Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Rizah
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Rizah » 23 jan 2011, 15:47

Ljudi pa ja tek sad vidjeh da je Suarezu sutra 24 rođendan :-D
To su oni čekali, za njegov rođendan da mu poklone sveti dres sa brojem 7 :-D
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 jan 2011, 15:50

Evo prikladne :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Odma ide Suarez na avatar,jedva cekam da vidim na terenu tandem
El Pistolero-El Nino 8-) 8-)
Kao sto sam vec vise puta rekao,Suarez mi je jedan od najdrazih fudbalera :oops:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 jan 2011, 15:56

Looks like Luis Suarez set to sign for Liverpool. The Uruguyan arrived at Melwood today for medical and Liverpool have called presser 2mro

Ne vjerujem, ali eto :?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 jan 2011, 15:58

Carlo je napisao/la:Looks like Luis Suarez set to sign for Liverpool. The Uruguyan arrived at Melwood today for medical and Liverpool have called presser 2mro

Izvor ? Vrlo moguce, sve se poklapa. :)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 jan 2011, 16:00

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Looks like Luis Suarez set to sign for Liverpool. The Uruguyan arrived at Melwood today for medical and Liverpool have called presser 2mro

Izvor ? Vrlo moguce, sve se poklapa. :)
Ma one LFC stanice s facebooka
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 23 jan 2011, 16:07

Mogu mnogi pričati protiv ove stranice ali postoje stvari koje sam ja objavio preko njih, a koje su se desile mnogo kasnije a koje su bile tačne.
1. 15 dana prije utakmice sa Unitedom sam rekao da je Webb glavni sudija ;
2. Tri dana prije nego je Benitez i službeno dobio otkaz, objavljeno je da je Benitez dobio otkaz ;
3. Derbi sa Unitedom koji se trebao igrati 05.03.2011. ( kada je zakazano okupljanje velikog broja navijača u BiH ) je pomjeren za 06.03.2011. u 13 i 30, To je objavljeno na ovoj stranici prije deset dana, a ja vjerujem da ni dan danas mnogi ne znaju da je termin te utakmice pomjeren.
4. Objavio sam vam u petak još da je Roy dobio ozkaz, čak sam vam i slike objavio kako pakuje kofere. U subotu je ta informacija i zvanično objavljena.
5. Isti taj dan u petak sam vam rekao da je King novi trener Liverpoola i da je na odmoru sa porodicom u Dubaiju, u subotu je King imenovan za novog trenera Liverpoola.
6. Jučer ste svi objavili da je Konchesky na klupi, jedino su oni rekli da je to greška i da je Pacheco na klupi umjesto njega.

Što se tiče transfera, bilo je smiješno pričati o transferima prije januara, ali evo, Suarez sutra stiže :-D ako Bog da :-D

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 23 jan 2011, 16:11

Rizah je napisao/la:Mogu mnogi pričati protiv ove stranice ali postoje stvari koje sam ja objavio preko njih, a koje su se desile mnogo kasnije a koje su bile tačne.
2. Tri dana prije nego je Benitez i službeno dobio otkaz, objavljeno je da je Benitez dobio otkaz ;
3. Derbi sa Unitedom koji se trebao igrati 05.03.2011. ( kada je zakazano okupljanje velikog broja navijača u BiH ) je pomjeren za 06.03.2011. u 13 i 30, To je objavljeno na ovoj stranici prije deset dana, a ja vjerujem da ni dan danas mnogi ne znaju da je termin te utakmice pomjeren.
4. Objavio sam vam u petak još da je Roy dobio ozkaz, čak sam vam i slike objavio kako pakuje kofere. U subotu je ta informacija i zvanično objavljena.
5. Isti taj dan u petak sam vam rekao da je King novi trener Liverpoola i da je na odmoru sa porodicom u Dubaiju, u subotu je King imenovan za novog trenera Liverpoola.
6. Jučer ste svi objavili da je Konchesky na klupi, jedino su oni rekli da je to greška i da je Pacheco na klupi umjesto njega.

Što se tiče transfera, bilo je smiješno pričati o transferima prije januara, ali evo, Suarez sutra stiže :-D ako Bog da :-D
Nek i nas sunce ogrije malo :D za vreme ovog prelaznog roka 34 igraca su povezana sa prelaskom u LFC ;)
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

džuli
Kontakt:

Post Postao/la džuli » 23 jan 2011, 16:21

liverpool to je srce mojjjjjjjjeeee najbolji suuuuuuu :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 jan 2011, 16:24

džuli je napisao/la:liverpool to je srce mojjjjjjjjeeee najbolji suuuuuuu :lol:
Joj džuli, džuli. Evo ti jabuka id` je guli.

@ Rizah

U potpunosti si upravu. ;)

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 23 jan 2011, 16:32

Sramota me reći, ali tek sad nađoh podatak da je danas Bob Paisleyu rođendan :oops: 91 bi trebao biti, ali nažalost nije ga doživio :cry:
Čovjek je od Liverpoola napravio ovaj danas klub kakvog ga mi poznajemo.
‎''This was the start of Liverpool's dominance of the game in England - in Paisley's nine seasons in charge, Liverpool won six League titles and finished second twice, won 3 League Cups (the first time that Liverpool had won the trophy), 1 UEFA Cup, 1 European Super Cup, 5 Charity Shields and, most significantly, they won the club's first 3 European Cups.''
Ostala je upamćena njegova izreka: "...ive been here during the bad times too, one year we came second..." :-D
Sramota me reći da sam zaboravio :oops:
Izvini Bob :?
You will never walk alone.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 23 jan 2011, 16:33

Rizah je napisao/la:Mogu mnogi pričati protiv ove stranice ali postoje stvari koje sam ja objavio preko njih, a koje su se desile mnogo kasnije a koje su bile tačne.

I ćorava koka koje zrno ubode ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 jan 2011, 16:34

Ja ne vjerujem dok ga ne vidim sa dresom i Kennyem na Anfiledu. :D
FK Pjetlovi

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 23 jan 2011, 17:12

Tottenham zeli Suareza !Tottenham se zeli rijesiti Roman Pavlyuchenka .. a Sunderland trazi zamjenu za Benta (pare nisu problem) i oni su zagrijani za Romana .. :?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 jan 2011, 17:17

dr.van nostrand je napisao/la:Tottenham zeli Suareza !Tottenham se zeli rijesiti Roman Pavlyuchenka .. a Sunderland trazi zamjenu za Benta (pare nisu problem) i oni su zagrijani za Romana .. :?
Bar sam tako pročitao da je Harry spreman prodati Kinga,Ćorluku,Kranjčara,Romana i Keana.Što bi sigurno značilo dolazak bar 2 nova igrača.Spursi su već izvjesno vrijeme "zainteresovani" za Suareza pa sve je moguće.
FK Pjetlovi

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 23 jan 2011, 17:20

reds je napisao/la:Spursi su već izvjesno vrijeme "zainteresovani" za Suareza pa sve je moguće.
Jeste. Al' Suarez je kao izjavio da mu nije do novca ( how yes no ) nego mu je draže da ode u klub sa velikom tradicijom.. Pa ako će se birati po tome, mislim da se zna ko ima prednost. :mrgreen:

Al' sve je moguće.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 jan 2011, 17:28

1. Isto tako si govorio kako će trener Liverpoola biti Rijkaard, zatim Pellegrini, pa Deschamps, pa si govorio o onom iz Porta, onda je na red doš'o O'Neill, pa si se zadovoljio Kenny-jem. Da ne govorim da si Hodgesona "tjer'o" iz kluba sa tim klubu bliskim izvorima još od oktobra mjeseca. :lol:

2. Onda su došle špekulacije sa transferima: N'Zogbia, Keržakov, Mexes(svi su ili potpisali, ili bili na aerodromu u Liverpoolu :lol: ), zatim 5 pojačanja u januaru(većina Englezi poput Showcrossa i kompanije), a onda su došli Johnson, Richards i ostali...Ah, da, zaboravih Eliju koji je i prvo viđen na aerodromu, pa je malo razgledao Liverpoolov muzej, otišao sa čelnicima kluba na večeru i potpisao, a već sutradan zaigrao za HSV.

Uglavnom, kao što @YNWA reče:"I ćorava koka zrno ubode".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 jan 2011, 17:31

Lily je napisao/la:
reds je napisao/la:Spursi su već izvjesno vrijeme "zainteresovani" za Suareza pa sve je moguće.
Jeste. Al' Suarez je kao izjavio da mu nije do novca ( how yes no ) nego mu je draže da ode u klub sa velikom tradicijom.. Pa ako će se birati po tome, mislim da se zna ko ima prednost. :mrgreen:

Al' sve je moguće.
:mrgreen:

Pa dobro ali ipak Spursi su u ovom trenutku u boljoj situaciji nego mi.Igraju LP,u EPL su također konkurentni za prve pozcije,imaju novac,izuzetno kvalitetnu ekipu tako da... .

Već sam napisao da je Harry izjavio da želi da se "riješi" čak 5 nogometaša,sigurno da na taj način želi da malo pribavi novca za nova pojačanja,a "rupe" koje nastanu odlaskom pomenutih će nadoknaditi sa 2-3 nova igrača sigurno.
FK Pjetlovi

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 23 jan 2011, 18:24

Monolog je napisao/la:

1. Isto tako si govorio kako će trener Liverpoola biti Rijkaard, zatim Pellegrini, pa Deschamps, pa si govorio o onom iz Porta, onda je na red doš'o O'Neill, pa si se zadovoljio Kenny-jem. Da ne govorim da si Hodgesona "tjer'o" iz kluba sa tim klubu bliskim izvorima još od oktobra mjeseca. :lol:

2. Onda su došle špekulacije sa transferima: N'Zogbia, Keržakov, Mexes(svi su ili potpisali, ili bili na aerodromu u Liverpoolu :lol: ), zatim 5 pojačanja u januaru(većina Englezi poput Showcrossa i kompanije), a onda su došli Johnson, Richards i ostali...Ah, da, zaboravih Eliju koji je i prvo viđen na aerodromu, pa je malo razgledao Liverpoolov muzej, otišao sa čelnicima kluba na večeru i potpisao, a već sutradan zaigrao za HSV.

Uglavnom, kao što @YNWA reče:"I ćorava koka zrno ubode".
A ti si rekao da ćeš se prestati baviti fudbalom ako se Auxerre plasira u LP pa si slagao, pa opet nikom ništa :lol:
O ovome što nije istina, nisam ja lagao, nego jedna Liverpoolova stranica otvorena od strane ljudi koji žive u Liverpoolu.

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 23 jan 2011, 18:35

Hoce li doci Suarez, napokon ? :mrgreen:

Sta ovo sad na LFC pise kao, hocemo Benzemu, Llorentea... :lol:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.