Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

skyisthelimit

Re: Edin Džeko

Post Postao/la skyisthelimit » 03 jan 2012, 23:06

harishp je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:flop of the match..100%..eto dao mu je Mancini 180 minuta i nista nije korisno uradio..opet je Mancini kriv..mhmm
Ma naravno ako ces o flopovima kompetan sastav Liverpoola moze tu,ljudi ni sa igracem vise meda nisu mogli.
Uostalom pogledati golove i vidjeti im ''golmancinu a staviti Dzeku kao flop of the match je ocigledno da su nekome potrebne naocale ali ne suncanice.
P.S Da nije pao onaj prvi gol,pitao bih vas jel Kun uopste igrao.

ma pusti ga, to govori covjek kojem je Yaya najgori igrac PShipa
15.10 - 15.06 ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 jan 2012, 23:06

Alipasino je napisao/la:Samo da prevedem sta kazu drugi.posto gledam tekme na Holandskom Sportu 1 reci cu ovo.Spiker kaze ovako,strasni dueli dzeke i onog cele a i zbog ovog se gleda fudbal .a za zadnju akciju kad uze loptu onoj dvojicu kaze za Dzeku da je zvjer kako je uopste uspio ispred dvojice u zadnjoj minuti da odnese loptu ali mi smo najveci strucnjaci recimo kao sto je pape pa zato i idemo na velika takmicenja.
Koji mi @alipasino, gdje si ti ''struku diplomirao''?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

emir_

Post Postao/la emir_ » 03 jan 2012, 23:11

edin veceras odlican.... sjajna asistencija za yayu.... pred kraj izgubio snagu, ne kontam sto ga ne zamijeni... 180 minuta u dva dana!!! svaka cast edine!!!
4-IN-A-ROW

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 jan 2012, 23:13

emir_ je napisao/la:edin veceras odlican.... sjajna asistencija za yayu.... pred kraj izgubio snagu, ne kontam sto ga ne zamijeni... 180 minuta u dva dana!!! svaka cast edine!!!
nemoj griješiti dušu, bio je najlošiji u ovoj utakmici. Škrtel je pojeo Džeku, cijelu meč ništa nije napravio sem što je prošao pored Škrtela i Aggera u 92. minuti i taj pas za yayu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 03 jan 2012, 23:13

Carlo je napisao/la:
emir_ je napisao/la:edin veceras odlican.... sjajna asistencija za yayu.... pred kraj izgubio snagu, ne kontam sto ga ne zamijeni... 180 minuta u dva dana!!! svaka cast edine!!!
nemoj griješiti dušu, bio je najlošiji u ovoj utakmici. Škrtel je pojeo Džeku, cijelu meč ništa nije napravio sem što je prošao pored Škrtela i Aggera u 92. minuti i taj pas za yayu.
Dovoljno za igraca utakmice !
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 jan 2012, 23:15

Realno, veceras je podbacio.
Nazalost, ali tako je, a za sve je kriv Mancini i njegova rotacija. Izgubio je onu formu od prije dva mjeseca, kada mu niko nista nije mogao a evo veceras smo vidjeli i da je sa kondicijom veoma slab.
O samopouzdanju ne zelim da govorim, jer bi ovakva situacija dotukla bilo kojeg igraca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 jan 2012, 23:15

Carlo je napisao/la:
Cuj nemoj grijesit duse najlosiji Dzeko a Liverpool kompletan odigrao k'o Mladost iz Mionice.Piplica je Buffon za onog vaseg skretnicara Rupica.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 jan 2012, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 03 jan 2012, 23:16

Carlo je napisao/la:

previše smo subjektivni i previše držimo oči uprte u njega tako da ne vidimo ostale ..

čak mu je i goal.com dao solidnu šesticu ..a jedan Silva je dobio 5.5..

nije bio sjajan al nije bio ni najgori kako mi to vidimo svojim očima zbog prevelikih očekivanja ... ;)
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 03 jan 2012, 23:17

City rutinski pobjedio,zasluzeno naravno! uslovi za igru su bili teski,velika kisa,ali i pored toga dobra utakmica! Dzeko sasvim dobar,ustvari odlican,ali je falila zavrsnica da bi postigao gol,inace igrao je dobro,borio se,mada nije igrao klasicnog napadaca,cesto je bio u sredini i ucestvovao u kreiranju akcija,vracao se,jako dobra kontrola lopte i precizna dodavanja,ali eto kazem u zavrsnici mu treba malo vise koncetracije da bi ocjena bila 10,ovako devetka...
uostalom po svemu je bio zapazeniji od Aguera koji je postigao sretan gol! Mancini sada moze biti sretan,osvojili su 3 veoma vazna boda,imaju 13 dana do utakmice protiv Vigana,dovoljno da u nastavku sampionata budu u onoj svojoj staroj formi kada su zarili i palili..do tada 2 utakmice u kupu,taman da se isprobaju neki igraci,ustvari u tim utakmicama ce se vidjeti na koga se moze racunati za nastavak sezone!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 jan 2012, 23:18

Gledao sam samo zadnjih pola sata (proklete serijee) i Dzeko mi se cinio kao nezainteresovan za igru. Olako je gubio loptu, setao se po terenu, ali evo vidim po komentarima da je prije toga bio bolji. Ipak treba biti realan, odigrao je 180 minuta u 2 dana. Imao odlicno proigravanje kada je bio penal nad Toureom, a vidi se da je fizicki dosta dobro pripremljen, odbijaju se od njega ko budale. Sve u svemu, msm da je pokazao da moze u ove zadnje dvije utakmice, ali vidi se da mu fali jos rada. Edo samo naprijed, vrati se u staru formu i ponovo obraduj Bosance.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 03 jan 2012, 23:22

Omerbavarac je napisao/la:Realno, veceras je podbacio.
Nazalost, ali tako je, a za sve je kriv Mancini i njegova rotacija. Izgubio je onu formu od prije dva mjeseca, kada mu niko nista nije mogao a evo veceras smo vidjeli i da je sa kondicijom veoma slab.
O samopouzdanju ne zelim da govorim, jer bi ovakva situacija dotukla bilo kojeg igraca.
dobro,ali hajd reci po cemu je Aguero bio veceras bolji od Dzeke' ili npr Silva??? budi realan covjece i priznaj da je Edin bio vazan dio ekipe koji je pobjedio jaki Liverpul! e sad druga je stvar sto mu samopouzdanje nije na nekom nivou,slazem se da je to zbog ceste klupe u zadnjih mjesec dana,ali polako i to ce doci na svoje,gledaj Kerola ili Toresa,skuplji su od Dzeke a u puno slabijoj su formi,e to je objektivno zapazanje... istina Dzeko u zavrsnici treba biti bolji,ali sve ostalo mu je za cistu 10,od zalaganja,kontrole lopte,preciznih pasova,prekidanju akcija protivnika itd..

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 03 jan 2012, 23:23

Mislim da je sada očigledno da Edin nije onaj sa početka sezone. Mancinijev odnos prema njemu i pored odlične forme, i davanje minuta na kapaljku je narušilo Edinovo samopouzdanje. Da se on vrati na stare staze potrebno mu je puno povjerenje trenera i redovno davanje šansi, što on vjerovatno neće dobiti s obzirom na konkurenciju u timu Citya. Nadam se da će se Edin vratiti i nastaviti postizati golove, jer su njegov kvalitet i fudbalsko znanje neupitni.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 03 jan 2012, 23:23

nije mi jasno da neko izjavi da je dzeko najlosiji na utakmici bio, pored onog carolla :lol:
a veceras je bio cist ok, borio se, imao i par sansi, dodao yayi kod onog penala (iako ja mislim da je ono bila cista kompenzacija sudije zbog crvenog, pih. a i crveni isto tako, pih.) kako je imao uopste snage da se izbori sa ona dva majmuna na ledjima ono na kraju.
poprilicno solidno veceras.

inace, aguero se vidio kod gola, pa sljedeci put kad je izasao iz igre. ah da, i jednom je cak i dodao loptu dzeki :D, napreduje.

goal.com treba cenzurisat il nesto.

edit: ne ocekujem da pocne protiv uniteda sad za vikend. ipak je to malo previse, tri utakmice u sedam dana. a bilo bi fino, pogotovo ako de gea bude branio, bilo bi golova.
Zadnja izmjena: panties, dana/u 03 jan 2012, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
...

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 03 jan 2012, 23:26

bosnas_ je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Realno, veceras je podbacio.
dobro,ali hajd reci po cemu je Aguero bio veceras bolji od Dzeke' ili npr Silva??? budi realan covjece i priznaj da je Edin bio vazan dio ekipe koji je pobjedio jaki Liverpul! e sad druga je stvar sto mu samopouzdanje nije na nekom nivou,slazem se da je to zbog ceste klupe u zadnjih mjesec dana,ali polako i to ce doci na svoje,gledaj Kerola ili Toresa,skuplji su od Dzeke a u puno slabijoj su formi,e to je objektivno zapazanje... istina Dzeko u zavrsnici treba biti bolji,ali sve ostalo mu je za cistu 10,od zalaganja,kontrole lopte,preciznih pasova,prekidanju akcija protivnika itd..
Aguero dao gol, Silva dvije asistencije.
Da je Dzeko dao Aguerov gol 100% bi bio top po izboru glasaca, a ovako sam samo 90% siguran da ce biti top of the match. Iako goal.com ne smatram nimalo relevantnim za njihove ocjene, ni za ocjene posjetitelja.
Zadnja izmjena: Soni, dana/u 03 jan 2012, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ale Del Piero aleee

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 03 jan 2012, 23:26

Jbga ljudi...valja staviti ruku na srce i reći da bi Džeko možda/najvjerovatnije uspjeo u nekim drugim ekipama slabijeg ranga EPL-a gdje bi možda došao i do ranga legende nego da se muči ovdje gdje je već. Dobio je 90 minuta prilike da se pokaže koliko-toliko ali opet imena strijalaca su oni-koji-uopšte-nisu-napadači. Jbga! Možemo mi mrziti Mancinia ali ne može se reći da mu nije dao šansu/e. Aguero za razliku od Džeke radi upravo ono što je Torres radio kada je tek stigao u VB - biti najbolji. Jbga narode, prihvatite činjenice :/

emir_

Post Postao/la emir_ » 03 jan 2012, 23:28

problem kod pljuvatora je sto ne gledaju tekmu, nego sam dzeku... nije bio perfektan ali solidan jeste... uostalom najvaznije je da je city pobijedio a roberto je imao razloga zasto drzi edina do kraja!!! koliko se samo borio, stigao i do odbrane nekoliko puta... city u ovoj tekmi nije uopce imao mnogo prilika a to je krivo vrijeme jer je padalo ko s kabla!!!
4-IN-A-ROW

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 03 jan 2012, 23:29

emir_ je napisao/la:problem kod pljuvatora je sto ne gledaju tekmu, nego sam dzeku... nije bio perfektan ali solidan jeste... uostalom najvaznije je da je city pobijedio a roberto je imao razloga zasto drzi edina do kraja!!! koliko se samo borio, stigao i do odbrane nekoliko puta... city u ovoj tekmi nije uopce imao mnogo prilika a to je krivo vrijeme jer je padalo ko s kabla!!!
Bjezali igraci od kise da se ne istope. Pa ne igra se na oranicama ko u Bosni. U Engleskoj na svakoj drugoj utakmici pada kisa.
Ale Del Piero aleee

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 jan 2012, 23:30

bosnas_ je napisao/la: dobro,ali hajd reci po cemu je Aguero bio veceras bolji od Dzeke' ili npr Silva??? budi realan covjece i priznaj da je Edin bio vazan dio ekipe koji je pobjedio jaki Liverpul! e sad druga je stvar sto mu samopouzdanje nije na nekom nivou,slazem se da je to zbog ceste klupe u zadnjih mjesec dana,ali polako i to ce doci na svoje,gledaj Kerola ili Toresa,skuplji su od Dzeke a u puno slabijoj su formi,e to je objektivno zapazanje... istina Dzeko u zavrsnici treba biti bolji,ali sve ostalo mu je za cistu 10,od zalaganja,kontrole lopte,preciznih pasova,prekidanju akcija protivnika itd..
Pa ko je uopste rekao da je Aguero bio bolji? :roll:
Po meni je cijeli tim Citya lose odigrao, s obzirom kako su znali odigrati. Ova visoka pobjeda zavarava, jer igra na terenu nije uopste ostavila dojam.
Nemoj me shvatiti pogresno, Dzeku ne pljujem samo iznosim svoje misljenje glede vecerasnje utakmice.
Iskreno, ne mogu reci da je odigrao maestralno, kad nije takav slucaj. Ne zelim da grijesim dusu. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 jan 2012, 23:32

Omerbavarac je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la: dobro,ali hajd reci po cemu je Aguero bio veceras bolji od Dzeke' ili npr Silva??? budi realan covjece i priznaj da je Edin bio vazan dio ekipe koji je pobjedio jaki Liverpul! e sad druga je stvar sto mu samopouzdanje nije na nekom nivou,slazem se da je to zbog ceste klupe u zadnjih mjesec dana,ali polako i to ce doci na svoje,gledaj Kerola ili Toresa,skuplji su od Dzeke a u puno slabijoj su formi,e to je objektivno zapazanje... istina Dzeko u zavrsnici treba biti bolji,ali sve ostalo mu je za cistu 10,od zalaganja,kontrole lopte,preciznih pasova,prekidanju akcija protivnika itd..
Po meni je cijeli tim Citya lose odigrao, s obzirom kako su znali odigrati. Ova visoka pobjeda zavarava, jer igra na terenu nije uopste ostavila dojam.
Nemoj me shvatiti pogresno, Dzeku ne pljujem samo iznosim svoje misljenje glede vecerasnje utakmice.
Iskreno, ne mogu reci da je odigrao maestralno, kad nije takav slucaj. Ne zelim da grijesim dusu. :D
Omere dobro su ikako izasli na teren po onakvom kijametu a kamoli jos nesto i odigrali :D .
P.S Sta mislis sta bi bilo da je MC jos odigrao dobro ako sa ''losom'' igrom dobiju Liverpool sa 3-0.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 jan 2012, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 03 jan 2012, 23:35

Omerbavarac je napisao/la:
heh,pa u Cityu izuzev Kompanija i J.Tourea niko nije odigrao maestralno,ali su igrali koliko im je trebalo i zasluzeno pobjedili Liverpul koji je imao najbolju odbranu u ligi do veceras.. mada se vidi da Dzeko nema snage za svih 90 minuta,i zbog ovakvih stvari dobro bi bilo da je Baloteli zdrav i da je mozda usao umjesto njega u 70 minuti..isto tako Nasria nije bilo ni na klupi,a sve su to vazni igraci Citya,koji ce ako ovako nastavi na kraju zavrsiti na 1 poziciji,aBd!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, Fudo, Google Adsense [Bot], JEDRILICA, KarlMarx, Kaunas, Sheyi, signalidunapark, VolimBiH96 i 72 gosta.