FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MejdanTz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MejdanTz » 05 jul 2023, 13:26

HPCompaq je napisao/la:
05 jul 2023, 11:14
Ako je istina ovo sto navodi M. K. onda ni fukarama nije maslo za ramazana. Gonite se svi u 3 lijepe. Neka bude kako bude.
Kakav si ti lik hahahah 98% navijača Slobode htjelo Azmira, a ti se uhvatio Fukara nakon što je prošlo. Još se držiš priče lika koji je dovodio Jasmina na tribinu stavljo mu šal oko vrata i koji ima tendenciju ulaska u klub. Zato nam i jest ovako.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 05 jul 2023, 13:28

Edin1982 je napisao/la:
05 jul 2023, 12:43
Hajmo sada realno,da sagledamo šta smo dobili višečlanom upravom,Medž doo (stabilna jaka firma),Tom Cat (po Lrc stabilna i jaka firma),Subašić gradnja (po Lrc stabilna firma),Admiral casina (jaki) Dejan Pavić (daleko mu kuća) Admir Mosorović (nk Svatovac Šećerov baksuz),Kemo Papračanin (zamazivanje očiju tribini, ok momak Slobodaš)ovih par ispočetka daleko jači finansijski od Azmira trenutno,koliko ćemo mi hajrovati od toga ...???
Znaš šta smo dobili?! Isto kao i prošli put sa Mujkanovićem, špansku sapunicu svaki vikend. Meni ovdje puno toga smeta a najviše što imam osjećaj da ovi likovi što su ušli u klub ne znaju da mi ne igramo više PL.
E, ključno je šta su oni dobili, Mujkan će dobiti najmanje 2 upotrebne i građevinske dozvole, jedno poludžabno opštinsko zemljište, neko od ovih saradnika će ući u građevinu. Nino, Cestotehnik i vjerovatno Babilon a možda i Deling će završiti zgrade što imaju i ide zastoj u njihovoj gradnji za sve nove projekte, dozvole i ostalo. I tako već 20 godina..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 05 jul 2023, 13:36

Hitman22 je napisao/la:
05 jul 2023, 12:30
Rimes87 je napisao/la:
05 jul 2023, 12:27
Na koji nacin se moze uci u skupstinu kluba? #askingforafriend
Treba insistirati na ulasku u skupstinu sto veceg broja iako ce se placati,ali bez obzira
Ja se ne zafrkavam, fakat pitam, zanima me, volio bih vidjeti da li sam u mogucnosti uci u skupstinu i koji su kriteriji za ulazak.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 05 jul 2023, 13:37

HPCompaq je napisao/la:
05 jul 2023, 11:55
Slobodas je napisao/la:
05 jul 2023, 11:39
HPCompaq je napisao/la:
05 jul 2023, 11:25
Wagnerovci fukare tz, pojedinci iz vrha...
Sta to treba da znaci majke ti ? Placenici ili rusitelji sistema ili branioci Kosova ili oslobodioci iz naroda ili narkomani

sta pricas ko kuja u siframa sve ili reci ili nemoj sta se tu izmotavas
Kuja te rodila
**** li ti mamu glupu jesam li ti mamu ukljucio ? vrijedjaj mene aki si frajer nemoj odma ostale ukljucivati keru jedan
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 05 jul 2023, 13:37

Slatinash_7 je napisao/la:
05 jul 2023, 13:28
Edin1982 je napisao/la:
05 jul 2023, 12:43
Hajmo sada realno,da sagledamo šta smo dobili višečlanom upravom,Medž doo (stabilna jaka firma),Tom Cat (po Lrc stabilna i jaka firma),Subašić gradnja (po Lrc stabilna firma),Admiral casina (jaki) Dejan Pavić (daleko mu kuća) Admir Mosorović (nk Svatovac Šećerov baksuz),Kemo Papračanin (zamazivanje očiju tribini, ok momak Slobodaš)ovih par ispočetka daleko jači finansijski od Azmira trenutno,koliko ćemo mi hajrovati od toga ...???
Znaš šta smo dobili?! Isto kao i prošli put sa Mujkanovićem, špansku sapunicu svaki vikend. Meni ovdje puno toga smeta a najviše što imam osjećaj da ovi likovi što su ušli u klub ne znaju da mi ne igramo više PL.
E, ključno je šta su oni dobili, Mujkan će dobiti najmanje 2 upotrebne i građevinske dozvole, jedno poludžabno opštinsko zemljište, neko od ovih saradnika će ući u građevinu. Nino, Cestotehnik i vjerovatno Babilon a možda i Deling će završiti zgrade što imaju i ide zastoj u njihovoj gradnji za sve nove projekte, dozvole i ostalo. I tako već 20 godina..
Ja sam predložio da Slobodi promijene ime u GRAĐEVINSKI. KLUB SLOBODA...

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 05 jul 2023, 14:04

Evo kakvo je sada stanje
Samo je Sloboda iz Tuzle

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 05 jul 2023, 14:14

Za povratak u PL potrebno je oko milion KM...Sto zvanicno sto ispod stola.
Svi zajedno da se skupe i uduplaju nemaju taj novac. A kamoli da ga daju Slobodi. Opet gradske seme, talovi transe od grada svi sretni.
Osim navijaca Slobode naravno. Pi cka li vam materina svima doce i vama kraj. Hoce svega mi

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jul 2023, 14:33

Dont dream dreams.

Nema od povratka nista.
A sto se tice para, Azmir po pricama nema para. A dovede bolje igrace nego svi oni zajedno.

A oni kao imaju firmetine, kako da ne. :urnebes:
Gazde kao Nino.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 jul 2023, 14:37

Kad ne bi usli 5 godina, vise bi volio da navijaci pobijede u ovoj borbi protiv gamadi i otjerali ih. Prevrsili su svaku mogucu mjeru
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Kolutsudzuke
Kontakt:

Post Postao/la Kolutsudzuke » 05 jul 2023, 14:41

FKBilder je napisao/la:
05 jul 2023, 14:14
Za povratak u PL potrebno je oko milion KM...Sto zvanicno sto ispod stola.
Svi zajedno da se skupe i uduplaju nemaju taj novac. A kamoli da ga daju Slobodi. Opet gradske seme, talovi transe od grada svi sretni.
Osim navijaca Slobode naravno. Pi cka li vam materina svima doce i vama kraj. Hoce svega mi
Oni su dosli ovjde da zarade sad i sto prije, a ne da daju pare. Pa ne placaju karte za utakmice, a kamoli da uloze nesto. Sve neki carsijaneri pljuju cojka, a treba im rezrvoar goriva kad kod svojih idu...
RIP PROBISVJET

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 jul 2023, 14:52

tuzlak1987 je napisao/la:
05 jul 2023, 14:33
Dont dream dreams.

Nema od povratka nista.
A sto se tice para, Azmir po pricama nema para. A dovede bolje igrace nego svi oni zajedno.

Gazde kao Nino.
Azmir nema vise one pare od ranije, ne samo da nema, nego i ne razbacuje se vise kao ranije. A tek iz Amerike treba da mu stigne cestitka od bivse zene. On po nekoliko plata je dugovao Dedicu i jos mnogima u Slogi. To pitaj nekoga bliskog klubu.
Ali je to manji problem, jer nas sad vodi omrazena osoba, odvratna... "nešto" sto su 3 dana motkom prevrtali kad je ispalo iz materine pi4ke jer nisu znali sta je.

Sto neko napisa, mnogi si ovdje toliko zatripovali na Azmira i samo Azmira da bi im tesko pao i dolazak vlasnika PSG-a. Ustvari, odvratnija škanju nije nas mogla preuzeti.

@ultra jel ti makar malkice godra sto nas je Krusko preuzeo? 😁
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 05 jul 2023, 15:02

Slatinash_7 je napisao/la:
05 jul 2023, 13:28
...
Idu jos dva nakaradna mosta preko juzne za početak a onda i par zgradica, nadogradnja na zgrade u izgradnji sa nakdnom legalizacijom
& $ ?

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 05 jul 2023, 15:04

jel se danas obraca pucanstvu lobanja sa vijestima o treneru barem za pocetak?
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jul 2023, 15:24

Beduin je napisao/la:
05 jul 2023, 14:52
Dont dream dreams.

Nema od povratka nista.

Gazde kao Nino.
Azmir nema vise one pare od ranije, ne samo da nema, nego i ne razbacuje se vise kao ranije. A tek iz Amerike treba da mu stigne cestitka od bivse zene. On po nekoliko plata je dugovao Dedicu i jos mnogima u Slogi. To pitaj nekoga bliskog klubu.
Ali je to manji problem, jer nas sad vodi omrazena osoba, odvratna... "nešto" sto su 3 dana motkom prevrtali kad je ispalo iz materine pi4ke jer nisu znali sta je.

Sto neko napisa, mnogi si ovdje toliko zatripovali na Azmira i samo Azmira da bi im tesko pao i dolazak vlasnika PSG-a. Ustvari, odvratnija škanju nije nas mogla preuzeti.

Pa slazem se, ne mora biti Azmir (iako mislim da bi on to vodio bolje i da opet bolje igrace dovodi).
Mogli su naci nekog ko nije kokuz (Pavic) i nekog ko nije coban (Mujkanovic), kriminalac (Struja).

Da si ponudio covjeka koji moze skuputi par stotina hiljada i koji je pri sebi svi bi rekli ok no prob.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 jul 2023, 15:25

Beduin je napisao/la:

nije. Mislim da sam i ja zavrsio sa Tusnjem

ti znas da ja mislim da je Senad dobar predsjednik, mislim to i dalje. ova uprava ima i dobrih ljudi, sposobnih. Oni su Abramovic, Perez i Berluskoni sve skupa za ove sto su nas vodili 4 godine. I klub kao klub ce sigurno biti bolje, ali nije vrijeme za ove akrobacije. Navijaci hoce Azmira, raja hoce Azmira.U nekim drugim okolnostima ja bih vjerovatno bio najveci zagovornik ove uprave, ali sad kad su Secerbegovic i ekipa i dalje tu, kad bi UG da odlucuje- neka hvala. Nije to vise moja Sloboda. A i Senad ce vrlo brzo vidjet da nije ni njegova kad se ovi grobari krenu petljati.

iskren da ti budem znajuci Senada jedna od nada mi i jest to da ce ih poslat u pm u roku od 3 mjeseca i **** od kluba. Sad hoce li uspjet il ce opet oni njega otjerat, vidjet cemo.
ali me nesto puno i ne zanima

mislio sam hladne glave napisati nesto, ali nikako da se glava ohladi. Ljudi su privatizovali klub, a pricaju da je nas klub. Kako ako su navijaci Slobode zeljeli jedno, 90% njih i nisu dobili to. Nebitno jesu li upravu. Time su pokazali da ih nije briga za misljenje nas obicnih navijaca, sad i mi mozemo samo pokazati da i nas nije briga za njih navijackim neposluhom i bojkotom, te podrskom Fukarama
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 05 jul 2023, 15:28

05 jul 2023, 15:24
Beduin je napisao/la:
Dont dream dreams.

Nema od povratka nista.

Gazde kao Nino.

Pa slazem se, ne mora biti Azmir (iako mislim da bi on to vodio bolje i da opet bolje igrace dovodi).
Mogli su naci nekog ko nije kokuz (Pavic) i nekog ko nije coban (Mujkanovic), kriminalac (Struja).

Da si ponudio covjeka koji moze skuputi par stotina hiljada i koji je pri sebi svi bi rekli ok no prob.
Nemojte tako, siguran sam da je ova uprava prezentovala 50ak stranica programa rada kluba i buducim ciljevima i da su time kupili Acija i Bucija. Jer oni se vode cinjenicama, ne zele da preuzme neko klub nazor, na A4 papiru, bez ikakve prezentacije plana, da nas ne je.be neko ko nas je vec je.bo i slicne bajke.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 05 jul 2023, 15:34

Dont dream dreams.

Nema od povratka nista.

Gazde kao Nino.
Član uprave Zrinjskog Amir Gross Kabiri, izraelski biznismen koji je u najmu pogona kompanije Aluminij, najavio je da će ovaj klub nastaviti ulagati u igrače za koje vjeruju da su njegova budućnost i da su spremni za europske izazove.
Ovo nama treba za UO,ino frajeri s parama koji uz to hoce davati
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 jul 2023, 16:08

Hitman22 je napisao/la:
05 jul 2023, 15:34
Dont dream dreams.

Nema od povratka nista.

Gazde kao Nino.
Član uprave Zrinjskog Amir Gross Kabiri, izraelski biznismen koji je u najmu pogona kompanije Aluminij, najavio je da će ovaj klub nastaviti ulagati u igrače za koje vjeruju da su njegova budućnost i da su spremni za europske izazove.
Ovo nama treba za UO,ino frajeri s parama koji uz to hoce davati
E u Tuzli ih nikad neces naci. Azmir je jedna od rijetkih budala. Koliko god ga ne volio, zna covjek biznis, uostalom rezultati govore za njega. Vidis da je kod svake uprave ista prica, stabilizacija i omladinski pogon. Pa de yebo ga otac nek jednom neka uprava kaze trazit cemo iskorak u ligi, idemo na Evropu i slicno. Yebo ga OP i stabilizacija vise. Koliko pricaju o OP, covjek bi rekao mi Salzburg, a ono vise mladih igraca nam dzaba ode, nego sto nam klubovi plate za njih
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 05 jul 2023, 16:26

@Madal...
Posto me spominješ u nekim postovima, kako ću ja nekoga napasti zbog nečega napisanog...

Sto se tebe tice, ti ćeš se sigurno trebati i morati izvinjavati nekim ljudima, jer ono sto si ti ljudima pisao, bez obzira ko oni bili i za šta se zalagali, ja ne bi ni najvećim dušmanima (citaj: četnicima).
Toliko je gnusno šta se napisalo ovdje u zadnjih nekoliko stranica i šta se poželilo ljudima koji imaju porodice, pored kojih valja sutra proći... jaaaako jako ružno! Ja to nikad ne bi poželio opoziciji, bez obzira na kojoj strani bio, a ima momaka ovdje na forumu, mogu potvrditi koja sam strana :) ti pošto si defektaš, odma ćeš napisati i reci eno ga brani nekoga iz ovog ili onog razloga, al nejse, defektaš si kao što kažem...

Poenta je da ne treba vruće glave pisati odvratne stvari, u ovako malom mjestu, gdje se svi manje-vise znamo. Ja nikada ne bi poželio te stvari recimo ljudima koji su do jučer javno pisali protiv Azmira, psovali mu mater JAVNO, i odjednom stali uz njega kao da se nikada ništa nije desilo... ja takvim ljudima nikada ne bi pisao da poginu, da nemaju hljeba da jedu i slično, kao što si ti i par pajdaša ti ovdje.
Glupo i ružno do bola ;)
075

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 05 jul 2023, 16:48

Posto pomalo izlazi ono na povrsinu, sto mozda do sad i nije, samo da kazem da nismo ni svjesni u kolikim smo ****.
Puno, puno blize smo gasenju nego ulasku u PL.
Na dusu svima onim koji su sudjelovali u ovom, a svi oni znaju ko su, uzalud se pravdaju.
Al hajd sad cemo imenom i prezimenom imat i ove "navijace" koji su ugasili Slobodu.
Volim tebe, više od sebe

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.