English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Marsal
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ja da sam trener ja bih sve šamaro ih i davio ih, pobio bih se sa njima u svlačionici samo zato jer su pichke koje se boje i koje su poraz upisale u autobusu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Marsal
- Kontakt:
Odoh gledat Karlee Grey da se malo smirim.
Sta se nerviras, pa bukvalno smo svi znali da cemo izgubit ovako nekako
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
OnceUponATime
- Kontakt:
Nepotrebno polemisanje, mislit će neko da je Arsenal neka ekipa.
Nastati će novo doba, Matija Ivaniću. Ustati ćeš ti iz groba, s tobom u boj poći ću!
Za McTommineya si 100% upravu.
Frajera ne volim ni ja vidjeti na terenu, ali momak igra muski. Trci ko muha bez glave (uglavnom), udara, galami, psuje, grijesi, nekad i presjece, nekada odigra super pas ... ali nikad taj od duela nece pobjeci.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
McT poludio, ovo je neki novi level.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Marsal
- Kontakt:
Ponada se čovjek da su malo sazrili i naučili nakon 322. puta pravljenja iste greške, ali očito ne.
Ma kakvi.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
dachodachoni
- Kontakt:
Saka bi trebao smanjiti malo sa simuliranjem, nije on arijevac iz Tottenhama i kapiten repke.
Inace oba gola Rashforda sumnjiva. VAR se nije ni gledao. Eriksen bio u offsideu 100 posto
Inace oba gola Rashforda sumnjiva. VAR se nije ni gledao. Eriksen bio u offsideu 100 posto
Pa šta se drugo moglo očekivati od Ten Haga. Tek je došao, maximalno što može pripremiti ekipu je baš ovako kao danas. Treba vremena i vremena da mi zaigramo ljepše i povezanije. Za sada ovo je iznad očekivanja. Taktički vrhunska predstava, borba, udaranje, zalaganje. Pa derbi je je.bo mu ja majku, mora se ovako odigrati da bi dobio uigraniju ekipu. Arsenal baš dobar, vidi se sigurnost u posjedu, znaju šta i kako, al' brate mlaki i pizdavi. Utd je radio tačno šta treba, sve vrijeme. Bruno je odigrao utakmicu za prepričavanja. To ako neko nije vidio, neka pogleda ponovo pregled. Strašno liderstvo i na kraju sve ono što on najbolje radi. Otključava odbrane i rješava time utakmice. Nevjerovatan. S njim Rashford podsjetio da zna i može. Treba nam ovakav Marcus.
Sve u svemu Arsenal može dosta ove sezone, a Utd mora nastaviti tražiti pravu formulu i nastaviti se dizati. Ovo je već veliki posao Ten Haga. Od selekcije prvih 11, borbe, želje i sasvim okej plana igre. Za sad koliko može naravno.
Sve u svemu Arsenal može dosta ove sezone, a Utd mora nastaviti tražiti pravu formulu i nastaviti se dizati. Ovo je već veliki posao Ten Haga. Od selekcije prvih 11, borbe, želje i sasvim okej plana igre. Za sad koliko može naravno.
Duel igra Edegora i Eriksena, mlako i pizdavo, zato je VAR rješavao.Poligon10 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 19:55Pa šta se drugo moglo očekivati od Ten Haga. Tek je došao, maximalno što može pripremiti ekipu je baš ovako kao danas. Treba vremena i vremena da mi zaigramo ljepše i povezanije. Za sada ovo je iznad očekivanja. Taktički vrhunska predstava, borba, udaranje, zalaganje. Pa derbi je je.bo mu ja majku, mora se ovako odigrati da bi dobio uigraniju ekipu. Arsenal baš dobar, vidi se sigurnost u posjedu, znaju šta i kako, al' brate mlaki i pizdavi. Utd je radio tačno šta treba, sve vrijeme. Bruno je odigrao utakmicu za prepričavanja. To ako neko nije vidio, neka pogleda ponovo pregled. Strašno liderstvo i na kraju sve ono što on najbolje radi. Otključava odbrane i rješava time utakmice. Nevjerovatan. S njim Rashford podsjetio da zna i može. Treba nam ovakav Marcus.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Jeste, bega. Čisti faul i poraz u hendikepu. Mlako i pizdavo.
Korektan komentar. Hvala na resetu gunnera.AlanSmith14 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 19:27United dobio, ali se vidi da je Arsenal trenutno stabilnija ekipa.
Bez problema ce u Top4. Za titulu jos ne mogu, jer je City ipak prejak.
4-IN-A-ROW
Vise ste vi nepotrebno dizali Arsenal nego mi. Bolji i uigraniji nego prosle sezone ali ipak nismo blizu vrha.
U svakom slucaju mnogo naivnosti se pokazalo ovaj mec koji se po prikazanom nije trebao izgubiti
U svakom slucaju mnogo naivnosti se pokazalo ovaj mec koji se po prikazanom nije trebao izgubiti
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Standardna prica, fali 1-2 igraca. Klub nece da izvali pare i poslije kuku majci. Ali barem smo se vratili na nivo gdje igramo lijep fudbal i nadam se Ligu Sampiona. A za taj iskorak ce nam uvijek faliti nesto malo sto je okom vidljivo i prosjecnom forumasu.
Nisam gledao, pa je možda malo glupo i nezahvalno komentarisati, ali ovo što čitam od objektivnih i unbiased twitteraša bilo je opet pozitivnih stvari u igri Arsenala? Poraz, pa šta, eno i Fulham moćni juče izgubi. Bitno je da automatizmi ferceraju, jel 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.