Nije ti ovo period od prije 15 godina kad je on mogao malverzacije raditi, ne J*** njega ni 5% ni Beus ni Vico, vidio si odmah u Posusju. Niti ce sta uraditi vise od ovog naseg debila, nego ce samo on hajra imati od brata ciju je firmu u kuci na Sedreniku prijavio.Virtu4l je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:54IMResurrected je napisao/la: ↑16 feb 2026, 14:20Jasno je da smo dobili jos jedan klub koji ima veliku plateznu moc za nase prilike, a kako se cini i visoke ambicije. Kako ce Vico i Beus reagovati na ova desavanja? Meni ce to biti jako zanimljivo za ispratiti od iduce sezone. Ironicno je da bi ovo moglo olaksati situaciju i Sarajevu.
Olakšaće ovo i Sarajevu, kao i svima. Nijaz nije tele da dozvoli da ga kolju na svakom koraku, za godinu dana će uraditi ono što svi vlasnici i predsjednici Sarajeva nisu mogli skoro 15 godina.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Niko ne komentarise to da su ultrasi u Bl maltene od pocetka tekme bili na tribini, Velezovci od samog starta. Popravlja se izgleda i to. Ako alkosi budu isli u sarajevo veceras, vidjecemo da li se trend nastavlja.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Hordas1990 je napisao/la: ↑16 feb 2026, 17:00Kakav je ovo ljakse?
Ti si coban pravi s tim posalicama i vidim samo ti je kita na pameti. Smiri.
Meni na pameti a tebi u ustima , izvadi iz usta prvo pa onda reci sta si mislio ? Jer te ne razumijem
Neko primjer starosjedioca, neko kataloški primjer papka.
E čuj djipke ga trpa.
Haj nam sad malo tvojih remek djela u paintu nabaci.
Nisi odavno.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Jedini trend po pitanju toga, koji sam ja primijetio, je da se Hordama opet zabranio dolazak zbog "radova na tribini za gostujuce navijace", a da nikakvih radova uopste nije bilo.
Lijepo je vidjeti da na nekim utakmicama gostujuci navijaci odgledaju citavu utakmicu, ali ne treba aplauz davati i hvaliti ono sto bi se trebalo podrazumijevati.
Roy Keane mentality.
Nije niko ni skonto da su bili, valjda je koncert u ŠB uticao na brojnost ali i utakmica je bila revijalnog karaktera ili ti ga kako su Vico i Beus dogovorili.
Zasto ne igra prva frizurica lige, mali Muharem (22) ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Opet se pokazalo da im je Duška jači insider od bilo koga sa teme, ali opet mu ne vjeruju jer je pitar.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Imal 500 ljudi?
S obzirom kakvo je stanje sa tim bilo u zadnje poduze vrijeme, ovi novi momenti su za pohvalu.Bejker je napisao/la: ↑16 feb 2026, 17:27Jedini trend po pitanju toga, koji sam ja primijetio, je da se Hordama opet zabranio dolazak zbog "radova na tribini za gostujuce navijace", a da nikakvih radova uopste nije bilo.
Lijepo je vidjeti da na nekim utakmicama gostujuci navijaci odgledaju citavu utakmicu, ali ne treba aplauz davati i hvaliti ono sto bi se trebalo podrazumijevati.
Sto se tice zabrane hordama za doboj, to mi je za kazne iskreno. I to za bilo koju klub , koji “ ne moze da obezbjedi siguran boravak zbog nazovi radova na tribi kojih nema, ili mup ne moze”. Savez automatski takve po dzepu treba udariti. Bem ti ligu i fudbal, pa zbog tih navijaca se i igra. Meni prvom je poseban gust kad na gradski dodju horde, ultrasi.. nadam se i manijaci, ma bilo koja grupa navijacka. To je ta draz, to je taj smisao.
Joj "ofsajda". Pa pusti medjede pomocni ako nisi siguran, ima VAR da ispravi.
Las Palmas plete mrežu..
The saddest thing in life is wasted talent.
-
KosevoZove
- Kontakt:
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Mali muharem prestao navijati za zeljA.
Edit: Al boli ga **** nece mu skinut dres.
Edit: Al boli ga **** nece mu skinut dres.
Zadnja izmjena: MaroonWhite1946, dana/u 16 feb 2026, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
Bogami, ispleše.
Čeka se Killer.
Čeka se Killer.
The saddest thing in life is wasted talent.
Uskoro dominacija, samo ovaj investitor da dode…
Za bordobijele boje
Prelijepa kontra.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Kakvo ofirno navlacenje ne da faula Prijedoru
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pustaju ih da bude zanimljivije kasnije !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Giuseppe1, Google [Bot], invincible1921, Majestic-12 [Bot], teamnorth1989, Zigazaga i 38 gostiju.