To su oni čekali, za njegov rođendan da mu poklone sveti dres sa brojem 7

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Izvor ? Vrlo moguce, sve se poklapa.Carlo je napisao/la:Looks like Luis Suarez set to sign for Liverpool. The Uruguyan arrived at Melwood today for medical and Liverpool have called presser 2mro
Ne vjerujem, ali eto
Ma one LFC stanice s facebookaOTNYS_YNWA je napisao/la:Izvor ? Vrlo moguce, sve se poklapa.Carlo je napisao/la:Looks like Luis Suarez set to sign for Liverpool. The Uruguyan arrived at Melwood today for medical and Liverpool have called presser 2mro
Ne vjerujem, ali eto
Nek i nas sunce ogrije maloRizah je napisao/la:Mogu mnogi pričati protiv ove stranice ali postoje stvari koje sam ja objavio preko njih, a koje su se desile mnogo kasnije a koje su bile tačne.
1. 15 dana prije utakmice sa Unitedom sam rekao da je Webb glavni sudija ;
2. Tri dana prije nego je Benitez i službeno dobio otkaz, objavljeno je da je Benitez dobio otkaz ;
3. Derbi sa Unitedom koji se trebao igrati 05.03.2011. ( kada je zakazano okupljanje velikog broja navijača u BiH ) je pomjeren za 06.03.2011. u 13 i 30, To je objavljeno na ovoj stranici prije deset dana, a ja vjerujem da ni dan danas mnogi ne znaju da je termin te utakmice pomjeren.
4. Objavio sam vam u petak još da je Roy dobio ozkaz, čak sam vam i slike objavio kako pakuje kofere. U subotu je ta informacija i zvanično objavljena.
5. Isti taj dan u petak sam vam rekao da je King novi trener Liverpoola i da je na odmoru sa porodicom u Dubaiju, u subotu je King imenovan za novog trenera Liverpoola.
6. Jučer ste svi objavili da je Konchesky na klupi, jedino su oni rekli da je to greška i da je Pacheco na klupi umjesto njega.
Što se tiče transfera, bilo je smiješno pričati o transferima prije januara, ali evo, Suarez sutra stižeako Bog da
Joj džuli, džuli. Evo ti jabuka id` je guli.džuli je napisao/la:liverpool to je srce mojjjjjjjjeeee najbolji suuuuuuu
I ćorava koka koje zrno ubodeRizah je napisao/la:Mogu mnogi pričati protiv ove stranice ali postoje stvari koje sam ja objavio preko njih, a koje su se desile mnogo kasnije a koje su bile tačne.
2. Tri dana prije nego je Benitez i službeno dobio otkaz, objavljeno je da je Benitez dobio otkaz ;
3. Derbi sa Unitedom koji se trebao igrati 05.03.2011. ( kada je zakazano okupljanje velikog broja navijača u BiH ) je pomjeren za 06.03.2011. u 13 i 30, To je objavljeno na ovoj stranici prije deset dana, a ja vjerujem da ni dan danas mnogi ne znaju da je termin te utakmice pomjeren.
4. Objavio sam vam u petak još da je Roy dobio ozkaz, čak sam vam i slike objavio kako pakuje kofere. U subotu je ta informacija i zvanično objavljena.
5. Isti taj dan u petak sam vam rekao da je King novi trener Liverpoola i da je na odmoru sa porodicom u Dubaiju, u subotu je King imenovan za novog trenera Liverpoola.
6. Jučer ste svi objavili da je Konchesky na klupi, jedino su oni rekli da je to greška i da je Pacheco na klupi umjesto njega.
Što se tiče transfera, bilo je smiješno pričati o transferima prije januara, ali evo, Suarez sutra stižeako Bog da
Bar sam tako pročitao da je Harry spreman prodati Kinga,Ćorluku,Kranjčara,Romana i Keana.Što bi sigurno značilo dolazak bar 2 nova igrača.Spursi su već izvjesno vrijeme "zainteresovani" za Suareza pa sve je moguće.dr.van nostrand je napisao/la:Tottenham zeli Suareza !Tottenham se zeli rijesiti Roman Pavlyuchenka .. a Sunderland trazi zamjenu za Benta (pare nisu problem) i oni su zagrijani za Romana ..
Jeste. Al' Suarez je kao izjavio da mu nije do novca ( how yes no ) nego mu je draže da ode u klub sa velikom tradicijom.. Pa ako će se birati po tome, mislim da se zna ko ima prednost.reds je napisao/la:Spursi su već izvjesno vrijeme "zainteresovani" za Suareza pa sve je moguće.
1. Isto tako si govorio kako će trener Liverpoola biti Rijkaard, zatim Pellegrini, pa Deschamps, pa si govorio o onom iz Porta, onda je na red doš'o O'Neill, pa si se zadovoljio Kenny-jem. Da ne govorim da si Hodgesona "tjer'o" iz kluba sa tim klubu bliskim izvorima još od oktobra mjeseca.Rizah je napisao/la:Mogu mnogi pričati protiv ove stranice ali postoje stvari koje sam ja objavio preko njih, a koje su se desile mnogo kasnije a koje su bile tačne.
Lily je napisao/la:Jeste. Al' Suarez je kao izjavio da mu nije do novca ( how yes no ) nego mu je draže da ode u klub sa velikom tradicijom.. Pa ako će se birati po tome, mislim da se zna ko ima prednost.reds je napisao/la:Spursi su već izvjesno vrijeme "zainteresovani" za Suareza pa sve je moguće.![]()
Al' sve je moguće.
A ti si rekao da ćeš se prestati baviti fudbalom ako se Auxerre plasira u LP pa si slagao, pa opet nikom ništaMonolog je napisao/la:1. Isto tako si govorio kako će trener Liverpoola biti Rijkaard, zatim Pellegrini, pa Deschamps, pa si govorio o onom iz Porta, onda je na red doš'o O'Neill, pa si se zadovoljio Kenny-jem. Da ne govorim da si Hodgesona "tjer'o" iz kluba sa tim klubu bliskim izvorima još od oktobra mjeseca.Rizah je napisao/la:Mogu mnogi pričati protiv ove stranice ali postoje stvari koje sam ja objavio preko njih, a koje su se desile mnogo kasnije a koje su bile tačne.
![]()
2. Onda su došle špekulacije sa transferima: N'Zogbia, Keržakov, Mexes(svi su ili potpisali, ili bili na aerodromu u Liverpoolu), zatim 5 pojačanja u januaru(većina Englezi poput Showcrossa i kompanije), a onda su došli Johnson, Richards i ostali...Ah, da, zaboravih Eliju koji je i prvo viđen na aerodromu, pa je malo razgledao Liverpoolov muzej, otišao sa čelnicima kluba na večeru i potpisao, a već sutradan zaigrao za HSV.
Uglavnom, kao što @YNWA reče:"I ćorava koka zrno ubode".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.