FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovi kvazinavijaci sto Amaru pokusavaju prisiti nesto zasluzuju batine. Kakve veze ima trener sa neplacenim porezom. To nema nigdje i siguran sam da namjerno to plasiraju. Bijednici mali.
@Nea bez ljutnje ali slozio bih se s Quilanom oko ovog. Nema smisla. Eto ja nisam bio forumas nijednog foruma kad se desila ta seoba pa ni ne kontam sva ta vasa prepucavanja. Javi se tom stormu negdje privatno pa mu kazi sta mislis. Hajd da je on tebe prozvao, nego besmisleno raspravljati necije misljenje o Amaru na drugom forumu. Najzad svako ima pravo na svoje misljenje. Na kraju krajeva svi imamo jednu zajednicku stvar, koja je i najbitnija - Zeljo, i ne trebaju nam prepucavanja medjusobna. Za takve stvari nam sluze kone 

- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Eno na **sport.ba prenio izjavu Jagodica da mu je drago sto je Kostic presao u Zelju,sto je cudno jer je do sada izjavljivao kako je Kostic jos uvijek igrac Slobode.
Radnička klasa !
Navikli smo da nas brukaju ovi što vode lobotomiju, ne znam što se čudite, meni je to postalo normalno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gdje je hrasno da baci koju pametnu u ovim trenucima
aco ga banovo na vjecnost izgleda
aco ga banovo na vjecnost izgleda
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ja baš mislim da će se nešto desiti, posebno zbog zadnje rečenice u saopštenju. Kao da se priprema teren za to, a i tajming je malo čudan.Quinlan je napisao/la:I da poznavajuci nas sistem opet nista specijalno od ovoga nece biti, ali eto vidjeti cemo
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma samo je sve prebaceno na tuzilastvo sto je i normalno, ali poznavajuci nase tuzilastvo niti ce sta brzo niti puno biti, ali eto nadati se da ce najednom poceti raditi kako trebaVirtu4l je napisao/la:Ja baš mislim da će se nešto desiti, posebno zbog zadnje rečenice u saopštenju. Kao da se priprema teren za to, a i tajming je malo čudan.Quinlan je napisao/la:I da poznavajuci nas sistem opet nista specijalno od ovoga nece biti, ali eto vidjeti cemo

- Neandertalac
- Kontakt:
amar92 je napisao/la:@Nea bez ljutnje ali slozio bih se s Quilanom oko ovog. Nema smisla. Eto ja nisam bio forumas nijednog foruma kad se desila ta seoba pa ni ne kontam sva ta vasa prepucavanja. Javi se tom stormu negdje privatno pa mu kazi sta mislis. Hajd da je on tebe prozvao, nego besmisleno raspravljati necije misljenje o Amaru na drugom forumu. Najzad svako ima pravo na svoje misljenje. Na kraju krajeva svi imamo jednu zajednicku stvar, koja je i najbitnija - Zeljo, i ne trebaju nam prepucavanja medjusobna. Za takve stvari nam sluze kone![]()
Zna on dobro ko sam ja i zašto ovo pišem. Ako ti kažem da ima smisla itekako a i razloga ne znam vjeruješ li mi. Nije to tek onako napisano, sve ima svoje zašto i zato.
Ne znam sjećaš li se kada se pjevalo: prodane duše mogu da nam puše...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sef strucnog staba nema veze sa ovom prijavom. Zna se ko je nabijao dug koji iznosi oko ili preko 4 miliona. Svako od njih ce odgovarati,ali zna se da Amar nema veze s tim.
Smirite se.
Smirite se.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Neandertalac je napisao/la:Ne znam sjećaš li se kada se pjevalo: prodane duše mogu da nam puše...

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Budite ljubazni pa ovdje ne pisite poruke namjenjene clanovima drugih foruma. Svakako za svaki rat budemo krivi aco i ja, stvarno nemamo potrebe i zelje jos time da se bavimo.
Hvala.
Hvala.
- plavousrcu
- Kontakt:
Hajde da mi dobijemo Krupu. Supaka je bilo i bice, ali oni nisu bitni. Neka zive u svom svijetu i misle da su najpametniji prozivajuci Amara. Pred nama je vazna utakmica i onda opet vazna. Svi ce se loziti na nas jer imamo najbolju ekipu, a pod pritiskom smo. Trebaju nam pobjede kao rijetko kada. Sve dobro uradjeno ce ostati u drugom planu ako ne bude dobrih rezultata.
Daj pitare u kupu da ih mlatnemo 4 puta na proljece, onda ih komotno azijat moze ugasit
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Idemoplavi
- Kontakt:
Dajte ljudi sta se prepucavate sa onom dječurlijom tamo, pa gdje nece pjeniti kad troskovi renoviranj zapada i izgradnje istoka kosta koliko i iznos za koji su se prodali utrpanom. Oni su klub jednog lica i navijaju za nesto sto vise nije njihovo. Trenutno najjači segment njihovog kluba je prikrivanje velikih supljina i nedostataka. Zato radujmo se nasim uspjesima kako na terenu tako i mimo njega, a vjerujte bice visokog tlaka jos vise. Nas vođa nece stati!!!
1921
- plavousrcu
- Kontakt:
Nemoj Irfo preseravanja. Znas i sam da se moze vratiti ko bumerang i da je cesto bilo tako. Karma je kucka. Daj nam Semu da Zerica vidimo na desetki.irfo je napisao/la:Daj pitare u kupu da ih mlatnemo 4 puta na proljece, onda ih komotno azijat moze ugasit
Ipak je Aco bio u pravu , protiv Jajca na Piroti. Tek od lige 6 mjenjaju stadion 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- Idemoplavi
- Kontakt:
Ma pogotovo sto zadnja tri kola u isto vrijeme svi, a krupa i jajcani imaju domacinstvo u isto vrijeme.aleksandar_veliki je napisao/la:Nije bilo logike, no kontao sam pogrijesi kada sam vidio da su iz Metalleghea objavili na zvanicnoj stranici.Merhaba je napisao/la:Ipak je Aco bio u pravu , protiv Jajca na Piroti. Tek od lige 6 mjenjaju stadion
1921
Nije bilo logike , ali i sami znate gdje prestaje logika pocinje BiH tako da sam svasta ocekivo. Realno bit ce nam lakse igrati na Piroti pred nasih 1000 navijaca nego u Krupi pred nasih 200 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Hvala hvala, nek se dogovore ko ce ti platit cevape u Travniku 

Zar nije Ibrak poguro bar za Punta , Corsealeksandar_veliki je napisao/la:Placam ja, samo mi prevoz treba posto i pored silnih "placenickih para" jos nisam skupio za vozilicuMerhaba je napisao/la:Hvala hvala, nek se dogovore ko ce ti platit cevape u Travniku.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.