Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Defanzivno perfektan
Bice opet DD....
- BosniaBoston
- Kontakt:
Strašno skače ove sezone, maltene svake 2 min uzme skok
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Treba prestati uzimati trice skroz, sramoti se
joj airballa, džaba svi oni videi gdje pogađa tricu za tricom
bolje bi sutnuo da nije uzeo citavu vjecnost da se namjesti na sut
joj kako baciše prednost za sekundu
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Izgubi lik glavu i pokloni 7 poena Hornetsima. Bezveze ispade na pokusaju da ukrade loptu, Plumlee zakuca, onda pogrijesi kod ubacivanja lopte i Hornetsi zabise tricu pa napravi ofanzivni faul i Lamelo zabi polaganje. Svasta
zato ga je odmah izvukao, pametno
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Kad vidim ono njegovo prenemaganje sa spustenom glavom, lagano trckaranje u napad gdje prodje 10 sekundi, pa ne bih ga ni ja drzao na terenu.
Sta se desava sa ovim Lillardom
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Ono sto sam bas zapazio gledajuci Nurkica jeste da se u 80% prilika ne otvara iz bloka. Postavi stvarno dobar, jak blok, suter dobije prostor, ali se on ne otvara i zato nikad nece ni davati vise od 15 poena po mecu. 95% centara u ligi postavi blok i odmah ide prema kosu ili se izvlaci na sut, tipa Vucevic, a Nurkic i Adams su jedini centri koji u tom smislu "rade" za sutere, ali ostanu kratki za 5-6 suteva jer se ne otvaraju svaki put.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
E moj Lillarde
Lillardu se baš ne igra za Portland više
I ovaj Zeller teski **** u odbrani
Ma gdje će se izvlačiti ba, kad znaš da ovi Indijanci će potegnuti svaki put, njemu treba ekipa gdje play zna igrati sa Centrom, a sa obzirom da je jedan od najboljih rim protectora, dosta ekipa bi ga koristilo onako kako treba.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 01:54Ono sto sam bas zapazio gledajuci Nurkica jeste da se u 80% prilika ne otvara iz bloka. Postavi stvarno dobar, jak blok, suter dobije prostor, ali se on ne otvara i zato nikad nece ni davati vise od 15 poena po mecu. 95% centara u ligi postavi blok i odmah ide prema kosu ili se izvlaci na sut, tipa Vucevic, a Nurkic i Adams su jedini centri koji u tom smislu "rade" za sutere, ali ostanu kratki za 5-6 suteva jer se ne otvaraju svaki put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Mislim da je i njemu jasno da treba da se rastane sa Hadzom do All-stara
Najretardiranije sklopljena ekipa ikada. Puna kepeca, sebicnih "scorera" i losih odbrambenih igraca.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Po obicaju americki ljigavci iz grada meta i heroina pljuju po Nurkicu koji je uz Simonsa veceras i najbolji bio, ali naravno njihov miljenik Dame ne trpi kritike iako je sutirao za tri 2/25
Cuj ne otvara se, joj kad fudbaleri pocnu pisati ovdje. Haj idi komentarisi tamo Radnik Kakanjbhpremijerliga12 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 01:54Ono sto sam bas zapazio gledajuci Nurkica jeste da se u 80% prilika ne otvara iz bloka. Postavi stvarno dobar, jak blok, suter dobije prostor, ali se on ne otvara i zato nikad nece ni davati vise od 15 poena po mecu. 95% centara u ligi postavi blok i odmah ide prema kosu ili se izvlaci na sut, tipa Vucevic, a Nurkic i Adams su jedini centri koji u tom smislu "rade" za sutere, ali ostanu kratki za 5-6 suteva jer se ne otvaraju svaki put.