Trnovit je taj put od prosjaka do kralja
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Šta sve zajedno smo prošli, kad se setim

Jel realno kolika je ovaj jala kanta. Izbacis album koji je vise EP nego album i opet qrcu ne valja
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- BosniaBoston
- Kontakt:
Album od 6 jbnih pjesama nema na njemu sveukupno 15 minuta muzike
Al eto njihova publika bi slusala i škripanje guma samo da oni stave u naslov JALA BUBA-insert brand name
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
KSG album godine prosle godine, 7 pjesama na njemu. Mislim moze bit i do tog sto je Kanye bog allah isus i sve ostalo, al kraci albumi su bolji i laksi za slusat.BosniaBoston je napisao/la:Album od 6 jbnih pjesama nema na njemu sveukupno 15 minuta muzikeAl eto njihova publika bi slusala i škripanje guma samo da oni stave u naslov JALA BUBA-insert brand name
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
samo pičoke?Osim13 je napisao/la:Znam ko neće ulaziti u novi Bingo iza televizije
Imal ko da nije prozivao ovog Novalića u državi jbte
Ped.eri i svi ostali otvoreni neprijatelji Republike Bosne i Hercegovine.Varg je napisao/la:samo pičoke?Osim13 je napisao/la:Znam ko neće ulaziti u novi Bingo iza televizije
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jeko Mohikanac i daj malo supporta bratu sa tribine tamoOsim13 je napisao/la:Imal ko da nije prozivao ovog Novalića u državi jbtePed.eri i svi ostali otvoreni neprijatelji Republike Bosne i Hercegovine.Varg je napisao/la:samo pičoke?Osim13 je napisao/la:Znam ko neće ulaziti u novi Bingo iza televizije
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Mohikanac je 100% Dokoljenko. Pojavio se nakon bana, vodio je 3. havatar revoluciju i sada se ljuti na "Penaltika"Heller je napisao/la: Jeko Mohikanac i daj malo supporta bratu sa tribine tamo
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Kad će skontat?Kulesza je napisao/la:Mohikanac je 100% Dokoljenko. Pojavio se nakon bana, vodio je 3. havatar revoluciju i sada se ljuti na "Penaltika"Heller je napisao/la: Jeko Mohikanac i daj malo supporta bratu sa tribine tamo
Nullius in verba
Da je Penaltiky krepo od krmećeg loja u krvi?Heller je napisao/la:Kad će skontat?Kulesza je napisao/la:Mohikanac je 100% Dokoljenko. Pojavio se nakon bana, vodio je 3. havatar revoluciju i sada se ljuti na "Penaltika"Heller je napisao/la: Jeko Mohikanac i daj malo supporta bratu sa tribine tamo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
evo nam penaltice aerodroma na slavorumu, bilo je pitanje vremena samo kad ce osvanuti
Nije stvar u broju pjesama. Cudi, Kanye, Nas izbace album od 7 pjesama i vrtis ih non stop u krug.Sarmelino je napisao/la:KSG album godine prosle godine, 7 pjesama na njemu. Mislim moze bit i do tog sto je Kanye bog allah isus i sve ostalo, al kraci albumi su bolji i laksi za slusat.BosniaBoston je napisao/la:Album od 6 jbnih pjesama nema na njemu sveukupno 15 minuta muzikeAl eto njihova publika bi slusala i škripanje guma samo da oni stave u naslov JALA BUBA-insert brand name
Ovaj najavljuje album ko da je bozije davanje, a onda izbaci 6 pisljivih pjesama u kojima ne mozes cut nista novo. Reciklirano smece over and over again
Na stranu to sto su za mene i ove dosadasnje njegove pjesme garbidž, tako kad jos cujem doradjenu verziju tog garbidža samo mi muka dodje.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Živ je ja mu jutros izdrkao.Osim13 je napisao/la: Da je Penaltiky krepo od krmećeg loja u krvi?
Nego koje vino uzet u rasponu 20-30-50 KM?
Nullius in verba
Ne guzim, guzio rođo prije 9 mjeseci a meni valja pare izletitOsim13 je napisao/la:Vina ne konzumiram
Jel to guziš večeras
Ove livadarke koje su moja meta su za crnogorski vranac at best.
Nullius in verba
- Sarrifufna
Dingac ili Vukoje Vranac rezervaHeller je napisao/la:Nego koje vino uzet u rasponu 20-30-50 KM?
pocasni precjednik @ FK Formula
Zdrepceva krv x10
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.