FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svakom loncu poklopac...nije vise ni zanimljivo. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- PitarBordo
- Kontakt:
Posjeta sutra ? Ja mislim nekih 6-7 hiljada
-
- Kontakt:
Mislim da se u raji mnogo toga nakupilo sto bi se moglo pokazati na tekmi sutra. Nadam se da ce iako dodje do toga to biti usmjereno tamo gdje treba a ne na igrace koji od sutra zasluzuju maximalnu podrsku do kraja, od suprotnog nemas nista, koliko mogu toliko ce pokazat.
Ova sezona je sezona uprave i strucnog staba koji bi ako krene po zlu trebali biti na udaru.
Posjeta? Sta reci, nisam ni protiv Zarije onaj broj ocekivao pa sam demantovan. Sve cemo vidjeti sutra
Ova sezona je sezona uprave i strucnog staba koji bi ako krene po zlu trebali biti na udaru.
Posjeta? Sta reci, nisam ni protiv Zarije onaj broj ocekivao pa sam demantovan. Sve cemo vidjeti sutra

Do smrti odani!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nema rustemovica, njega sam najvise spominjao na tribinama
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
- PitarBordo
- Kontakt:
Imam osjećaj da će Sarić biti novi Rustemović po tom pitanju.QUARESMA 18<<< je napisao/la:nema rustemovica, njega sam najvise spominjao na tribinama

Samo Saraj'vo.
Na Bašćaršijskom ljetuhrn je napisao/la:Posjeta sutra ? Ja mislim nekih 6-7 hiljada

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nema kesa za Ordagica, nista Ordaga poslusaj ti mene zvrkni punca nek ti sredi transfer, ocigledno je da imas tankog menadera. 
http://sport.1.ba/omladinski-fudbal/pio ... nire/89311
Trebao sam ici gledati pionire bar bi bio rahat.

http://sport.1.ba/omladinski-fudbal/pio ... nire/89311
Trebao sam ici gledati pionire bar bi bio rahat.

-
- Kontakt:
Pitarbordo,
Izvini, ne poznajem vas,jeste vi neki strucnjak na polju procjene vrijednosti igraca u eurima?
Izvini, ne poznajem vas,jeste vi neki strucnjak na polju procjene vrijednosti igraca u eurima?
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sutra nekih 5.000 protiv Zrinjskog, REALNOST. 

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja mislim da ce biti oko 5 hiljada, dosta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Poštovani,Pitaristok je napisao/la:Pitarbordo,
U skladu sa vašim upitom sa zadovoljstvom Vam mogu prenijeti da ja nisam stručnjak, u svakom slučaju bitno ke navesti da ja nisam objavio tu procjenu.
Lp,
PitarBordo
Samo Saraj'vo.
Stanje čovjek rrkao pogresn?Pitaristok je napisao/la:Pitarbordo,
Naši jučer rekli neće potpisivati igrače sa šestocifrenim
I dan kasnije za godinu dana lik će uzeti.preko 100 ooo
I sta je pogriješio
Sujeta vas ubi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
dobro, ok, nema potrebe da u tolikoj mjeri budes sluzben.PitarBordo je napisao/la:Poštovani,Pitaristok je napisao/la:Pitarbordo,
U skladu sa vašim upitom sa zadovoljstvom Vam mogu prenijeti da ja nisam stručnjak, u svakom slučaju bitno ke navesti da ja nisam objavio tu procjenu.
Lp,
PitarBordo
mozda sam donio pogresan zakljucak, jel ti tvrdis da ovaj igrac Milos ne vrijedi tih novaca?
Nece uzeti toliko nego 48 000 KM.Pantelija je napisao/la:Stanje čovjek rrkao pogresn?Pitaristok je napisao/la:Pitarbordo,
I sta je pogriješio
Sujeta vas ubi
Kakva crna sujeta.
I to je Zijo rekao zbog nekih igraca iz nase lige koji su lupali cifre od 150 000-200 000 za godinu.
Zadnja izmjena: kinosvra, dana/u 22 jul 2017, 19:53, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
ne kazem da je pogrijesio nit ga napadam
mozda je izletio igrac vrijedan tih para, to je moje misljnje
zasto ga ne kupiti
mozda je izletio igrac vrijedan tih para, to je moje misljnje
zasto ga ne kupiti
Ovce trće tamo gdje ih pas cuvar i pastir natjeraju.BordoBolesnik je napisao/la:Mislim da se u raji mnogo toga nakupilo sto bi se moglo pokazati na tekmi sutra. Nadam se da ce iako dodje do toga to biti usmjereno tamo gdje treba a ne na igrace koji od sutra zasluzuju maximalnu podrsku do kraja, od suprotnog nemas nista, koliko mogu toliko ce pokazat.
Ako se umjesto psa čuvara angažuje zec, nemojte psovati ovce.

- PitarBordo
- Kontakt:
Ni to nije tačno. Ja ne tvrdim ništa, nego mi smiješno, dobro ne smiješno, nego interesantno, da isti dan kada član stručnog štaba kaže da se neće raditi jedno, otprilike upravo to uradi administracija.Pitaristok je napisao/la:dobro, ok, nema potrebe da u tolikoj mjeri budes sluzben.PitarBordo je napisao/la:Poštovani,Pitaristok je napisao/la:Pitarbordo,
Lp,
PitarBordo
mozda sam donio pogresan zakljucak, jel ti tvrdis da ovaj igrac Milos ne vrijedi tih novaca?
Dakle nigdje nisam napisao "vrijedi" ili "ne vrijedi", "ovoliko" ili "onoliko" - komentarisao post drugog korisnika foruma i uporedio to sa izjavo člana stručnog štaba. Jednostavno mi je to samo jedan od nizu događaja koji pokazuju da administracija i stručni štab komuniciraju svakog 30. februara.
Pozdrav.

Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 22 jul 2017, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Kako je manje od 50 hiljada šestocifren iznos?Pantelija je napisao/la:Stanje čovjek rrkao pogresn?Pitaristok je napisao/la:Pitarbordo,
I sta je pogriješio
Sujeta vas ubi
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.