateljske sa egiptom 28. marta?
- Neandertalac
- Kontakt:
Razvalićemo ih 1-0Neandertalac je napisao/la:Velež mora pasti.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Golom iz penala.[emoji23]Monci je napisao/la:Razvalićemo ih 1-0Neandertalac je napisao/la:Velež mora pasti. [emoji38]![]()
![]()
Samo da prodje bez povreda.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Joj kad se sjetim..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.