Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Kakav je bio zemljotres kod nas jutros? Dosta ljudi govori a slabo se nesto negdje spominje
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ma citao forum pa vidio Alemov komentar.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I dalje ne mijenja cinjenicu da se radi o poremecenoj osobi
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Džaba Aleme, ne možeš ti protiv forumaša opšte prakse.

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Svaka cast, ipak je lik mrvicu manje poremecen nego sam mislio.
Al svejedno je retardiran, ne radi se to tako.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Pa šta ako je bio bolestan jbt i to mu razlog da ga vuče po cesti. Neće se on zaraziti od psa, ne ide to tako. Uzmeš rukavice, ubaciš u vreću, vreću svežeš i ubaciš u gepek. Nit će šta bit gepeku nit njemu. Kao da ljudima prije nisu umirale životinje od bolesti. I jesu li ih vukli po cesti ili zakopali kako treba.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Nisam ovo vidio.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Bazinga12345
- Kontakt:
@IstragaB
Bivši potpredsjednik SDA Asim Sarajlić, kao i bivši zastuojik te stranke u Skupštink KS Sabahudin Delalić oslobođeni su odgovornosti u slučaju “Asim”
Bivši potpredsjednik SDA Asim Sarajlić, kao i bivši zastuojik te stranke u Skupštink KS Sabahudin Delalić oslobođeni su odgovornosti u slučaju “Asim”

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Naravno, ali sumnjam da ti je ovo ispricao na licu mijesta da bi ga ubio, nego bi vjerovatno nasli drugi bolji/advekatniji nacin. Svatam mladost, emocije i reakcije ali @bombay jarane ti se stariji od mene, a self-kontrola upitna.
-
- Kontakt:
Bježi ba Aleme , ja sam ipak u Bosni i Hercegovini , znam ja ovakve debile . Vjerovatno mu ono smeće zvano Golf 2 nije registrovan , niti može proći tehnički pregled .
Što se tiče samokontrole , top je kod mene . Da bih radio na aerodromu ne smiješ imati krivično djelo , niti da se vodi krivični postupak protiv tebe .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Burazeru napiso si da bi mu se na prvu zabio u auto i time rizikovo i svoj zivot, tebi je ipak blizu 40 banki, 2 djece ono izvini ali meni je to nigdje veze. Ali dobro, svakom svoje.bombaysaphire je napisao/la: ↑10 feb 2023, 14:57Bježi ba Aleme , ja sam ipak u Bosni i Hercegovini , znam ja ovakve debile . Vjerovatno mu ono smeće zvano Golf 2 nije registrovan , niti može proći tehnički pregled .
Što se tiče samokontrole , top je kod mene . Da bih radio na aerodromu ne smiješ imati krivično djelo , niti da se vodi krivični postupak protiv tebe .
Osoba koja psa vuce cestom zavezanog za auto bio on mrtav vec od prije ili da ga tako ubije ne zasluzuje nista drugo sem da mu skaces po kicmi.
- feniksptica
- Kontakt:
Opet Asim slat moze
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Prikladna kazna.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
drzava za asima i njemu slicne dok ne nalete na nekog jadu koji uzme tri metra drva iz sume i onda mu spucaju pola godine zatvoraBazinga12345 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 14:33@IstragaB
Bivši potpredsjednik SDA Asim Sarajlić, kao i bivši zastuojik te stranke u Skupštink KS Sabahudin Delalić oslobođeni su odgovornosti u slučaju “Asim”![]()

-
- Kontakt:
evo Vanessa se vjerila, moj život više nema smislaRobust je napisao/la: ↑10 feb 2023, 15:31drzava za asima i njemu slicne dok ne nalete na nekog jadu koji uzme tri metra drva iz sume i onda mu spucaju pola godine zatvoraBazinga12345 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 14:33@IstragaB
Bivši potpredsjednik SDA Asim Sarajlić, kao i bivši zastuojik te stranke u Skupštink KS Sabahudin Delalić oslobođeni su odgovornosti u slučaju “Asim”![]()
![]()
![]()

- ArtemisFowl
- Kontakt:
Bio je tsunami u Japanu, 2011. Preko 9 je išao na Richterovoj skali (znači dosta jači od ovoga), a bilo je i dosta mrtvih. Samo je tada nuklearna elektrana bila u glavnoj medijskoj pažnji.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 feb 2023, 01:19zadnja ovako slicna prirodna nesreca koje se ja sjecam je onaj tsunami prije 20-tak godina, tad je bilo cetvrt miliona poginulih, cak i kod nas isle neke emisije preko kojih se skupljao novac
izmedju toga je bilo potresa u Italiji, Albaniji, Hrvatskoj, uragani po Americi, pozari, poplave u Aziji i na Balkanu, ali nista priblizno ovome, mozda sam nesto zaboravio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.