Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne znam ni ja sta im je. Nesto su ljuti. Pisu pod emocijama, a to nikad nije dobro.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Niste svjesni sta se ocekuje na ljetoo , ooo udbaskaa oyebinoooo 
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Hahah jasta ce kao i za ovih 15 godina kao i sad zadnju tekmuIMResurrected je napisao/la: ↑16 feb 2026, 15:04To su veoma hrabre najave. Vidjecemo ima li kapacitet da vam sredi barem prihvatljivo sudjenje. Ne poricem da je nekada imao, ali odnos snaga vise nije isti u ovoj ligi.Virtu4l je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:54Olakšaće ovo i Sarajevu, kao i svima. Nijaz nije tele da dozvoli da ga kolju na svakom koraku, za godinu dana će uraditi ono što svi vlasnici i predsjednici Sarajeva nisu mogli skoro 15 godina.IMResurrected je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:20Jasno je da smo dobili jos jedan klub koji ima veliku plateznu moc za nase prilike, a kako se cini i visoke ambicije. Kako ce Vico i Beus reagovati na ova desavanja? Meni ce to biti jako zanimljivo za ispratiti od iduce sezone. Ironicno je da bi ovo moglo olaksati situaciju i Sarajevu.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Evo trese se regionGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑16 feb 2026, 16:53Niste svjesni sta se ocekuje na ljetoo , ooo udbaskaa oyebinoooo![]()
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Nijazzzeeeee izvadi im ga nek prnumosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 16:56Evo trese se regionGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑16 feb 2026, 16:53Niste svjesni sta se ocekuje na ljetoo , ooo udbaskaa oyebinoooo![]()
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Haha kakav je ovo level debilizma haha,15 godina jada i cemera,borbe za opstanak,frustracija i kompleksa pa sad izasli iz pecina, jos ij vodi brat od Mirvica haha mozel gore?
-
Hordas1990
- Kontakt:
Kakav je ovo ljakse?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑16 feb 2026, 16:57Nijazzzeeeee izvadi im ga nek prnumosarajvosa83 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 16:56Evo trese se regionGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑16 feb 2026, 16:53Niste svjesni sta se ocekuje na ljetoo , ooo udbaskaa oyebinoooo![]()
Ti si coban pravi s tim posalicama i vidim samo ti je kita na pameti. Smiri.
Nije ti ovo period od prije 15 godina kad je on mogao malverzacije raditi, ne J*** njega ni 5% ni Beus ni Vico, vidio si odmah u Posusju. Niti ce sta uraditi vise od ovog naseg debila, nego ce samo on hajra imati od brata ciju je firmu u kuci na Sedreniku prijavio.Virtu4l je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:54IMResurrected je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:20Jasno je da smo dobili jos jedan klub koji ima veliku plateznu moc za nase prilike, a kako se cini i visoke ambicije. Kako ce Vico i Beus reagovati na ova desavanja? Meni ce to biti jako zanimljivo za ispratiti od iduce sezone. Ironicno je da bi ovo moglo olaksati situaciju i Sarajevu.
Olakšaće ovo i Sarajevu, kao i svima. Nijaz nije tele da dozvoli da ga kolju na svakom koraku, za godinu dana će uraditi ono što svi vlasnici i predsjednici Sarajeva nisu mogli skoro 15 godina.
Niko ne komentarise to da su ultrasi u Bl maltene od pocetka tekme bili na tribini, Velezovci od samog starta. Popravlja se izgleda i to. Ako alkosi budu isli u sarajevo veceras, vidjecemo da li se trend nastavlja.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Hordas1990 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 17:00Kakav je ovo ljakse?
Ti si coban pravi s tim posalicama i vidim samo ti je kita na pameti. Smiri.
Meni na pameti a tebi u ustima , izvadi iz usta prvo pa onda reci sta si mislio ? Jer te ne razumijem
Neko primjer starosjedioca, neko kataloški primjer papka.
E čuj djipke ga trpa.
Haj nam sad malo tvojih remek djela u paintu nabaci.
Nisi odavno.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Jedini trend po pitanju toga, koji sam ja primijetio, je da se Hordama opet zabranio dolazak zbog "radova na tribini za gostujuce navijace", a da nikakvih radova uopste nije bilo.
Lijepo je vidjeti da na nekim utakmicama gostujuci navijaci odgledaju citavu utakmicu, ali ne treba aplauz davati i hvaliti ono sto bi se trebalo podrazumijevati.
U novi boj...
Nije niko ni skonto da su bili, valjda je koncert u ŠB uticao na brojnost ali i utakmica je bila revijalnog karaktera ili ti ga kako su Vico i Beus dogovorili.
Zasto ne igra prva frizurica lige, mali Muharem (22) ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Opet se pokazalo da im je Duška jači insider od bilo koga sa teme, ali opet mu ne vjeruju jer je pitar.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Imal 500 ljudi?
S obzirom kakvo je stanje sa tim bilo u zadnje poduze vrijeme, ovi novi momenti su za pohvalu.Bejker je napisao/la: ↑16 feb 2026, 17:27Jedini trend po pitanju toga, koji sam ja primijetio, je da se Hordama opet zabranio dolazak zbog "radova na tribini za gostujuce navijace", a da nikakvih radova uopste nije bilo.
Lijepo je vidjeti da na nekim utakmicama gostujuci navijaci odgledaju citavu utakmicu, ali ne treba aplauz davati i hvaliti ono sto bi se trebalo podrazumijevati.
Sto se tice zabrane hordama za doboj, to mi je za kazne iskreno. I to za bilo koju klub , koji “ ne moze da obezbjedi siguran boravak zbog nazovi radova na tribi kojih nema, ili mup ne moze”. Savez automatski takve po dzepu treba udariti. Bem ti ligu i fudbal, pa zbog tih navijaca se i igra. Meni prvom je poseban gust kad na gradski dodju horde, ultrasi.. nadam se i manijaci, ma bilo koja grupa navijacka. To je ta draz, to je taj smisao.
Joj "ofsajda". Pa pusti medjede pomocni ako nisi siguran, ima VAR da ispravi.
Las Palmas plete mrežu..
The saddest thing in life is wasted talent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.