De esej napiši.Sviuodbranu je napisao/la:Gledaj cetnika sto orgijaju po forumu. Aferim
Moderator/ica: insider

De esej napiši.Sviuodbranu je napisao/la:Gledaj cetnika sto orgijaju po forumu. Aferim
Orgijali su ti po pola bosne sa paradama i marsiranjima, tad ti je ok biloSviuodbranu je napisao/la:Gledaj cetnika sto orgijaju po forumu. Aferim
bogami autobusi dolaze iz bih i inostranstvaTekashi je napisao/la:Nece biti 50 ljudi na "prajdu". Blamaza u najavi
Pa kad su dvije strane iste medalje.Sarmelino je napisao/la:Orgijali su ti po pola bosne sa paradama i marsiranjima, tad ti je ok biloSviuodbranu je napisao/la:Gledaj cetnika sto orgijaju po forumu. Aferim
Pa vidis na forumasima ovim to, takvi su sviSaurman je napisao/la:Vehabije jedva dočeali da iskažu silu i protivljenje kad su u pitanju ****, nešto ih nisam vidio a ni čuo da su se protivili četničkom orgijanju po Bosni.
Zbog blokada ulica brojni radnici ne mogu doći na posao u centar Sarajeva
Slične ideologije.Sarmelino je napisao/la:Pa vidis na forumasima ovim to, takvi su sviSaurman je napisao/la:Vehabije jedva dočeali da iskažu silu i protivljenje kad su u pitanju ****, nešto ih nisam vidio a ni čuo da su se protivili četničkom orgijanju po Bosni.
tacno tako, nadam se da ce na red doci i direktive eu po tom pitanjuUnofficialpage je napisao/la:Postoji mnogo veći problemi u ovoj državi od ove parade, prevelik se značaj daje ovom skupu. Ja ću govoriti o jednoj drugoj skupini ljudi koje sam i sam pripadnik. A to je osobe sa invaliditetom. Ti ljudi nemaju osnovna ljudska prava u ovoj državi a to je pravo na školovanja, pravo na slobodno kretanje, pravo na zaposlenje... Koliko djece propadne, ostane zatvoreno u svom domu samo zbog nemogućnosti da imaju ova gore prava. A mislim da same pripadnike te LGTB grupacije pa i ovih ostalih koji su svu svoju energiju dali da dadnu podršku tim ljudima, apsolutno ih nije ni 1% briga za te. Vrlo dobro to znam, živim to već 23 godine i svi su tu deklarativno ali prave pomoći, podrške nema ni u čemu, niti bilo koga boli briga za to. A to je mnogo veći problem, trebao biti na listi prioriteta na mnogo većoj poziciji nego što je pitanje LGTB-a. Samo se zapitajte kad parkirate auto da li ikad pogledate ispred da li je to slučajno mjesto na kojem je kosa ravan (rijetke zgrade koje to imaju), da li ste ostavili dovoljno prostora da kolica mogu proći pored vašeg auta da pristupi toj kosoj ravni, da li ikad pogledate da li auto pored vašeg ima naljepnicu koja pokazuje da je to auto za osobu koja je u kolicima pa da 20 cm auto pomjerite lijevo ili desno da ima dovoljno prostora. A ovo je samo jedno pitanje jedne grupe a ima ih još dosta, te ovo isto vrijedi i za one od jučer.
I ne treba nedeljom da se radi, sto prije ukinuti tu privatno-robovlasnicku metoduTekashi je napisao/la:Zbog blokada ulica brojni radnici ne mogu doći na posao u centar Sarajeva
Yebo radno vrijeme 350h mjesečno vikendima,praznicima ajmo mi ganjati pe'dere i nositi natpise "čim se budala ponosi pametan se stidi" jer oni su problem ali SDA i ostali uhljebi nisu.irfo je napisao/la:I ne treba nedeljom da se radi, sto prije ukinuti tu privatno-robovlasnicku metoduTekashi je napisao/la:Zbog blokada ulica brojni radnici ne mogu doći na posao u centar Sarajeva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.